inzercia, predaj, predám, bazár

Rozkladací stôl (ponk)

Kategória: Ostatné

predám rozkladací stôl /ponk aj so zverákom
Rozkladací stôl (ponk)
Podobné inzeráty
Pracovný stôl, Ponk, stolík
Predám Ponk, pracovný stôl , kancelársky stôl … stôl na strihy, polička na odkladanie. 180x80 Masívna železná konštrukcia, železo, prúty Nastaviteľná výška 69-82 cm Krásne prevedenie, neposkriabatelne Hrúbka 3cm Iba volať Vhodne na podnikanie, na prácu v kvetinárstvo, železiarsrvo, krajčírstvo, vhodne na strih alebo umeleckú prácu Ponk
Predám detský pracovný stôl, ponk so zverákom a svetlom.
Predám detský pracovný stôl, ponk pre malého majstra. Na stole je namontovaný originál zverák. Stôl má zásuvku na náradie , funkčné led svetko na 220 V a držiak na ručné náradie. Ponk nie je nijako poškodený, veľmi pevný. Bol dokonale NEVYUŽITÝ... Len osobný odber VRÁBLE, NITRA.
rozkladací stôl, skladacie stoličky a lavičky
rozkladací stôl, skladací cateringový nábytok, lavičky a stoličky sú ideálne do záhrady, na rôzne akcie aj v exteriéri, na jarmoky, spoločenské podujatia alebo kemping. Zložený zaberie málo miesta. - ocelová konštrukcia, pevný hrubý plast Rozkladací stôl 180cm: - nosnosť 100 kg - hmotnosť 13 kg - výška: 75cm, šírka: 75cm, dĺžka: 180cm - farba: biela - cena: 59,-eur V ponuke aj: - elastický obrus na stôl 180cm... 21,-e - rozkladací stôl 240cm .....89,-e - rozkladacie stoličky ......32,-e - rozkladacie lavičky .......39,-e Osobný odber (po-pi) alebo pošlem kuriérom.
rozkladací stôl, skladacie stoličky a lavičky
rozkladací stôl, skladací cateringový nábytok, lavičky a stoličky sú ideálne do záhrady, na rôzne akcie aj v exteriéri, na jarmoky, spoločenské podujatia alebo kemping. Zložený zaberie málo miesta. - ocelová konštrukcia, pevný hrubý plast Rozkladací stôl 180cm: - nosnosť 100 kg - hmotnosť 13 kg - výška: 75cm, šírka: 75cm, dĺžka: 180cm - farba: biela - cena: 59,-eur V ponuke aj: - rozkladací stôl 240cm .....89,-e - rozkladacie stoličky ......32,-e - rozkladacie lavičky .......39,-e Osobný odber (po-pi) alebo pošlem kuriérom.
rozkladací stôl, skladacie stoličky a lavičky
rozkladacie stoly, skladací cateringový stôl a nábytok, skladacie lavičky a rozkladacie stoličky sú ideálne do záhrady, na rôzne akcie aj v exteriéri, na jarmoky, spoločenské podujatia alebo kemping. Zložený zaberie málo miesta. - ocelová konštrukcia, pevný hrubý plast Rozkladací stôl 180 cm: - nosnosť 100 kg - hmotnosť 13 kg - výška: 75cm, šírka: 75cm, dĺžka: 180cm - farba: biela - cena: 59,-eur V ponuke aj: - elastický obrus na stôl 180cm... 21,-e - rozkladací stôl 240cm .....89,-e - rozkladacie stoličky ......32,-e - rozkladacie lavičky .......39,-e - CATERINGOVÝ OKRÚHLY STÔL 80CM, výška 110cm.... 58e (návlek ... 19e, top ... 19e) Osobný odber (po-pi) alebo pošlem kuriérom.
Pracovný stôl, Ponk, stolík
Predám Ponk, pracovný stôl , kancelársky stôl … stôl na strihy, polička na odkladanie. 180x80 Masívna železná konštrukcia, železo, prúty Nastaviteľná výška 69-82 cm Krásne prevedenie, neposkriabatelne Hrúbka 3cm Iba volať Vhodne na podnikanie, na prácu v kvetinárstvo, železiarsrvo, krajčírstvo, vhodne na strih alebo umeleckú prácu