inzercia, predaj, predám, bazár

Rôzne romány v slovenčine

Kategória: Beletria

Predám rôzne slovenské romány. Cena za knihu je 4€ + poštovné alebo osobný odber.
Rôzne romány v slovenčine
Podobné inzeráty
Knihy - rôzne
Dobrý deň, predám knihy, pre rôzne vekové kategórie v slovenčine a češtine, ktoré mi iba ležia na poličke - rada ich posuniem novému čitateľovi alebo čitateľke :) 1. Odvrhnutá - Jana Šulková - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 2. Vynález krídel - Sue Monk Kiddová - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 3. Kult - Emma Cline - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 4. Bola som tu - Gayle Forman - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 5. Za trest trinásťročná - Wendy Mass - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 6. Zlodej snov - Abi Elphinstone - na vnútornej strane obálky je menší fľak - čítaná v slovenčine 7. Vlogerky - Emma Moss - čítaná, v dobrom stave - v češtine 8. Ako zbaliť chalana - Lil Chase - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 9. Príliš osobná známosť - Eva Urbaníková - upozorňujem, že na začiatku knihy je firemné venovanie - v slovenčine 10. Očistný debakel - Enja Rúčková - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 11. Ukryté vo hviezdach - Melanie Dobsonová - nová, v slovenčine Prosím písať na mail, tel.č. vymyslené. V prípade kúpy viacerých kníh sa môžeme dohodnúť na cene :) ak budete mať záujem, môžem poslať viac fotiek do správy. Kuk aj moje ostatné inzeráty :)
Knihy - anglické, slovenské, české
Dobrý deň, predám knihy, pre rôzne vekové kategórie v slovenčine, češtine a angličtine, ktoré mi iba ležia na poličke - rada ich posuniem novému čitateľovi alebo čitateľke :) 1. To Kill a Mockingbird - Harper Lee - nová, nevhodný darček, na obale je mierne zošúchaná, v angličtine 2. Love looks pretty on you - Lang Leav - - poézia a próza, čitaná jedenkrát - v angličtine 3. Odvrhnutá - Jana Šulková - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 4. Vynález krídel - Sue Monk Kiddová - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 5. Kult - Emma Cline - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 6. Bola som tu - Gayle Forman - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 7. Za trest trinásťročná - Wendy Mass - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 8. Zlodej snov - Abi Elphinstone - na vnútornej strane obálky je menší fľak - čítaná v slovenčine 9. Vlogerky - Emma Moss - čítaná, v dobrom stave - v češtine 10. Ako zbaliť chalana - Lil Chase - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 11. Príliš osobná známosť - Eva Urbaníková - upozorňujem, že na začiatku knihy je firemné venovanie - v slovenčine 12. Očistný debakel - Enja Rúčková - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 13. Ukryté vo hviezdach - Melanie Dobsonová - nová, v slovenčine Prosím písať na mail, tel.č. vymyslené. V prípade kúpy viacerých kníh sa môžeme dohodnúť na cene :) ak budete mať záujem, môžem poslať viac fotiek do správy. Kuk aj moje ostatné inzeráty :)
Knihy - anglické, slovenské, české
Dobrý deň, predám knihy, pre rôzne vekové kategórie v slovenčine, češtine a angličtine, ktoré mi iba ležia na poličke - rada ich posuniem novému čitateľovi alebo čitateľke :) 1. To Kill a Mockingbird - Harper Lee - nová, nevhodný darček, na obale je mierne zošúchaná, v angličtine 2. Odvrhnutá - Jana Šulková - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 3. Vynález krídel - Sue Monk Kiddová - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 4. Kult - Emma Cline - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 5. Bola som tu - Gayle Forman - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 6. Za trest trinásťročná - Wendy Mass - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 7. Zlodej snov - Abi Elphinstone - na vnútornej strane obálky je menší fľak - čítaná v slovenčine 8. Vlogerky - Emma Moss - čítaná, v dobrom stave - v češtine 9. Ako zbaliť chalana - Lil Chase - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 10. Príliš osobná známosť - Eva Urbaníková - upozorňujem, že na začiatku knihy je firemné venovanie - v slovenčine 11. Očistný debakel - Enja Rúčková - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 12. Ukryté vo hviezdach - Melanie Dobsonová - nová, v slovenčine Prosím písať na mail, tel.č. vymyslené. V prípade kúpy viacerých kníh sa môžeme dohodnúť na cene :) ak budete mať záujem, môžem poslať viac fotiek do správy. Kuk aj moje ostatné inzeráty :)
Knihy - slovenské, české
