inzercia, predaj, predám, bazár

Rozťahovacia sedačka s úložným priestorom s kreslami

Kategória: Sedacie súpravy

Predám rozťahovaciu sedačka s úložným priestorom a s dvomi kreslami. Vo velmi zachovalom stave. Pri rýchlom jednaní možná dohoda.
Rozťahovacia sedačka s úložným priestorom s kreslami
Podobné inzeráty
Rohová sedačka roztahovacia s úložným priestorom
Rohová sedačka roztahovacia s úložným priestorom je vo veľmi zachovalom stave. Viac info po telefóne alebo gmaili.
Roztahovacia sedačka s dvoma kreslami
Predam rozkladaciu sedacku s dvoma kreslami. Pri rozlozeni rozmer sedacky 200x160. Len osobny odber
Väčšia sedačka rozťahovacia
Krásna sedačka s úložným priestorom, rozťahovacia, so 6 tými vankúšmi, Materiál kombinácia syntetickej kože a tkaniny hrubšej štruktúry.Rozmery na fotke
Rohová sedačka U - Tempo Kondela - Stilo (ekokoža 18+berlin)
Predáme zachovalú sedaciu súpravu v tvare U od firmy Tempo Kondela. Výška: 85 cm Šírka: 320 cm Hĺbka: 158/218 cm Popis: Luxusná rozťahovacia rohová sedačka Stilo sa hodí do moderne zariadenej obývacej izby. Je čalúnená ekokožou v kombinácii so šenilom. Rozťahovacia sedačka je univerzálna a tak si ju môžete umiestniť do ľavého alebo pravého rohu miestnosti. Rozložením vznikne plocha na prespanie. Rozkladacia sedačka Stilo obsahuje aj praktický úložný priestor. Plocha spania: 130 x 295 cm Farebné prevedenie: Reálne farebné prevedenie je Ekokoža 18 + Berlin 24. (pozri fotky) Osobný odber v obci Príbovce, alebo možný dovoz v okrese za poplatok.
Sedacia súprava s kreslami ZNÍŽENÁ CENA
Predám sedaciu súpravu s kreslami, pripadne osobitne. Sedačku je vhodne používať aj ako posteľ. Rozmery su uvedené na fotkách. Celková cena za sedaciu súpravu s kreslami: 100€.
Rohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Toniks L/P -
Sedacia súprava, čierna/čierny melír, TONIKS s rozkladom a úložným priestorom L/P plus vankúše Nové Cena 799 EUR Teraz Cena 450,00 EUR Osobný odber / odvoz Žilina Vlčince plus znesenie zo 6.poschodia polovička sa zmestí do výťahu  :-) zvyšok nie :-( Predám sedačku TONIKS je vyrobená priamo pre vás. So šírkou 300 cm zabezpečí miesto na sedenie pre všetkých členov rodiny. Nezaskočí vás ani nečakaná návšteva. V prípade potreby nájdete v sedačke príležitostné lôžko. Po rozložení sedačky vznikne plocha na spanie s rozmerom 150x240 cm, na ktorej sa pohodlne a kvalitne vyspia aj dvaja na priestor nároční ľudia. Sedačka Toniks ukrýva v sebe aj ďalšie plusy. Rozmerný úložný priestor je bonus, ktorý ocenia predovšetkým tí, ktorí potrebujú zúžitkovať každý centimeter bytu alebo domu. Univerzálne prevedenie sedačky vám dáva možnosť zmontovať sedačku s otomanom na pravej alebo ľavej strane. Čierna ekokoža a látka Nevada 10 čierny melír sú odolné materiály nenáročné na údržbu. Materiál: ekokoža / látka Farba: 1100 čierna/Nevada 10 čierny melír Rozmery (ŠxHxV): 300x215x73 cm Výška sedu : 42 cm Šírka otomanu: 120 cm Hĺbka sedu (s vankúšmi / bez vankúšov): 65/85 cm Rozkladacia Rozmery plochy na spanie: 150x240 cm Výška nožičiek: 5 cm Výška opierky na ruky: 40 cm Rozmery veľkých vankúšov (ŠxV): 80x40 cm Rozmery malého vankúša (ŠxV): 43x43 cm Nosnosť na osobu: 90 kg Výplň: pružina falista/PUR pena Univerzálne prevedenie Celočalúnená S úložným priestorom Dodávané s vankúšmi Osobný odber / odvoz Žilina Vlčince plus znesenie zo 6.poschodia polovička sa zmestí do výťahu  :-) zvyšok nie :-(