inzercia, predaj, predám, bazár

Rozpredam studio

Kategória: Zvuková technika

Korg Monologue - 180
Mix pult Behringer XENYX 120 FX(PREDANE)
Arturia Drumbrute - 250
Arturia Midilab MK2 - 50(PREDANE)
Midi klavesnica Alesis Q49 - 40(PREDANE)
Studiove monitory Alesis Elevate 3 - 40(PREDANE)
Mikrofon Shure PG48 + kabel - 25(PREDANE)
Midi kontroller Akai Lpd8 - 20(PREDANE)
Preferuem osobny odber Trnava

Keď nezdvíham napíšte sms zavolám späť
Rozpredam studio
Podobné inzeráty
Nahrávacie štúdio - Nerudova 14
Ponúkam Vám na predaj profesionálne nahrávacie štúdio: - Komplet technika na nahrávanie, - Parkovanie, - Nová elektrika v štúdiu, - Klíma, - Nerudova 14, 040 01 Košice - Kancelária za 80€/mesiac, - 1-3. Ročná aparatúra ktorú nechávam v štúdiu komplet - cena: 15000€(pôvodná cena: 25000€), dôvod: Zmena mojej práce a zamerania, časovo, pracovne som tak vyťažený, že mi to stojí! - Zoznam vecí - techniky Vám pošlem iba na vyžiadanie. ŠTÚDIO SA PREDÁVA IBA V CELKU, štúdio sa mi neoplatí predávať po častiach, pretože je to funkčné iba spolu, v celku, nepotrebujem aby mi ostávala aparatúra. Ďakujem pekne, Bc. Ivan Mikloš.
Sensel overlay sampler..Nový.. neskušany..
Sensel Overlay Vylaďte si svoje elektronické vybavenie s našou prispôsobiteľnou MIDI kontrolnou plochou. 16 padov, basová syntezátorová klávesnica a množstvo gombíkov a posúvačov vás vybaví všetkým, čo potrebujete na ďalší hit. Ohyb tónu a podtlak z neho robia nevyhnutný nástroj pre rytmy a zvukový dizajn. Protokol MIDI je kompatibilný s triedou USB a má MIDI Polyphonic Expression (MPE) a Bluetooth MIDI * Toto prekrytie je určené na použitie so snímačom Sensel Morph. Takže ak ešte nevlastníš Morph, vyzdvihni si Morph s Music Production Overlay alebo Music Maker's Bundle . Kompatibilita hudobného softvéru Morph je kompatibilný s akýmkoľvek hudobným softvérom, ktorý reaguje na MIDI ovládanie. Bezplatné licencie pre Arturia - Analog Lab Lite a Bitwig Studio 8-Track sú súčasťou Morph zadarmo. Naša užívateľská príručka obsahuje pokyny pre: Ableton Live Apple GarageBand Apple Logic Bitwig Studio Cycling '74 Max Image-Line FL Studio Presonus Studio One 2 Propellerhead Reason Testovali sme aj tieto aplikácie pre iOS: Apple GarageBand SunVox FunkBox Drum Machine PARAMETRE A ŠPECIFIKÁCIA Vlastnosti Farba Ružová Rozmery a hmotnosť Hmotnosť 120 g Výška (cm) 0,4 Šírka (cm) 24 Hĺbka (cm) 13,8 Nevhodný dar. Nový,zabalený v originál škatuli
Domáce nahrávacie štúdio
Predám pár mesiacov dozadu kupované domáce nahrávacie štúdio. Scarlett 2i2 Štúdio Štúdiu nič není. Obsahuje mikrofón, zvukovú kartu, slúchadlá a programy na tvorenie hudby. Jeden z programov ktorý som používal je Ableton 11 Lite. Viac informácií nájdete v odkaze ktorý sem pridám. V odkaze je stránka z ktorej som ho kupoval, sú tam všetky informácie. Kupoval som ho za 256€. Nechám ho za 160. Ale vieme sa kľudne dohodnúť. Ak nepôjde odkaz otvoriť, skopírujte ho a vložte do prehliadača.
Predám MIDI kontrolér AKAI Fire (ako nový)
Predám jedinečný MIDI kontrolér AKAI Fire Kontrolér v podstate nebol použitý a je ako nový - krátko po kúpe som prestal používať FL Studio a prešiel plne na Reaper. Predávam v komplet balení. AKAI Fire je svetovo prvý MIDI kontrolér pre software FL Studio a predstavuje silný a dokonale vyladený nástroj, ktorý mu je šitý FL Studiu priamo na mieru. Vďaka plug-and-play konektivite tvoríte zvukové patterny a skladáte tracky doslova v priebehu niekoľkých sekúnd. AKAI PRO FIRE disponuje 4 × 16 maticou padov, na ktoré môžete hrať tóny a melódie, ale tiež ju použiť ako veľmi užitočný step sekvencer. - plug-and-play kontrolér pre FL Studio (softvér nie je súčasťou) - rýchle vkladanie patternov do timeline v step-sekveceru - 4 × 16 matíc dotykovo citlivých RGB padov - Performance mód na rýchle nahrávanie melódií (notového záznamu) - OLED Grafický displej - Okamžitá navigácia pre Channel rack, Browser, Tool Bar a Playlist - Vyhradená tlačidlá na rýchle prechádzanie a prehrávanie + 4 priraditeľné knoby - USB napájanie (USB kábel súčasťou)
Native Instruments Maschine Studio
Native Instruments Maschine Studio – zariadenie, ktoré slúži na vytváranie beatov, groovov, rytmických slučiek a bicích plôch. Zariadenie je ako nové, takmer nepoužívané, čo je aj dôvod predaja. Dohoda možná! Viac na priložených linkoch:
Presonus Studio Channel - mikrofónový predzosilňovač
Presonus Studio Channel - mikrofónový procesor - predzosilňovač, ekvalizér a kompresor. Má 1 vstup, teda na 1 mikofón/nástroj. Stav bez chyby, ako nový. Dôvod predaja - nevyužitý. Cena nového je 318eur, dám ho za 250eur. Kontakt poprosím najprv email, potom si zavoláme.