inzercia, predaj, predám, bazár

Rôzne overaly

Kategória: Šaty, Kostýmy

1. Overal s kvetinkami a vzormi, bez ramienok perfektný na dovolenky. Overal má spodničku, materiál je naťahovací, pekne sadne na postavu, vyzerá ako šaty, jedine ho treba trochu prežehliť S/36- 9€
2. Overal veľkosť XXS / 32, materiál je naťahovací takže oblečie aj XS / 34, overal je dlhý. - 5€
3. Kvetinový overal s čipkou na páse. Veľkosť 32, ale bez problémov oblečie aj 34 XS. - 12€

▶️ Cena + 1,40€ obyčajné poštovné alebo 2,70€ doporučene. ◀️ ‼️Neposielam na dobierku a píšte len ak máte vážny záujem‼️ Kontaktujte ma formou mailu.

Rôzne overaly
Podobné inzeráty
Šaty Zara, Overaly
Predám rôzne šaty, blúzky, overaly (prevažne XS a S) Cena 5€/ks, v prípade odebru viac ks zľava. Všetko TOP stav, väčšina úplne nová, max. 2x oblečené. Pre viac info ma kontaktujte mailom. Rôzne značky ako Zara, HM, Gate, Mango, Morghy art stylist, Sinsay, House... Osobny odber LV, BA. Posielam aj poštou/zásielkovňou.
Overaly
Dámske overaly satove veľ 42.44 premeram zn CLOCKHOUSE kontakt mobilom aj osobne možná dobierka z RAKÚSKA
Elastické šaty
Ako nové elastické šaty veľ rôzne zn YESSICA a ZARÁ BASIC sú aj iné letné tenké rôzne druhy a veľkosti tiež rôzne overaly donesene z Nemecka KONTAKT MOBILOM aj osobne možná dobierka
kokteilove saty s cipkou elasticke
Predam krasne čierne kokteilove saty s cipkou elasticke na rozne prilezitosti ale aj na bezne nosenie. Material elasticky prijemny na dotyk aj nosenie. Sedia na viac velksoti, premerajte. Pozrite vsetky moje inzeraty v ponuke rozne sukne a saty pre deti aj dospele aj tutu sukne dolly. Poslem postou aj na dobierku, po dohode mozny os odber. Sedia aj pre dievcata a dospele: na 177 188 XXS XS S M Rozmery: dlzka 98cm sirka od pasuzky k pazuske 40 povoli na cca 45 pas 35 povili na 40 boky 40 povoli na 50 v ponuke cierne a bordovovinove + postovne POZRITE VSETKY MOJE INZERATY Aj ine sukne a šaty pre deti aj dospele, detske damske, pre babatka v ponuke rozne farby a dlzky, na styl dolly, tutu, lunicite, mini, midi, maxi na rozne spolocenske udalosti Aj ine sukne v ponuke rozne farby a dlzky, na styl dolly, tutu, lunicite, mini, midi, maxi na rozne spolocenske udalosti ples, stuzkovu, svadba, birmovka, prve svate prijimanie, birmovka, divadlo, opera, ples, fotenie vianoce, velka noc, oslava, karneval, narodeniny, meniny, maskarny, do divadla aj do opery ale aj na bezne nosenie.
Šaty Morghy art stylist, Gate + blúzky a mikina
Predám rôzne šaty, blúzky, overaly (prevažne XS a S) Cena 5€/ks, v prípade odebru viac ks zľava (pozrite aj moje ďalšie inzeráty) Všetko TOP stav, väčšina úplne nová, max. 2x oblečené. Pre viac info ma kontaktujte mailom. Rôzne značky ako Zara, HM, Gate, Mango, Morghy art stylist, Sinsay, House... Osobny odber LV, BA. Posielam aj poštou/zásielkovňou.
Rôzne overaly
1. Nádherný overal s kvetinkami a vzormi, bez ramienok perfektný na dovolenky. Overal má spodničku, materiál je naťahovací, pekne sadne na postavu, vyzerá ako šaty, treba ho trochu prežehliť S/36- 10€ 2. Overal veľkosť XXS / 32, materiál je naťahovací takže oblečie aj XS / 34. - 6€ 3. Kvetinový overal s čipkou na páse. Veľkosť 32, ale bez problémov oblečie aj 34. - 12€ ▶️ Cena + 1,30€ obyčajné poštovné alebo 2,40€ doporučene. ◀️ ‼️Neposielam na dobierku a píšte len ak máte vážny záujem‼️ Kontaktujte ma formou SMS alebo mailom, telefón nezdvíham.