inzercia, predaj, predám, bazár

Rozvoz kŕmnych zmesí

Kategória: Ostatné

Ponukame rozvoz krmnych zmesí Energys a Boskop
Cena Energys:Nosnice/králik 25kg vrece 18e
Boskop:Nosnice/králik 25kg vrece 16e
Trnavsky kraj rozvoz 5e
Pri odbere 10 viac mechov dovoz zdarma!
Rozvoz kŕmnych zmesí
Podobné inzeráty
Piekovačka TORBO - memecký systém na mokré pieskovanie
Systém TORBO Profesionálne nemecké systémy na tryskanie povrchov TORBO nejedná sa o vysokotlakový vodný lúč s prisávaním piesku nejedná sa o tryskanie pod vodnou clonou, kedy sa do prúdu sušeného abrazíva privádza voda až v koncovej tryske ZHRNUTIE Prednosťou torbo® prístrojov: Zníženie prašnosti o 95% / úspora abraziva a vody o 60% / 100% účinnosť Mobilnosť - nezávislosť na prípojoch energie Veľmi široká oblasť použitia (interiér, exteriér; tvrdé, bežné aj mäkké povrchy) Ekonomickosť prevádzky Možnosť pridávania inhibítora na tryskanie oceľových konštrukcií-ošetrenie proti korózii Sprísnenie hygienických predpisov sa dá očakávať aj u nás. Kto má torbo® už dnes, je o krok vpred! Všeobecný popis Zmes piesku s vodou je unášaná proti otryskávanej ploche prúdom stlačeného vzduchu. Abrazívny účinok je dosiahnutý kinetickou energiou prúdiacej zmesi. Rýchlosť zrna piesku pri výkone kompresora 10 m3/min a tlaku 7 bar je cca 300 m/s. Prístroje sú riadené jednosmerným prúdom 12 V a ovládané pneumaticky. Prístroje sú vybavené piestovým čerpadlom so sacou výškou 6 m. Pri všetkých prístrojoch je konštantne nastavené zloženie tryskacej zmesi v pomere 80:20 (piesok: voda). Potrebné množstvo zmesi je regulované dávkovacím ventilom. Označenie (0,6-8) udáva množstvo zmesi v litroch za minútu. V prípade, že je potrebné znížiť abrazívnosť tryskacej zmesi, je možné otvoriť dávkovací ventil prídavnej vody. Potom je k ľubovoľne zvolenému množstvu zmesi automaticky prisávaných ďalších 0,6-8 l/min. vody, a tým je možné docieliť zmeny pomeru piesok: voda v zmesi až na 10:90. Prednosti torbo® prístrojov Proti suchému pieskovaniu znižuje torbo® systém prašnosť až o 95%, odpadá zaťaženie okolia a pracovníkov prašnými emisiami. Nenáročnosť na tryskacie médium (ľubovoľné abrazivo, ťažšie ako voda, v nesušenom stave, zrnitosti 0 - 2 mm) znižuje prevádzkové náklady (úspora energie na sušenie), je možné ho použiť niekoľkokrát a nie je nutné ho chrániť pred poveternosťou. Ďalej sa oproti suchému pieskovaniu znižuje spotreba piesku (priemer 5 kg/m2). Systém pracuje s minimálnou spotrebou vody (0,8-8 l/min.). Voľbou pracovného tlaku (1-8 bar), možnosťou voliť dávkovanie zmesi (0,8-8 l/min. prípadne 0,3-3 l/min.), možnosťou zvýšiť podiel vody v tryskacej zmesi, voľbou vhodného abrazíva, použitím odporúčaných priemerov tryskacích hadíc a trysiek a prípadnou aplikáciou inhibítora korózie je možné využiť široký okruh možností, ktoré torbo® tryskače poskytujú. Pri budovaní stabilného pracoviska v priemyselných závodoch je nezanedbateľné, že odpadá nutnosť inštalácie drahého vzduchotechnického zariadenia. V opravárenských podnikoch znamená použitie torbo® tryskača vysoké úspory za nákup odstraňovača starých náterov a jeho drahú likvidáciu. .
