inzercia, predaj, predám, bazár

Rôzne sklenené miniatúrne postavičky a svietniky

Kategória: Sklo, keramika

Sklenené postavičky a svietniky sú bez poškodenía ako nové .Posielam poštou alebo cez zasielkovnu .
Rôzne sklenené miniatúrne postavičky a svietniky
Podobné inzeráty
Vianočné svietniky 7ks + zlaté zhasínadlo - cena za všetko
Predám nové sklenené Vianočné svietniky: - 4ks zlaté (originálny "škriabaný" dizajn a výrezy hviezd), výška 15cm, spolu s pôvodným balením - 2ks priehľadné, bordový odtieň (nápisy Merry Christmas), výška 18cm a 9cm - zhasínadlo na sviečky v zlatej farbe (na konci má hviezdu, dĺžka 25cm), iba raz vyskúšané - 1ks používaný svietnik s červenou a bielou stuhou s nápisom Merry Christmas, výška aj priemer 12cm - pridám zdarma 2 sklené svietniky 6,5cm na čajovú sviečku Vianočné svietniky neboli použité (okrem toho so stuhou), iba odložené na povale. Osobne odovzdám v Bratislave.
Dekorácie, postavičky, zvieratká
Dekorácie, postavičky, zvieratká - [28.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Dekorácie, postavičky, zvieratká - 1 Dekorácie, postavičky, zvieratká - 2 Predám veci z fotiek kde sú rôzne postavičky a zvieratká z keramiky a skla a iné. Predám aj sadu 6ks podšálok s tématikou krojov. V ponuke aj ďalšie zaujímavé inzeráty. V prípade záujmu prosím kontakt cez formulár, ale odpovedám aj na telefonáty a správy.
2 svietniky s hviezdičkami
Predám dva pekné sklenené svietniky s motívom hviezdičiek. Výška svietnikov je 6,5 cm, priemer je 5,5 cm. Cena za obe svietniky je 4 €
Vianočné svietniky 7ks + zlaté zhasínadlo - cena za všetko
Predám nové sklenené Vianočné svietniky: - 4ks zlaté (originálny "škriabaný" dizajn a výrezy hviezd), výška 15cm, spolu s pôvodným balením - 2ks priehľadné, bordový odtieň (nápisy Merry Christmas), výška 18cm a 9cm - zhasínadlo na sviečky v zlatej farbe (na konci má hviezdu, dĺžka 25cm), iba raz vyskúšané - 1ks používaný svietnik s červenou a bielou stuhou s nápisom Merry Christmas, výška aj priemer 12cm Vianočné svietniky neboli použité (okrem toho so stuhou), iba odložené na povale. Osobne odovzdám v Bratislave.
Sklenené svietniky Ikea
Ponúkam sklenené svietniky Ikea na čajové sviečky, rôzne druhy. Spolu 20 ks Preferujem osobný odber. V prípade odoslania odporúčam platbu vopred na účet. Poštovné je pri balíku + 3,10 €. Alebo pri odoslaní ako krehké + 6,10 €
Sklenené vázy a svietniky
Ponúkam na predaj rôzne sklenené vázy a svietniky (spolu 80ks) na svadby a oslavy, viď. foto.