Dobrý deň, predám knihy, pre rôzne vekové kategórie v slovenčine, češtine a angličtine, ktoré mi iba ležia na poličke - rada ich posuniem novému čitateľovi alebo čitateľke :) 1. Odvrhnutá - Jana Šulková - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 2. Vynález krídel - Sue Monk Kiddová - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 3. Kult - Emma Cline - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 4. Bola som tu - Gayle Forman - raz čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 5. Za trest trinásťročná - Wendy Mass - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 6. Zlodej snov - Abi Elphinstone - na vnútornej strane obálky je menší fľak - čítaná v slovenčine 7. Vlogerky - Emma Moss - čítaná, v dobrom stave - v češtine 8. Ako zbaliť chalana - Lil Chase - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 9. Príliš osobná známosť - Eva Urbaníková - upozorňujem, že na začiatku knihy je firemné venovanie - v slovenčine 10. Očistný debakel - Enja Rúčková - čítaná, v dobrom stave - v slovenčine 11. Ukryté vo hviezdach - Melanie Dobsonová - nová, v slovenčine Prosím písať na mail, tel.č. vymyslené. V prípade kúpy viacerých kníh sa môžeme dohodnúť na cene :) ak budete mať záujem, môžem poslať viac fotiek do správy. Kuk aj moje ostatné inzeráty :)
Veľa starých kníh - známa beletria odborne zviazaná
staré obľúbené romány /prevažne historické/ a kriminálky z pozostalosti, vo veľmi dobrom stave 1/ objemné knihy z prvej fotky po 3€/ks - Plamene inkvizície - M.J.Zagorka - PREDANÉ! - 3 zviazané romány - Točité schody, Korunný svedok interpolu, Sirota z Knowlu - 2 zviazané romány - Koniec závaby, Talian - 3 zviazané romány - Morská pena, Orol pristál, Kto nemlčí, zomrie - Mária z ostrovov - R.Gaillard - Désirée - A.Selinková - 2 zviazané romány - Parížske salóny, Hrbáčová mladosť - Gričská čarodejnica 2.diel- PREDANÉ zviazané knihy z druhej fotky - 2€/ks - 2 zviazané romány - Tajná žena, Nad Španielskom bezoblačné nebo - Tiene miznú na poludnie - 2 zviazané romány - Záhadná Antiopa, Smrť v jazere - Gričská čarodejnica 1.diel- PREDANÉ - 2 zviazané romány - Krokodíl z krajiny Karolínky, Križovatky lásky - Faraónka - Z.Draveczká - Výbuch - R.Šimáček - Odysea kapitána Blooda - R.Sabatíny - PREDANÉ! spolu všetkých 12 kníh zvýhodnene 24€ + poštovné podľa tarif SP, alebo osobný odber. Po nedobrých skúsenostiach na dobierku neposielam. Prosim kontaktovať emailom
ZBIERKA KRÁSNEJ SVETOVEJ LITERATÚRY
CHARLES DICKENS: Príbeh dvoch miest 1.vyd rok 1951 Používaná, kompletná Pan Pickwick Veľké ilustrovane vydanie Veľké nádeje Bez poškodeni, chýba čistá prvá stránka bez textu - grátis k ostatným od Dickensa ——— všetky tri spolu 9€ WILLIAM SAROYAN 1) TRACYHO TIGER Kniha je nová, v top stave, nepoužívaná. 7€ 2) KRÁTKÁ PROJÍŽĎKA V NEBESKÉM KOČÁŘE Vynikajuci stav, kniha je nepoužívaná 9,5€ 3) ODVÁŽNÝ MLADÝ MUŽ NA LÉTAJÍCÍ HRAZDĚ Volvox globator, Rok vydania: 1995 v češtine, nepoškodený papierový obal, tvrdá väzba, 126 strán Krásny stav bez poškodeni 9,5€ 4) TATI, TOBĚ PŘESKOČILO Rok 1993 Kniha je nová a nepoužívaná, top stav 6€ ————- Všetky štyri knihy spolu - 24€ CERVANTES Dômyselný rytier Don Quijote de La Mancha Mladé letá, Bratislava rok 1965 slovenský jazyk Originál plátená väzba + pôvodná obalka ilustrovaná A. Brunovskym 260 str. ilustroval:Brunovský 10€ KURT VONNEGUT Bitúnok č. 5 Kolíbka Galapágy ———————- Obidve spolu 9€ SALINGER 1) Kto chytá v žite V slovencine Používaná, kompletná, v predu dávna pečiatka 2) Deväť poviedok Šetrne používaná, kompletná V slovencine ———————- Obidve knihy spolu 9€ HERMAN HESSE * Stepni vlk V sk, paperback 13€ * Peter Camenzind V slovencine 3€ *Demian V sk, nepoužívaná, výborný stav 10€ JOSEPH HELLER Hlava XXII Záverečná! - pokracovanie Hlavy XXII Něco se stalo Bůh ví ———————- Všetky štyri spolu 16€ EDMOND ROSTAND Cyrano z Bergeracu Slovensky preklad 7€ REMARQUE Tři kamarádi V cz 3,6€ Tiene v raji V sk Nepoužívaná 3,5€ Výťazný oblúk V slovencine, bez poškodeni 1.vydanie rok 1947 6€ JONATHAN SWIFT Gulliverovy cesty V cz, nepoužívaná, malé oderky pap. obalu DOSTOJEVSKIJ Bílé noci V cz, výborný stav 5€ UMBERTO ECO Meno ruže Nepoužívaná 5€ JOHN STEINBECK Túlavý autobus V slovencine 4,5€ O myších a lidech Vynikajuci stav 4,4€ ——————- Alebo obidve spolu 8€ BRÖNTEOVA Jana Eyrova Búrlivé vysiny Profesor Tajomná pani Grahamová ——————— Všetky štyri spolu 13€ MARIO PUZO Temná aréna Nepoužívaná 4,4€ GUY de MAUPASSANT Miláček Krásne veľké ilustrované vydanie Žiadne poškodenia 4,8€ STENDHAL : ČERVENÝ A ČIERNY Krásny stav Žiadne poškodenia V slovencine 4,5€ R. THÁKUR DOMOV A SVET Vydala Živena Rok vydania 1946 255 strán Vynikajuci stav, nepoužívaná, v predu malé meno, malé známky veku na papierovom prebale 5€ CHALÍL DŽIBRÁN PROROK. ZAHRADA PROROKOVA Rok 1990 Top stav, nepoužívaná 7€ Séria vydavateľstva TATRAN edícia Zlatý fond svetovej literatúry : OSCAR WILDE : Portrét Doriana Graya, Vejár l