inzercia, predaj, predám, bazár

Ručná práca

Kategória: Doplnky

Na predaj ručná práca, veľký háčkovany obrus, rozmery 160 X 110 cm, vhodné na chatu,chalupu
Ručná práca
Podobné inzeráty
Háčkovaný modrý golierik - ručná práca
Háčkovaný modrý krajkový golierik, na šaty alebo ako šperk. Zaväzuje sa saténovou stužkou. Obvod golierika 50,5 cm výška vzorku 4 cm. Materiál 100% bavlnená háčkovacia priadza. Ručná práca, nový tovar. Na požiadanie je možné vyrobiť aj iné farby. Poštovné 2,5€.
Ručná práca -skrinka -polička
Štýlová, praktická,nadčasová odkladací priestor na CD nosiče,aj s miestami na dvojalbumy. Ručná, precízna, dômyselná práca,nebolo zakúpené v obchode. Stabilná konštrukcia, netreba upevňovať o stenu,je pevne na podlahe. Bola robená špeciálne do rohu,ale kľudne použiteľná hocikde inde. Je z laminatovej drevotriesky farba BUK. Má 6 oddelených častí s uložením CD nosičov po 18-20 ks,podľa toho,či tam je aj priestor na dvojalbum.Komplet celá táto časť je vyberateľna,a samostatná drevená časť sa dá využiť niekde inde,alebo prerobiť podľa vlastného uváženia. Rozmer: výška 90 cm, šírka 40cm, hĺbka 30 cm. Perfektnom stave, nepoškodené. Robil stolár so zlatými ručičkami.
rukavičky hačkované ručná práca a spoločenské
predám hačkované a pletené rukavičky, ručná práca, vhodné aj na prijímanie, cena 20 eur a spoločenské rukavičky po 5 eur.
Soľnička- korenička drevená ručná práca
Predám nadobku na soľ- korenie, material drevo , vyrezávana, ručná práca, rozmer 10x 8 cm
Predám obrazy ručná práca
Predám spolu tri obrazy,nové,ručná práca,cena spolu za 50€
ocelovy Kovový stojan 90 cm - vianocny stromcek
Predam krasny novy kovovy stojan na stromcek priamo od kovaca , rucna praca Je tazky vazi okolo 10 kg , posielam kurieorm. Je novy, dostali sme ho ako dar ale mame umely stromcek a nevyuzijeme ho. LUxusna zlata patina . sirka kovu je 1cm , je masivny celkova sirka stojana do 90 cm priemer otvoru na nohu stromceka 9 cm , sroby na prichytienie. material: ocel povodna cena priamo od kovaca sa pohybuje cca 70eur - rucna praca predam za 40 + kurier odosielam ihned do vianoc ho mate doma tel: