inzercia, predaj, predám, bazár

RST Tracetech Evo 3 nohavice

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám tieto nohavice značky RST, model Tracetech Evo 3.
Oblečené asi dvakrát na starej moto, stav 9/10, skoro ako nové, kupované v Motomix KE v 2020. :)
Ošetrené prípravkom na kožu.
Veľkosť 54.
Nové sa pohybujú od 250-300€.
Dôvod predaja je nevyužitie, nakoľko jazdím v druhej kombinéze.

Bundu k tomu nemám, pretože som na predošlom supermote jazdil iba v korytnačke, no model k týmto nohaviciam nie je problém zohnať, stále dostupné na x e-shopoch.

Kontakt SMS, alebo mailom.

Posielam kľudne aj na dobierku, no iba vopred po uhradení poštovného na účet, kvôli zlým skúsenostiam s nepreberačmi zásielok, ďakujem.





(Rst, dainese, alpinestars, 4sr, kombinéza, supermoto, shoei, shark, hjc, oneal, fox, Yamaha, Honda, Kawasaki, Suzuki, Aprilia, Ducati)

RST Tracetech Evo 3 nohavice
Podobné inzeráty
Predám nové kevlar jeansy RST kevlar tech pro CE, velk. 40
Predám tieto nenosené kevlarové jeansy RST x kevlar tech pro CE skratene. Vacsina moto jeans su zbytocne dlhe. A tymito taketo problemy nehrozia. Patria medzi najbezpecnejsie rifle na trhu. Vonkajsi demin je vystuzeny a oderu odolny. Pod nim je este kevlarova podsivka. Splnaju najvyssi bezpecnostny standard AAA. S tymito riflami sa mozete pokojne smykat ako Rossi a nic sa nestane. Maju vyvyseny pas vzadu pre lepsiu ochranu krizov. Maju zabudovane aj vymenitelne chranice bedier aj kolien. Oboje s maximalnym ochrannym certifikatom CE level 2. Chranice kolien su navyse nastavitelne 5 moznymi sposobmi a chrania aj podstatnu cast holene. Velkost tabulkova je 30(po našom 40) ale je idealna na postavu 180cm/70kg. Siju ich vacsie nez je normal. V pase je este vôľa cize aj objemnejsi motorkar ich oblecie a vyska 180cm a menej je tiez idealna. Ako vidite kupil som dvoje rozne ale poslali mi omylom rovnaky model tak jeden predavam. Za takuto cenu je ich skoda vratit ked ich moze kupit niekto z nasej moto komunity. Osobne vyskusanie priamo v Bratislave alebo viem poslat postou. Postovne ale plati kupujuci. Cena PEVNA. Test nezavisleho testovacieho strediska tu: Recenzia britskeho moto-portalu tu: Cesky popis tu: U nás stoja rovnaké 220€+. Originál obal na fotke je samozrejme v cene.
Predám nové kevlar jeansy RST kevlar tech pro CE, velk. 40
Predám tieto nenosené kevlarové jeansy RST x kevlar tech pro CE skratene. Vacsina moto jeans su zbytocne dlhe. S tymito taketo problemy nehrozia. Patria medzi najbezpecnejsie rifle na trhu. Vonkajsi denim je vystuzeny a oderu odolny. Pod nim je este kevlarova podsivka. Splnaju najvyssi bezpecnostny standard AAA. Konštruované pre ochranu pred pádmi vo vysokej rýchlosti. Maju vyvyseny pas vzadu pre lepsiu ochranu krizov. Maju zabudovane aj vymenitelne chranice bedier aj kolien. Oboje s maximalnym ochrannym certifikatom CE level 2. Chranice kolien su navyse nastavitelne 5 moznymi sposobmi a chrania aj podstatnu cast holene. Velkost tabulkova je 30(po našom 40) ale je idealna na postavu 180cm/70kg. Siju ich vacsie nez je normal. V pase je este vôľa cize aj objemnejsi motorkar ich oblecie a sedia na vysku 184cm a menej. Ako vidite kupil som dvoje rozne na vyskúšanie ale poslali mi omylom rovnaky model tak jeden predavam. Za takuto cenu je ich skoda vratit, kedže ich moze kupit niekto z nasej moto komunity. Osobne vyskusanie priamo v Bratislave alebo viem poslat postou. Postovne ale plati kupujuci. Cena PEVNA. Test nezavisleho testovacieho strediska tu: Recenzia britskeho moto-portalu tu: Cesky popis tu: U nás stoja rovnaké 220€+. Originál obal na fotke je samozrejme v cene. Pridam aj pokladničný doklad.
