rozvoz denného menu
Kategória:
Pohostinstvá a ubytovanie
pracovná doba Pondelok až Piatok, od 10:00 do 14:30, rozvoz obedov v meste Poprad.
Podobné inzeráty
Ahojte ponúkame pracovné pozície v reštaurácii v Sečovciach.
Voči zamestnancom sme ústretoví to isté očakávame aj od Vás. Pracuje sa na Tpp poprípade brigádne.
V kuchyni na jednej smene pracujú Šéfkuchár, hlavný kuchár, pizziar, pomocná sila takže nie ste na to sami.
Ponúkané pracovné pozície:
Hlavný kuchár - na starosti chod kuchyne , chod tovaru, priprava jedál na objednávku, pizziara a pomocnej sily na svojej smene
Pracovná doba : krátky/dlhý týždeň
Plat - od 7€/hod v čistom
Pizziar: Pomáhanie pri výdaji denného menu, priprava príloh oblôh, príprava pizze, na starosti suroviny a ich chod.
Pracovná doba: krátky/dlhý týždeň
Platové podmienky - od 50€/deň
Šofér: rozvoz denného menu, ranný nákup poprípade
Pracovná doba: 5 hod./ denne, od Po do Pi
Plat: 4€/hod
Ubytovanie možné tak isto. Životopis zasielajte na mail aj s fotkou poprosím!!!
Tešíme sa na Vás.
Prijmeme do reštaurácie kuchára denného obedového menu.
Pracovná doba: Pondelok-Piatok od 6:30 do 13:30
Bližšie informácie na tel.č.
Hotel Zlatý Dukát 4* Košice prijme pracovitého kuchára/kuchárku. Ponúkame trvalý pracovný pomer.
Náplň práce: Implementácia a uplatňovanie kuchynských štandardov, spolupráca pri tvorbe menu, preberanie tovaru, kontrola kvality objednaného tovaru, zodpovednosť za prípravu jedál, hospodárne využívanie produktov, príprava a výdaj menu, bufetových raňajok, coffee breakov, bufetov, príprava denného menu, striktné dodržiavanie hygienických štandardov, zodpovednosť za čistotu kuchynského zariadenia a priestorov (chladničky, atď.), komunikácia a spolupráca s obsluhou.
Požadované vzdelanie: minimálna prax 2 roky v obore kuchár.
Pracovná doba: 9hod. (krátky, dlhý týždeň).
Nástupný plat: 900 - 1200€ v hrubom. Po skúšobnej dobe možné navýšenie.
Životopisy s fotografiou posielať na: snir@