Zrniny, zmesi zrnín pre papagáje a holuby - odber  ČR
Len osobný odber po predchádzajúcej emailovej objednávke – Břeclavsko – Lanžhot (ČR), na slovensko neposielame! Pestrosť a kvalita za prijateľnú cenu. Novo ponúkame individuálny prístup pre chovateľov vtáctva - namiešanie zmesi na mieru. Čisté zrniny (ceny za kg pri odbere min. 25kg)- proso žlté 0,61€, proso zelené 0,61€, proso biele 0,61€, proso červené 0,66€, proso mix 4 farieb 0,66€, ovos nahý 0,53€, lesknica 1,15€, slnečnica pásikavá 1€, slnečnica biela 1,2€, slnečnica pásikavá veľká, peluška 0,61€ repka 0,9€, kardi 1,2€ a další. Dbáme na pestré zloženie kŕmnych zmesí z hľadiska použitých zrnín - každá zmes 7 - 16 rôznych zrnín, pričom dodržujeme výživové požiadavky pre jednotlivé druhy vtáctva. Väčšie (25, 50 kg) aj menšie rozvažované balenie (3, 5, 10, 15kg = vyššia cena za kg) Ceny uvedené pri jednotlivých zmesiach sú za kg pri odbere 25kg. Množstevné zľavy pri odberoch nad 50 a 100 kg (platí iba pre zmesi) 0) Zmes podľa požiadaviek zákazníka - výber z pestrej ponuky zrnín - cenová kalkulácia zadarmo, minimálny odber 50kg. 1) Základná zmes pre stredné papagáje: korela, rozela, alexandr - 8 druhov zrnín – 1,08€ 2) Prémiová zmes pre stredné papagáje: rozela, alexander, papagáj kráľovský - 16 druhov zrnín – 1,23€ 3) Stredný papagáj bez slnečnice: agapornis, papagáj nádherný, papagáj červenokrídli, aratinga zlatočelý, aymara pruhovaný, papagáj spevavý, pyrúra zelenoliaca, papagáj mnohofarebný, kakadu ružový - 11 druhov zrnín – 1,27€ 4) Zmes pre stredné papagáje so zníženým obsahom slnečnice (iba 13% slnečnice): austrálski papagáje, kakariki, barnard, mníšok šedý, papagáj horský, papagáj kráľovský, papagáj patagonský - 13 druhov zrnín – 1,21€ 5) Zmes pre malé a stredné papagáje: zmiešané voliéry (25% slnečnice) - 10 druhov zrnín – 1,05€ 6) Zmes pre andulky, malé papagáje - 9 druhov zrnín – 1,00€ 7) Zmes pre drobné exoty: zebrička, ryžovník - 9 druhov zrnín – 1,08€ 8) Zmes kanár EXTRA s repkou - 10 druhov zrnín – 1,10€ 9) Prémiová zmes pre kanáriky bez repky (50% lesknica + niger) - 7 druhov zrnín – 1,38€ 10) Zmes neoféma, andulka deluxe - 10 druhov zrnín – 1,23€ 11) Zmes pre stredné a veľké papagáje: papagáj senegalský, amazónik bielobruchý, amazónik bieločelý, alexander čínsky - 12 druhov zrnín – 1,23€ 12) Základná zmes pre veľké papagáje - ara, žako, amazoňan - 15 druhov zrnín – 1,34€ 13) Zmes pre holuby štandard - 9 druhov zrnín – 0,93€ 14) Zmes pre holuby diét / bažant (bez kukurice a slnečnice) - 11 druhov zrnín – 1,03€ 15) Zmes do kŕmidiel pre vonkajšie vtáctvo - 9 druhov zrnín – 1,03€ 16) Nakľučovacia zmes: vhodná pre všetky druhy vtáctva na namáčanie a nakľučovanie - 11 druhov zrnín – 1,21€ PRÍJEM OBJEDNÁVOK VÝHRADNE CEZ EMAIL !!! Píšte na: krkombv@ - píšte o čo máte záujem + množstvo !!! pohánka, saflor, semenec, paddy ryža, niger, semenec, pestrec, mungo, dari, mi
Lis na pelety a kŕmne zmesi
Predám lis na pelety 7,5kw, 6 matrica Vhodný aj na výrobu kŕmnych zmesí Pridám k tomu aj cca 30 begov hoblin
Peletovací lis
Prodám nový peletovací lis, se zárukou. Lis je určen pro výrobu krmných, nebo topných pelet. Výkon lisu v krmných směsích cca.200 kg/hod. Elektromotor 7,5kW, 380V. Cena s DPH.
