inzercia, predaj, predám, bazár

Rozťahovací gauč + 2 kreslá

Kategória: Sedacie súpravy

Ponúkam na predaj zachovalý rozťahovací gauč s dvoma kreslami vo veľmi dobrom stave.
Rozťahovací gauč + 2 kreslá
Podobné inzeráty
Predám:Rozťah.gauč + 4 kreslá
Na predaj,používanú rozťahovaciu sedačku 3+1+1+1+1 o rozmeroch gauč 200cm,výška 100cm,kreslá šírka 90cm,výška 100cm.Cena za gauč+2 kreslá 350€,cena za gauč+4 kreslá 450€.Po kliknutí na moje meno si môžete pozrieť moju ponuku,ďakujem.V prípade záujmu volajte na t.č.:.Nie SMS.
Predám gauč (+ prípadne 2 kreslá)
Predám starší gauč v dobrom stave. V cene sú aj 2 kreslá. Kreslá sa dajú zobrať aj samostatne, 20€ za kus. Výhodné brať spolu. Gauč má na šírku 175cm. Rozložená plocha na ležanie má 190x140. Kreslá sú 85x90. Vlastný odvoz.
Rozťahovací gauč
Rozťahovací gauč Predám rozťahovací gauč zachovalom stave
Predám gauč s dvoma kreslami
Predám gauč + 2 kreslá. Rozmery: gauč šírka 195, výška 74, hlbka 84 kreslá šírka 95, výška 74, hlbka 80 Gauč aj kreslá boli prečalúnené pred 2 rokmi, odvtedy používane minimálne (sedelo sa na nich iba s dekou). Poťah tmavo sivá látka. Osobný odber KE - Staré mesto. Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene.
Predám kreslá a gauč
Ponúkam na predaj zachovalý kožený rozkladací gauč a 2 kreslá. Nosný materiál drevo + drevotrieska. Spodné sedáky sú prečalúnené z dôvodu príjemnejšieho a teplejšieho posedenia. Veľmi pohodlná gaučová (sedacia) súprava vhodná najmä do bytu či chaty. Súprava je bez poškodenia. Rozmery viď obrázok. Cena za gauč je 150,00 €. Cena za 1 ks kresla je 75,00 €. Cena za gauč a 2 ks kresiel je spolu teda 300,00 €. Možný len osobný odber. Je potrebné si zabezpečiť vlastnú prepravu. Prosím kontaktovať výlučne telefonicky. Na sms nereagujem. Ďakujem.
gauc z 5 kresiel
predam cca 30 rocny gauc vo vybornom stave, latka je nezosuchana, bez dier, len zo spodu od podlahy je sem tam potrhana latka, chyba zopar gombikov, gauc pozostava z 5 kresiel bez opierok na ruky, ktore mozu byt spojene a vytvaraju tak gauc alebo mozu byt ako kresla zvlast. tri kresla su rovne a dve mierne zaoblene cena za gauc je 50 eur biele potahy nie su sucastou gauca LEN OSOBNY ODBER