inzercia, predaj, predám, bazár

Rucanor puzdro na mobil

Kategória: Fitness, jogging

Predám nové puzdro na mobil Rucanor.
Rucanor puzdro na mobil
Podobné inzeráty
Optimum puzdro na mobil
Predám používané puzdro na mobil Optimum vhodné na beh.
Masážna pištoľ - 6 masážných hlavíc/30 rýchlostí + púzdro
Na predaj nová, nepoužívaná profesionálna kvalitná masážna pištoľ so 6 masážnymi hlavicami, až 30 nastaviteľných rýchlostí. 6 hodinová výdrž. Vhodné na bežné masírovanie, pre športovcov, atď. Super aj ako vianočný darček. - pekný prehľadný farebný LCD displej (vidno na foto č.: 6 a 7), - až 6 masážnych hlavíc, - dlhá výdrž, - kvalitné spracovanie, - frekvencia otáčok: 4000r/min. - super vysoká frekvencia masáže, - 24V brushless motor - vysoko stabilný a vysoko výkonný, - až 30 nastaviteľných rýchlostí, - doba používania na nabitie: až 6hod., - doba nabíjania: 3-4hod. - kapacita batérie: 2500 mAh. Balenie obsahuje: Masážna pištoľ, nabíjačka s EU adaptérom, 6 masážnych hlavíc, manuál v angličtine, púzdro (úložný box). Osobný odber je možný, bývam medzi Košicami a Prešovom. Alebo pošlem poštou - poštovné hradí adresát. Pri odosielaní poštou platba vopred na účet, na dobierku neposielam. Kontaktovať emailom/WhatsApp/SMS, poprípade volať. Inzerát je aktuálny do zmazania. Kliknutím na meno si zobrazíte ďalšie moje inzeráty.
Puzdro na telefon
Predam puzdro na telefon, s pasom na suchy zips.obsahuje reflexne prvky, vhodny na behanie,na bicyklovanie, da sa pripnut na ruku. Daju sa do nho ulozit napriklad aj kluce. Poslem aj dobierkou
PillBox 5 je praktické puzdro na tablety či kapsule
Predám nové PillBoxy je praktické puzdro na tablety či kapsule značky Scitec a Full Full Force
Športové puzdro na zápästie
Športové puzdro na zápästie. Vhodné pre Mp3 player. Nové nepoužívané Iba osobný odber Prievidza Kontakt e-mailom
Športové púzdro na mobil na ruku
Popis S priehľadným okienkom s rozmermi zhruba 80 x 160 mm Predná časť umožňuje ovládanie dotykového displeja Vhodné pre takmer všetky typy smartfónov Počas športovania si uložte svoj telefón aj kľúče do tohto športového puzdra, ktoré je odolné proti potu.