inzercia, predaj, predám, bazár

Rozostavaný dom - Paňovce

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Paňovce
Obec: Paňovce

Realitná kancelária Sonne s.r.o. exkluzívne  ponúka na predaj v lone prekrásnej prírody rozostavaný samostatne stojací  dom. Prípojka elektrickej energie. Prívod obecného vodovodu.

Pozemok  vo výmere  800 m2.

Zastavaná plocha domu  cca 60 m2.

Orientácia domu východ  – juh -západ  s krásnym výhľadom v lone prírody na západ slnka.

Osadené plastové okná a 2 x vchodové dvere. Strecha sedlová – plechová. Dom je zateplený.            

Dispozičné riešenie: dve izby, obývacia izba s predprípravou na kuchyňu. Kúpeľňa s WC.

Rozvody na elektrické  ústredné kúrenie.

Cena dohodou.

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: nedokončený
Celková plocha: 60 m2
Úžitková plocha: 60 m2
Plocha pozemku: 800 m2
Zastavaná plocha: 60 m2
Rozostavaný dom - Paňovce
Podobné inzeráty
Paňovce - NOVOSTAVBA bungalovu - HOLODOM
Ponúkame na predaj výborne dispozične riešený a obľúbený 4- izbový bungalov v obci Paňovce, vzdialenej od Košíc 25 km s rýchlym dojazdom do Košíc. Dom je postavený na rovinatom pozemku o výmere 500 m2 (cca. 27 m x 18,5 m), ktorý je orientovaný približne v smere V-Z. Dom je vo výstavbe, momentálne sa dokončuje hrubá stavba. Možnosť zazmluvnenia domu v tomto štádiu, predpoklad dokončenia jeseň 2022. Zastavaná plocha domu je 125 m2. Inžinierske siete: elektrina, vodovod, žumpa. CHARAKTERISTIKA: - kompaktný 4-izbový bungalov, prehľadná dispozícia s minimálnou plochou chodieb, úložný priestor v podkroví, dostatok súkromia zabezpečuje rozdelenie domu na dennú a oddychovú zónu, kuchyňu je možné stavebne oddeliť od obývacej izby, špajza pri kuchyni, kúpelňa so sprchovým kútom a vaňou spojená s toaletou, samostatné WC, samostatná technická miestnosť, úsporné riešenie bez stropnej konštrukcie so zaveseným sadrokartónovým podhľadom. Dom je postavený v stave HOLODOMU – základy, základová doska, hydroizolácia, tepelná izolácia, murivo YTONG, krytina Terran, okná plastové izolačné 3-sklo (zvonku antracit a zvnútra biele), plastové  bezpečnostné vchodové dvere, zateplenie stropu ISOVER , komín, bleskozvod, elektrická prípojka, vodovodná prípojka, kanalizačná prípojka, okapové žľaby, vonkajší vodovodný ventil. Interiér: cementové potery, sadrové omietky, sadrokartónové stropy, teplovodné podlahové kúrenie, všetky rozvody elektriny, vody, odpadu, interiérová maľovka, stropný výlez. V celom dome je príprava na zabezpečovací systém, internet (Wifi). Zateplenie fasády 200mm polystyrén, silikónová fasádna omietka, zateplenie základov nad zemou 140mm styrodur. Výstup do podkrovia s pochôdznou plochou je zabezpečený skladacími schodami. Podkrovie slúži ako ideálny priestor na odkladanie sezónnych vecí. Holodom zahŕňa: - omietky, stropy, maľovku, komplet vnútorné rozvody elektriny, vody a odpadu, podlahového teplovodného vykurovania + rozvody koaxiálu (TV) a FTP (dáta), vypínače, zásuvky, príprava na napojenie vstavaného krbu / krbových kachieľ (komplet komínový systém), skrinku elektromeru, predpríprava na zabezpečovací systém. Holodom nezahŕňa: - schody, terasu, ploty, spevnené plochy, vonkajšie a vnútorné svietidlá, interiérové dvere so zárubňami, obklady a dlažby, sanita, interiérové podlahy, rekuperáciu, tepelné čerpadlo, kuchynskú linku ani kolaudáciu. Obec Paňovce je krásna obec pri lese, kde panuje božský pokoj a kľud. Nájdete tu obchod, škôlku, školu, ihrisko a množstvo aktivít poriadaných obecným úradom. Na druhej strane ste za 20 minút v Košiciach a máte k dispozícii všetky služby veľkomesta. Energetický certifikát: nemá Fotografie interiéru sú ilustračné! Dom je vo výstavbe!
