inzercia, predaj, predám, bazár

Rozvoz tovaru

Kategória: Doprava a logistika

Dopravca ponúka rozvoz tovaru, dovoz materiálu pravidelne aj jednorázovo na Ivecu Daily do 7,5t. Rozmery ložnej plochy D-6m,V,-2,1m, Š-2,1m. Nosnosť 3,5t. Cena dohodou.
Rozvoz tovaru
Podobné inzeráty
Vodič dodávky do 3,5t
Hľadáme vodiča skriňovej dodávky do 3,5t ktorý zvláda aj dlhšie trasy no nepreferuje turnusovú prácu a dva týždne nonstop v dodávke na cestách. Víkendy prevažne VOĽNÉ. Pracovné miesto je voľné od 1.6.2023 NIE JE to turnusová práca - vodič vyráža zo Slovenska 3-4x mesačne do Švajčiarska NIE JE to práca len o šoférovaní - hľadáme flexibilného človeka ktorý zvládne tovar aj vyložiť/naložiť a pripraviť na rozvoz podľa pokynov NIE SME prepravná spoločnosť, prioritne sa venujeme výrobnej a obchodnej činnosti, auto vyťažujeme zväčša len smerom domov. - jazdíme pravidelnú prepravu 3/4x mesačne SK-DE-CH (dodávka má za sedadlami posteľ - otočka zvyčajne trvá 3 až 4 dni - dovoz tovaru pre obchodnú činnosť firmy - rozvoz tovaru pre obchodnú činnosť firmy - mesačný nájazd 10-14tis. km Náplň práce: - vedenie motorového vozidla (Citroen Jumper L4H2 - skriňa r.v. 2022) - nakládka/vykládka tovaru (len tovar našej firmy) - asistencia s výnosom tovaru (špecifický rozvoz 1/2xmesačne) - príprava/evidencia/kontrola tovaru na rozvoz (práca v sklade) - starostlivosť o zverené motorové vozidlo - kontrola prijatých dokumentov (CMR, dodacie listy-vysvetlíme,zaučíme) Základné požiadavky: - vodičské oprávnenie skupiny B - časová flexibilita - slušné vystupovanie - dochvíľnosť, spoľahlivosť, lojálnosť - fyzická zdatnosť - osobný automobil (firma je 15km od PP, 12km od KK, 15km od SNV) - schopnosť dorozumieť sa v zahraničí (základy AJ/NJ/PL jazyka) Vodič má k dispozícii: - tankovaciu kartu pre úhradu paliva, mýta, umyvárky - nonstop asistenčnú službu 24/7 - maximálnu podporu pri riešení neočakávaných problémoch - mobilný telefón s predplatenou kartou aj pre komunikáciu/internet vo Švajčiarsku Prijmeme aj uvedomelých mladých ľudí bez praxe v zahraničnej preprave, VP min. 1rok. Práca na TPP. Základná mzda približne 1000€ brutto + variabilná časť (vodič vrátane príplatkov v priemere zarobí 85€ v čistom na deň). V prípade záujmu prosím pošlite email spolu so stručným životopisom - následne Vás budeme kontaktovať do dvoch dní. (adresa: m.tomaskovic@)
Práca  rozvoz tovaru
Hľadáme spoľahlivého človeka na rozvoz tovaru do 3.5t V doprave sa pohybujeme vo viacerých oblastiach.... Práca kuriéra ,rozvoz paletoveho tovaru, nočný rozvoz tovaru alebo aj krátke otočky mimo Slovenska .
Skladník/vodič (kancelárska technika)
Hľadáme kandidáta do obchodnej spoločnosti (kancelárska technika), ktorý bude zodpovedný za tovar a priestory skladu. Pracovná náplň : - Zabezpečenie vykládky/nakládky kamiónov s tovarom od dodávateľov - Fyzické preberanie tovaru dodaného do skladu - Triedenie, kontrola a ukladanie prijatého tovaru - Kontrola dodacích listov a ďalších sprievodných dokumentov k tovaru, práca s čítačkou - Príprava, balenie a výdaj tovaru odberateľom - Rozvoz tovaru odberateľom - Odvážanie tovaru z predajní - Pomoc pri drobných opravách v sklade - Spolupráca pri iných prácach v priestoroch skladu - Udržiavanie čistoty v skladových priestoroch - Spolupráca na inventúrach tovaru v sklade - Starostlivosť o zverené motorové vozidlo, jeho údržba a čistota - Ďalšie práce podľa pokynov nadriadeného Požiadavky na kandidáta: - stredoškolské vzdelanie s maturitou (technické zameranie je výhodou) - zodpovednosť, dochvíľnosť, pracovitosť - fyzická zdatnosť - tímová práca - vodič ("B") - VZV je výhodou, nie podmienkou - znalosť skladového hospodárstva je výhodou Ďalšie informácie o ponúkanej práci: - zamestnanie na plný úväzok - práca v menšom mladom kolektíve - pevná pracovná doba (8:00 - 17:00 hod) - mzda vyplácaná včas - zabezpečená kvalitná strava (obedy) v blízkej kantíne - seriózna, dlhodobo fungujúca spoločnosť na slovenskom a českom trhu Ponúkaný plat: 900 Eur mesačne + pravidelné odmeny podľa výkonu Prosíme záujemcov, aby posielali svoje životopisy na adresu: jakissova@