Moto Nohavice Cordura Maskac 5 XL Pozri Ďalšie Moje Inzeraty
Predam Moto Nohavice. Farba : Maskačove. Pozri Foto. Moto Nohavice su Nove. Material : Textilne - Cordura . Nohavice maju komplet chranice : kolena,bedra. 1 nohavice Velkost : 5 XL zeleny maskac. pozri foto 1-2. Nohavice boli zapnute a merane na zemi Pas merany z kraja na kraj 2 x 57 cm az 2 x 58 cm = 114 cm az 116 cm dlzka cca 118 cm foto 3-4 nohavice maju komplet chranice kolena,bedra nohavice maju vyberatelnu termo vlozku nohavice maju vrecka nohavice maju reflexne prvky 2 nohavice sivy maskac velkost 4 XL Stav : Nove foto 5-6 Pas merany z kraja na kraj 2 x 57 cm = 114 cm Dlzka 116 az 118 cm nohavice maju komplet chranice kolena,bedra nohavice maju vyberatelnu termo vlozku nohavice maju vrecka 3 Nohavice sivy maskac velkost XL Pas merany z kraja na kraj 2 x 53 - 54 cm = 106 az 108 cm dlzka 110 cm Stav : Nove nohavice maju vrecka v Pripade zaujmu pisat,volat.
RST Tractech Evo R blue veľkosť 56
Predám nepoškodenú,zánovnú (odjazdila 5 eventov na okruhu,spolu asi 10 hodín) jednodielnu kombinézu RST Tractech Evo R vo veľkosti 56,ktorá je určená pre bežné aj okruhové jazdenie.Bola kúpená na začiatku sezóny 2022 a predávam ju z dôvodu,že sa mi farebne nehodí k novej motorke.Kombinéza má závodný strih s flexibilnými panelmi pre pohodlný pohyb na motorke. Perforované koženné panely a podšívka z 3D sieťoviny Vám zaistia komfort. Mnoho rokov závodných skúseností teamu RST sa premietlo do vývoja tejto ultimátnej kombinézy pre okruhové jazdenie a Vy to môžete vyskúšať na vlastnej koži. CHRÁNIČE – CE hodnotenie: AAA – Chránič chrbtice: CE Level 2 – Chrániče ramien: CE Level 2 – Chrániče lakťov: CE Level 2 – Chrániče bedier: CE Level 2 – Chrániče kolien: CE Level 1 – Ramenné slidery: TPU – Kolenné slidery: TPU KONŠTRUKCIA – Hlavný vonkajší materiál: hovädzia koža – Strečový materiál: Samtex s koženými flexibilnými panelmi – Vnútorná podšívka: vyberatelná 3D sieťovina – Limec: závodný, koženný – Manžety: neoprénové – Zipsy: Max – Vlákno: lepená nylonová niť – trojité šitie – Ventiláca: perforovaná koža VLASTNOSTI A VÝHODY – Hrb: Aerodynamický závodný hrb – Kolenné slidery: štandardné – matné – Lakťové slidery: vymeniteľné ### Arlen Ness PSI Hubík Dainesse Alpinestars Suomy Ixon Berik Shima Furygan Ozone MBW ###
Komplet RST Tractech Evo
Predám pánske kožené motorkárske oblečenie značky RST Tractech Evo a teda dvojdielnu kombinézu (bunda + nohavice), čižmy, rukavice všetko je rovnaká značka a model Tractech Evo. O produkty prvotriedne postarané vždy čisté a natreté včelím voskom. Nie som žiadny cestovateľ čiže jazdené iba cez slnečné víkendové dni. Sú v parádnom stave a budú slúžiť ešte veľa rokov. Veľkost bundy je EUR 56, nohavíc EUR 52, čižmy sú EUR 44 UK 10 US 11 a rukavice sú L/10 ja mám obvod dlane 21-22 cm a sedia mi parádne. Uprednostňujem predaj celého kompletu ale viem sa dohodnúť aj na jednotlivé položky.
RST topánky Tract EVO III SPORT CE 2101 Black / Black
Predám úplne nové (dva krát vyskúšané) topánky RST Tract EVO III SPORT CE 2101 Black / Black Veľkosť 43. Topánky Tract Evo 3 sú navrhnuté pre pohodlie a bezpečnosť, ktorá bola testovaná nespočet hodín na cestách i okruhoch. Vlastnosti Protišmyková podrážka Antibakteriálne stielka Zapínanie na zips a suchý zips Perforovaná koža Stredná podrážka odolná proti skrúteniu Rozširovací panel pre lýtko Bezpečnosť Homologizácia CE EN13634 Tvarovaný TPU chránič holení Tvarovaný TPU chránič päty TPU chránič členku Kĺbová podpora členku Vystužená špička Slider na špici Zosilnenie v oblasti radenia Materiál Mikrovlákno Polykarbonát