Na predaj rodinný dom Paňovce
Mgr. Kristína Dulová s spolupráci so SWEET HOME REAL Vám ponúka na predaj priestranný 6 izbový rodinný dom v obci Paňovce, vzdialený od Košíc iba 29 km. Rodinný dom je pôvodnom stave si vyžaduje rekonštrukciu, pričom poskytuje bohatý priestor na bývanie a to: prízemie 112 m2 a poschodie 104 m2. Na prízemí sa nachádza spálňa, obývacia izba, jedáleň, chodba, kuchyňa, kúpeľňa a špajza. Poschodie poskytuje dostatočne veľký priestor na ďalšie tri izby, loggiu, kúpeľňu a oddelenú toaletu. Tento priestranný rodinný dom je možné rozdeliť na dve bytové jednotky, k nehnuteľnosti prislúcha pozemok s veľkosťou 914 Obec Paňovce majú svoji základnú a materskú školu, čo s istotou ocenia rodiny s deťmi. Obec má výnimočnú polohu pretože sa nachádza iba pár kilometrov od Čečejoviec, Moldavy nad Bodvou a Košíc. Cena nehnuteľnosti je 155.000 eur a zahŕňa všetky právne úkony s predajom a prevodom vlastníctva nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri hypotekárnom financovaní kúpy Vám rád pomôže náš finančný špecialista s dlhoročnými skúsenosťami. Kúpu nehnuteľnosti je možné zrealizovať aj formou výmeny, jednoizbový byt v Moldave nad Bodvou plus doplatok. Ďalšie informácie o nehnuteľnosti a Vám rada poskytne naša maklérka osobne pri obhliadke alebo telefonicky. Ak Vás zaujala naša Ponuka kontaktujte makléra ešte dnes Mgr. Kristína Dulová mgrkristina.dulova@ Ak Vás zaujala naša Ponuka kontaktujte makléra ešte dnes
KOMPLETNE rekonštruovaný Rodinný dom (120m2), Paňovce
Ponúkame Vám exkluzívne na predaj KOMPLETNE rekonštruovaný Rodinný DOM (120m2) s priestrannou Garážou s prístreškom na auto a šikovnou DIELŇOU (50m2) a Samostatnou BUDOVOU pre Obchod alebo služby (E-SHOP), ktorá slúžila ako známy a kompletne vybavený HOTEL pre PSOV (91m2) s VÝBEHOM a rozľahlou 20 árovou ZÁHRADOU s prírodným JAZIERKOM so vzrastlou ovocnou a okrasnou ZELEŇOU, na okraji "KONEČNEJ" obce Paňovce, POKOJNEJ lokality pod lesom, Košice - Okolie, od Košíc tak 23km (20 minút autom). KOMPLETNÉ INFORMÁCIE O TOMTO KOMPLETNE REKONŠTRUOVANOM DOMČEKU A BUDOVE PRE OBCHOD A SLUŽBY - HOTELA PRE PSOV NÁJDETE NA: ◦ POZRITE SI 3D OBHLIADKU TOHTO DOMU Z POHODLIA VÁŠHO DOMOVA>>>LINK: ◦ POZRITE SI 3D OBHLIADKU TOHTO PSIEHO HOTELA Z POHODLIA VÁŠHO DOMOVA>>>LINK: POZEMOK: • Výmera: 2.634m2 • z toho Záhrada: 1961m2 • rozmery: 75 x 41m RODINNÝ DOM: • úžitková plocha: 120m2 • DISPOZÍCIA DOMU: ▪ Kuchyňa s jedálňou ◦ kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi ◦ a jedálenskou časťou ◦ spojená s predsieňou ▪ Obývacia izba ▪ Spálňa ◦ s východom na gánok pozdĺž celého domu, cez dvojkrídlové dvere ▪ Detská izba ◦ s možnosťou vytvorenia samostatného vchodu a jej napojenia do predsiene ▪ Kúpeľňa s WC ▪ Predsieň ◦ ponúka rozsiahly úložný priestor pre vstavané skrine a vešiakové steny ▪ Skladík (33m2) - možnosť pretvoriť ho na ĎALŠIU priestrannú IZBU s nezávislou ďalšou kúpeľňou a WC • ROZSAH REKONŠTRUKCIE: ▪ vymenené rozvody: ◦ elektriky ◦ vody ◦ odpadu ◦ ústredného kúrenia ◦ internetu ▪ znížené stropy ▪ úsporné stropné bodové a dizajnové osvetlenia ▪ vymenené podlahy - plávajúce ▪ vymenené keramické obklady a dlažby ▪ inštalované plastové okná a dvere ▪ inštalované zabudované WC, sprchový kút ▪ kuchynská linka so spotrebičmi ▪ NAPOJENIA NA INŽINIERSKE SIETE: ◦ elektrická energia ◦ zemný plyn ◦ obecná voda ◦ k dispozícii je aj studňa, dá sa PREPÍNAŤ obecná voda/studňa alebo využívať na POLIEVANIE ◦ žumpa (veľká až 18m3) - obecná kanalizácia je v prípravnej fáze a bude v obci vybudovaná ◦ pri dome sú nainštalované aj 3 RETENČNÉ NÁDRŽE (3000 litrov) na zachytávanie DAŽĎOVEJ vody - POLIEVATE vašu záhradu ZADARMO • VYKUROVANIE: ▪ ústredné
Paňovce - NOVOSTAVBA bungalovu - HOLODOM
Ponúkame na predaj výborne dispozične riešený a obľúbený 4- izbový bungalov v obci Paňovce, vzdialenej od Košíc 25 km s rýchlym dojazdom do Košíc. Dom je postavený na rovinatom pozemku o výmere 500 m2 (cca. 27 m x 18,5 m), ktorý je orientovaný približne v smere V-Z. Zastavaná plocha domu je 125 m2. Inžinierske siete: elektrina, vodovod, žumpa. CHARAKTERISTIKA: - kompaktný 4-izbový bungalov, prehľadná dispozícia s minimálnou plochou chodieb, úložný priestor v podkroví, dostatok súkromia zabezpečuje rozdelenie domu na dennú a oddychovú zónu, kuchyňu je možné stavebne oddeliť od obývacej izby, špajza pri kuchyni, kúpelňa so sprchovým kútom a vaňou spojená s toaletou, samostatné WC, samostatná technická miestnosť, úsporné riešenie bez stropnej konštrukcie so zaveseným sadrokartónovým podhľadom. Dom je postavený v stave HOLODOMU – základy, základová doska, hydroizolácia, tepelná izolácia, murivo YTONG, krytina Terran, okná plastové izolačné 3-sklo (zvonku antracit a zvnútra biele), plastové  bezpečnostné vchodové dvere, zateplenie stropu ISOVER , komín, bleskozvod, elektrická prípojka, vodovodná prípojka, kanalizačná prípojka, okapové žľaby, vonkajší vodovodný ventil. Interiér: cementové potery, sadrové omietky, sadrokartónové stropy, teplovodné podlahové kúrenie, všetky rozvody elektriny, vody, odpadu, interiérová maľovka, stropný výlez. V celom dome je príprava na zabezpečovací systém, internet (Wifi). Zateplenie fasády 200mm polystyrén, silikónová fasádna omietka, zateplenie základov nad zemou 140mm styrodur. Výstup do podkrovia s pochôdznou plochou je zabezpečený skladacími schodami. Podkrovie slúži ako ideálny priestor na odkladanie sezónnych vecí. Holodom zahŕňa: - omietky, stropy, maľovku, komplet vnútorné rozvody elektriny, vody a odpadu, podlahového teplovodného vykurovania + rozvody koaxiálu (TV) a FTP (dáta), vypínače, zásuvky, príprava na napojenie vstavaného krbu / krbových kachieľ (komplet komínový systém), skrinku elektromeru, predpríprava na zabezpečovací systém. Holodom nezahŕňa: - schody, terasu, ploty, spevnené plochy, vonkajšie a vnútorné svietidlá, interiérové dvere so zárubňami, obklady a dlažby, sanita, interiérové podlahy, rekuperáciu, tepelné čerpadlo, kuchynskú linku ani kolaudáciu. Obec Paňovce je krásna obec pri lese, kde panuje božský pokoj a kľud. Nájdete tu obchod, škôlku, školu, ihrisko a množstvo aktivít poriadaných obecným úradom. Na druhej strane ste za 20 minút v Košiciach a máte k dispozícii všetky služby veľkomesta. Energetický certifikát: nemá Fotografie zariadeného interiéru sú ilustračné! Dom je v štádiu holodomu.
REZERVOVANÉ    Rodinný dom (120m2), Paňovce