Závoznik na rozvoz tovaru- nastup možny ihned
Prijmeme zavoznika na rozvoz tovaru. Spolahlivy, fyzicky zdatny človek. Praca je na cely rok pravidelne. Praca zahŕňa rozvoz tovaru, vynos tovaru. Vozia sa elektrospotrebiče. Pracovna doba cca 7:30 do cca 15-16:30. Pracuje sa pondelok-sobota. Zaujemca by mal z okolia TT (odvoz a dovoz viem z TT zabezpecit) alebo SC. Denny fix 50e. Praca bud na živnosť alebo dohoda. Nastup možny ihneď. PISAŤ email.
Skladník- Nemecko, Erfurt - €12.83 n/h Brutto - bez jazyka
Nemecko, Erfurt-Sklad - Bez Znalosti Jazyka - od Októbra €12.83 Brutto n/h + príplatky TPP zmluva (kmeňový zamestnanec, nie agentúra) Ponúkaná pozícia: Pracovník v sklade s rozličným tovarom Miesto práce: Nemecko / Erfurt Mzda: -od €12.83 na hodinu v hrubom (mzda je vyplácaná mesačne, po 25-tom dni v danom mesiaci) -pracuje sa 174 hodín mesačne, cca €2200 - €2400 brutto -100% príplatok za prácu počas sviatkov -100% príplatok za prácu v Nedeľu (len počas sezóny) - mesačné bonusové ohodnotenie podľa produktivity Zmeny: -ranná, poobedná -v rozpätí od 5.00 am do polnoci (napr. 9.00- 17.45) -1 zmena má 8.45 hodiny Náplň práce: - spracovanie objednávok - nakladanie tovaru v sklade - práca so skenerom, skenovanie tovaru, zadávanie dát do PC systému - vyzdvihnutie tovaru na základe objednávky - príjem a výdaj tovaru - balenie a ukladanie sortimentu do plastových vriec, krabíc, následné etiketovanie - príprava tovaru na expedíciu - vyzdvihnutie tovaru a vybaľovanie z krabíc na sekcii príjem tovaru - pri práci sa vyžaduje dôslednosť, presnosť, samostatnosť a precíznosť - príjemná pracovná atmosféra v teplom a čistom sklade Požiadavky na zamestnanca: - Prax v odbore je výhodou, ale zamestnávateľ poskytuje školenie na pracovisku. - bez znalosti jazyka Ubytovanie: - Ubytovanie je zabezpečené zamestnávateľom - Cena ubytovania dvojposteľová izba €250-€300 na osobu, uhrádza sa z mesačnej výplaty. - Pomoc pri rezervovaní vlastného ubytovania podľa požiadaviek - Kompletne zariadene, vybavené (kuchyňa / izba / kúpeľňa vrátane práčky / parkovacie miesta) - Max. 2 osoby na izbu - Posteľná bielizeň, prikrývky a vankúše najlepšie priniesť vlastné - internet Ak máte záujem o nami ponúkanú pracovnú pozíciu, prosím zašlite nám životopis na info@
Rozvoz tovaru PD
Práca je na Živnosť. Robí sa o dvoj posádke - vodič + závozník, ciže je potrebné mať závozníka. Rozvoz tovaru je priamo k zákazníkom a je podľa harmonogramu - buď s vynesením až do bytu/domu alebo bez vynesenia. Jedná sa o prácu s bremenom a vozíme elektroniku (televízor, sporák, práčka, chladnička). Pracovná doba nie je fixná a záleží od šikovnosti posádky. Nakladka v PD 8:30 hod. Zarobok je 110 eur /den + odmeny za prace na viac. Vodičský preukaz B Počet rokov praxe 1 Osobnostné predpoklady a zručnosti rozvoz tovaru zákazníkom základné inštalácie spotrebičov manipulácia s tovarom pri jeho rozvoze bezúhonnosť práca s bremenami technická zručnosť (jednoduchá inštalácia domácich spotrebičov) ústretovosť voči zákazníkovi, spoľahlivosť, komunikatívnosť.