MLETÁ RAŠELINA (ČIERNA RAŠELINA) - kamiónové dodávky
Zabezpečujeme ucelené kamiónové dodávky rašeliny následovne: MLETÁ RAŠELINA (ČIERNA RAŠELINA) Naša továreň ponúka ročne viac ako 100 000 ton mletej nížinnej rašeliny na poľnohospodárske účely (rašelinová pôda). Rašelina je jedným z najdôležitejších organických hnojív, ktoré má svoj vlastný minerálny základ. Rašelina nížinná (čierna rašelina) je úrodnejšia ako iné druhy rašeliny, pretože obsahuje viac živín a stopové prvky. Rašelina sa používa na zvýšenie úrodnosti chudobnej pôdy, aby sa zabezpečila konzistencia piesku pôdy alebo na kyprenie ílovitých pôd. Tento druh rašeliny je produkt šetrný k životnému prostrediu, je veľmi obľúbený medzi záhradkármi 70 % pôdnych zmesí na trávniky vyrobených z rašeliny. Pridaním rašeliny do pôdy vzniká a priaznivá vodno-vzdušná klíma, rašelina dopĺňa zásoby organickej hmoty. Tiež nížinná rašelina používaná na príprava rašelinových zmesí (substrátov) na pestovanie rastlín, sadeníc. Chemické vlastnosti mletej rašeliny: Obsah vlhkosti > 50 % Hmotnostný podiel organickej hmoty 84,75 % Hmotnostný podiel humínových kyselín 8,49 % Hmotnostný podiel fulvových kyselín 11,05 % Celkový obsah dusíka 1,99 % Celkový suchý dusík 3,56 % Celkový mokrý fosfor 0,17 % Celkový sušina fosforu 0,31 % Celkový mokrý draslík 0,04 % Draslík celkom sušina 0,07 % Stopové prvky: Meď 12,25 mg/kg Zinok 17,35 mg/kg Mangán 224,0 mg/kg Kobalt 6,90 mg/kg popol 15,25 % Priemerný stupeň rozkladu 42,3 % Veľkosť častíc 0-40 mm Kyslosť (pH) 5,5-7,5 Nížinný typ 1 tona = 2 m3 Typ balenia: Big-Bagy – 1 BB = 1 tona = 2m3 Iba ucelené kamiónové dodávky celá SR, cenové ponuky na vyžiadanie. 1 lkw = 22 BB = 22 ton = 44 m3. Kontakt: Info@ Rašelina je jedno z najdôležitejších organických hnojív, ktoré má svoj vlastný minerálny základ a schopnosť zadržiavať vlhkosť. Mletá nížinná rašelina (čierna rašelina) je úrodnejšia, pretože má väčší stupeň rozkladu ako ostatné druhy rašeliny, takže obsahuje viac živín a stopových prvkov. Mletá nížinná rašelina sa používa na zvýšenie úrodnosti chudobných pôd, na zabezpečenie konzistencie piesočnatých pôd alebo na kyprenie ílovitých pôd. Tento druh rašeliny je ekologický produkt, pridaná rašelina do pôdy vytvára priaznivú vodno-vzduchovú klímu, rašelina dopĺňa zásoby organickej hmoty. Mletá rašelina sa používa: • na vytvorenie vyváženej vzduchovo-vodnej klímy pôd; • na zvýšenie úrodnosti chudobnej pôdy, na zabezpečenie konzistencie piesočnatých pôd alebo na kyprenie ílovitých pôd; • doplniť pôdnu organickú hmotu a zvýšiť jej úrodnosť; • na výrobu zmesí pre trávniky; • na prípravu rašelinových substrátov na pestovanie húb, rastlín, sadeníc a iných plodín; • na výrobu tekutých hnojív (Humát draselný a iné)
Peletovací stroj
Predám peletovací lis SK200, výkon 7,5kW, /roller driven, točí sa os s pretláčacími kolesami/. Lis je určený na peletovanie kŕmnych zmesí - výkon 200-250 kg ako aj drevných pilín s výkonom 100-150 kg/hod.