inzercia, predaj, predám, bazár

Rozvozca pizze

Kategória: Ostatné

Hľadáme rozvozcu pizze do pizzerie Pohoda Púchov. Dni podľa dohody. Viac info na tel.čísle :
Rozvozca pizze
Podobné inzeráty
Donáškar, rozvoz pizze,
Hľadáme stáleho zamestnanca na pozíciu rozvozca jedál. Práca spočíva v rozvoze jedál, nákupe surovín, skladaní obalov na jedlá. Nástupný plat 4,00 EUR/hodina. Práca na TPP, rozvoz na služobnom aute. Práca na krátky a dlhý týždeň.
Do pizza Lombardi hľadáme kuriéra na rozvoz pizze
Do pizzerie Lombardi Šamorín hľadáme kuriéra na rozvoz pizze tlč.
Rozvozar/ka pizze
Príjmeme posilu na rozvoz pizze na 4 hod denne. Pracovný čas od 10.00 do 14.00, alebo od 16.00 do 20.00 hod. Odmena: hodinový paušál + odmena od rozvozu. Len na živnosť. Jazdí sa na firemnom aute. Možnosť rozvažať aj na vlastnom automobile ( PHM preplacané ) Požiadavky: dobré vodičské a orientačné schopnosti, práca s PC a aplikáciami.
Rozvozar/ka pizze
Príjmeme posilu na rozvoz pizze na 4 hod denne. Pracovný čas od 10.00 do 14.00, alebo od 16.00 do 20.00 hod. Odmena: hodinový paušál + odmena od rozvozu. Len na živnosť. Jazdí sa na firemnom aute. Možnosť rozvažať aj na vlastnom automobile ( PHM preplacané ) Požiadavky: dobré vodičské a orientačné schopnosti, práca s PC a aplikáciami. Možnosť pracovať aj na dohodu,alebo skrátený PP ale len na vlastnom automobile. ( automobil uctovany podľa zakona)
VÝROBŇA PIZZE
PREDÁM VÝROBŇU PIZZE S DONÁŠKOU, INFO V GALÉRII
Rozvoz pizze TPP
Prijmem zodpovedného vodiča na rozvoz pizze a jedál.