inzercia, predaj, predám, bazár

Ručne maľované hodiny s ľudovým motívom

Kategória: Ostatné

Nové, nepoužívané hodiny na dreve s ručne maľovanným ľudovým motívom. Posielam Packetou alb osobný odber v PN. Cena 20€+poštovné.
Ručne maľované hodiny s ľudovým motívom
Podobné inzeráty
Bonvivo /timerider/tiché/nástenné/rádio/hodiny/teplomer
Ultra-presné rádiom riadené nástenné hodiny, tiché nástenné hodiny pre obývaciu izbu/kuchyň/kancelária, hliníkové nástenné hodiny so vstavaným teplomerom a vlhkomerom – 30,5 cm Dekoratívne nástenné hodiny TIMERIDER kombinujú 3 funkcie. Tieto tiché nástenné hodiny sú nástenné hodiny so spoľahlivým zobrazením času a maximálnou presnosťou. Zmena z letného času na zimné sa vykonáva automaticky. Tieto nástenné hodiny sú tiež vybavené vstavaným teplomerom a vlhkomerom. Na týchto 30 cm nástenných hodinách môžete okrem ukazovania času odčítať aj teplotu v stupňoch Celzia a vlhkosť v %. Nástenné hodiny riadené rádiovým signálom sú veľmi obľúbené. Sú to nádherné nástenné hodiny do detskej izby, do obývačky, kancelárie alebo kuchyne. Tieto moderné hodiny sú okrúhle, nadčasové, s veľkými, ľahko čitateľnými arabskými číslicami. Teplomer a vlhkomer sú umiestnené vpravo a vľavo v spodnej tretine dekoratívnych nástenných hodín. Tieto okrúhle nástenné hodiny sú k dispozícii v čiernej alebo bielej farbe. Obrovskou výhodou týchto nástenných hodín je, že sú veľmi presné a nie je potrebné ich v pravidelných intervaloch prenastavovať. Tieto nástenné hodiny fungujú s jednou energeticky úspornou AA batériou (nie je súčasťou balenia). Jeho rám je vyrobený z vysoko kvalitného hliníka. Je pokrytá priehľadným plastom, ktorý ju chráni pred prachom a nečistotami. Vďaka jednoduchému dizajnu je možné tieto dekoratívne nástenné hodiny zavesiť v každej miestnosti. Či už sa ich rozhodnete použiť ako dekoráciu na stenu obývacej izby, vo vašej kuchyni alebo v kancelárii, tieto hodiny dodajú pútavý nádych kdekoľvek. Meria 30 cm v priemere a 4,2 cm do hĺbky. S hmotnosťou 900 g je dostatočne ľahký, aby sa dal ľahko pripevniť na stenu bez použitia veľkých nástrojov.
Ruksak s ľudovým motívom
Ruksak s ľudovým motívom vhodný pre deti i dospelých. Farba tmavá šedá s ľudovým motívom. 20€ aj s dopravou cez Packetu do Z-BOXu. Bez poškodenia.
Gravírované (vypaľované) drevenené tabličky (Obrazy)
Ponúkam na predaj gravírované drevené tabličky. Niektoré ručne maľované. Inšpirované video-herným štýlom. Verím, že fanúšikov istotne poteší. Zalakované lakom, aby boli pevné tabličky a hladké na krásnu vizualizáciu. Niektoré majú malé chybičky krásy, ktoré sa pri výrobe stávajú. (1) Mafia ručne maľované - 15x18 cm - 29€ (2) Mafia silueta postavy - 23x22 cm - 21€ (3) Max Payne 2 - 19x30 cm - 21€ (4) Max Payne 2 ručne maľované - 13x14 cm - 24€ (5) Little Hope - 8x23 cm - 19€ (6) Godfather (Kmotr) ručne maľovaný - 20x30 cm - 39€ (7) The Last of US 2 Tatoo ručne maľovaný - 24x15cm 21€ (8) Mafia Definitive Edition vizualizácia - 30x16 cm - 15€ (9) Stojan Logo Playstation ručne maľovaný 20x4,5 cm, 15cm výška Loga Playstation (PS) - 39€ Najlepšie osobný odber Poprad alebo zasielkovňou plus s poštovným. Nenašli ste, čo by sa Vám páčilo? Pozrite si aj iné drevené obrazy, čiastočnej ručnej práce.
Džbán - krčah a poháriky s ľudovým motívom
Predám keramický džbán a 5 poháriky s ľudovým motívom, cenu ponúknite.
Kuchynská zástera s ľudovým motívom - 3 vzory
Kuchynská zástera zdobená ľudovým motívom vyrobená zo 100%-nej bavlny. Odporúčame prať pri teplote do 40 °. Dĺžku je možné regulovať vďaka kovovej pracke. Rozmery: 70 x 72 cm (+-2cm)
Ručne maľované obrazy.
Predám krásne ručné maľované obrazy.sú maľované 3D technikou, majú textúru a sú maľované akrylom. Majú záverečnú ochranu na stálosť farby. Ceny sú napísané na obraze, ale viem znížiť cenu. Kuk aj ostatné moje inzeraty s predajom kvalitných topanok.