inzercia, predaj, predám, bazár

Rôzne druhy oblečenia

Kategória: Košele

Predám čisto nové košele 41, nové montérky 50 , novú prác. obuv 43 , ešte dobré rôzne druhy oblečenia .
Rôzne   druhy  oblečenia
Podobné inzeráty
Dámsky balík mix oblečenia XS/S
Predám balík mix dámského oblečenia veľ.XS/S. V balíku je 9ks oblečenia -pozri fotky :) ( 5ks košieľ, 1xtričko, 1xdlhý sveter, 2ks sako). Predávam iba spolu, cena 10€. Uprednostňujem osobný odber Nitra. Veci sú v dobrom stave. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom. Tel.kontakt je vymyslený.
Rôzne   druhy  oblečenia
Predám čisto nové košele č.41 , nové montérky č.50 , nová prác. obuv č.43 , ešte dobré nohavice na výšku 178 cm , rôzne dobré oblečenie.
Rôzne   druhy   oblečenia
Ponúkam čisto nové košele 41 , montérky 50 , novú pracovnú obuv 43 , rôzne ešte dobré oblečenie ( nohavice , košele atď mužské aj ženské ).
Balík pánskeho oblečenia S
Predám balík pánskeho,resp.chlapcenskeho oblečenia veľkosť S,alebo menšie M. Balík obsahuje 1x krátke nohavice, 2x sveter, 3x košeľa s krátkym rukávom a 1x košeľa s dlhým rukávom. Všetko je zachovalé,bez známok používania a žmolkov. Číslo vymyslené, kontaktujte ma mailom.
Balik pánskeho oblečenia/XL
Veľkosť XL V balíku je 50 kusov značkového oblečenia. Cena je už s poštovnym.
Balik pánskeho oblečenia /XXL
V balíku je 40 kusov značkového oblečenia. Cena je už s poštovnym. GANT,CAMEL active,VERSACE,Marc O’Polo,Columbia,Lacoste,Tommy Hilfiger,Ralph Lauren,La Martina,G-Star…