Ponúkame Vám exkluzívne na predaj KOMPLETNE rekonštruovaný Rodinný DOM (120m2) s priestrannou Garážou s prístreškom na auto a šikovnou DIELŇOU (50m2) a Samostatnou BUDOVOU pre Obchod alebo služby (E-SHOP), ktorá slúžila ako známy a kompletne vybavený HOTEL pre PSOV (91m2) s VÝBEHOM a rozľahlou 20 árovou ZÁHRADOU s prírodným JAZIERKOM so vzrastlou ovocnou a okrasnou ZELEŇOU, na okraji "KONEČNEJ" obce Paňovce, POKOJNEJ lokality pod lesom, Košice - Okolie, od Košíc tak 23km (20 minút autom). KOMPLETNÉ INFORMÁCIE O TOMTO KOMPLETNE REKONŠTRUOVANOM DOMČEKU A BUDOVE PRE OBCHOD A SLUŽBY - HOTELA PRE PSOV NÁJDETE NA: ◦ POZRITE SI 3D OBHLIADKU TOHTO DOMU Z POHODLIA VÁŠHO DOMOVA>>>LINK: ◦ POZRITE SI 3D OBHLIADKU TOHTO PSIEHO HOTELA Z POHODLIA VÁŠHO DOMOVA>>>LINK: POZEMOK: • Výmera: 2.634m2 • z toho Záhrada: 1961m2 • rozmery: 75 x 41m RODINNÝ DOM: • úžitková plocha: 120m2 • DISPOZÍCIA DOMU: ▪ Kuchyňa s jedálňou ◦ kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi ◦ a jedálenskou časťou ◦ spojená s predsieňou ▪ Obývacia izba ▪ Spálňa ◦ s východom na gánok pozdĺž celého domu, cez dvojkrídlové dvere ▪ Detská izba ◦ s možnosťou vytvorenia samostatného vchodu a jej napojenia do predsiene ▪ Kúpeľňa s WC ▪ Predsieň ◦ ponúka rozsiahly úložný priestor pre vstavané skrine a vešiakové steny ▪ Skladík (33m2) - možnosť pretvoriť ho na ĎALŠIU priestrannú IZBU s nezávislou ďalšou kúpeľňou a WC • ROZSAH REKONŠTRUKCIE: ▪ vymenené rozvody: ◦ elektriky ◦ vody ◦ odpadu ◦ ústredného kúrenia ◦ internetu ▪ znížené stropy ▪ úsporné stropné bodové a dizajnové osvetlenia ▪ vymenené podlahy - plávajúce ▪ vymenené keramické obklady a dlažby ▪ inštalované plastové okná a dvere ▪ inštalované zabudované WC, sprchový kút ▪ kuchynská linka so spotrebičmi ▪ NAPOJENIA NA INŽINIERSKE SIETE: ◦ elektrická energia ◦ zemný plyn ◦ obecná voda ◦ k dispozícii je aj studňa, dá sa PREPÍNAŤ obecná voda/studňa alebo využívať na POLIEVANIE ◦ žumpa (veľká až 18m3) - obecná kanalizácia je v prípravnej fáze a bude v obci vybudovaná ◦ pri dome sú nainštalované aj 3 RETENČNÉ NÁDRŽE (3000 litrov) na zachytávanie DAŽĎOVEJ vody - POLIEVATE vašu záhradu ZADARMO • VYKUROVANIE: ▪ ústredné
ROZOSTAVANÝ DOM | OBEC TRÁVNIK
Ak hľadáte skutočný luxusný dom, našli ste rodinný dom svojich snov! Ponúkame Vám na predaj nedokončenú novostavbu v obci Trávnik. Rozostavaný rodinný dom spolu s garážou má 523 m² a nachádza sa na 9 árovom pozemku. Nehnuteľnosť čaká na svojho budúceho majiteľa priestrannými priestormi a garážou až pre 3 autá. Vyšší komfort v budúcnosti zabezpečí aj murovaný bazén. Nehnuteľnosť má všetku potrebnú dokumentáciu vrátane právoplatného stavebného povolenia. Vďaka tomu ušetríte veľa času a peňazí, čím si dokončenie nehnuteľnosti zjednodušíte a zrýchlite. Nehnuteľnosť sa predáva z rodinných dôvodov. Viac na ------------ Ha igazi luxus otthonra vágyik, akkor megtalálta álmai családi házát! Eladásra kínálunk egy még nem befejezett új ingatlant Komáromfüssön. Az épülő családi ház garázzsal együtt 523 m² és egy közel 9 áras telken található. Az ingatlan tágas terekkel, és akár 3 autónak alkalmas garázzsal várja leendő tulajdonosát, akinek a kényelméről egy falazott medence is gondoskodni fog. Az ingatlan rendelkezik minden szükséges dokumentációval, így érvényes építési engedéllyel is. Ennek köszönhetően rengeteg időt és pénzt fog tudni megtakarítani, így egyszerűbbé és gyorsabbá válik az ingatlan befejezése. Leendő tulajdonosa családi okok miatt szeretné eladni. Bővebben