inzercia, predaj, predám, bazár

Ručne robené šípy

Kategória: Všetko ostatné

Ručne robené šípy
Spine od 10 do 120lb
Tyčky sa po odrezaní očistia od kôry, a nasleduje týždeň sušenia a vyrovnávania.
Po tomto procese sa šípy niekoľko krát pospinujú a vyčistia. Skrátia sa na požadovanú dĺžku a opäť sa pospinujú. Nalepí sa hrot vhodnej váhy, vypíli sa končík, a nalepia sa letky v strihu shield alebo parabolic (poprípade iné)
Všetko je podľa predstáv lukostrelca čo bude šípy používať.Farba, dĺžka, spine, všetko je na Vás. Výroba jednej sady 6 šípov trvá aj tri týždne, pretože niekedy zohnať správny materiál je veľmi obtiažne. Vyrobiť jeden jediný šíp je veľmi náročné, a z každého podareného mám radosť. Do šípu je najviac investovaného času
Kus od 4,20€ prírodné tyčky sústružené od 5,90€
Viac na FB: Natanael Archery
Ručne robené šípy
Podobné inzeráty
Šípy na lukostreľbu drevené
Tieto šípy som si vyrábal pre seba, ale žiaľ nejako som zamenil materiál a tieto šípy by boli o 30gr ťažšie ako potrebujem, preto sú na predaj. So šípmi som strieľal len dve sady na strelnici v Slovinsku, inak ich už nikto nepoužíval. Normálne by stáli 11€, predávam ich teraz po 9€. Stav ako na foto, môžem poslať poštou alebo doniesť na preteky. 12 kusov Materiál: céder-5/16" Dĺžka:28,5" tyčka, komplet 29,5" Hrot: oceľový, kónický závit-60gr. Statický spine:40-42# Váha jednotlivých šípov(grains): 394, 395,395,400,400,403,403,403,403,405,405,405 Dĺžka letiek: 5" Farba letiek: biela Dizajn letiek: turecká parabola Končík: Bohning plastový čierny Ochrana šípu: lak FOC:12-13% Iné:Šípy majú cresting a letky sú strhávané na turecký spôsob (tzn. úplne bez kostrnky)
Ručne robené šípy
Tradičné ručne robené drevené šípy zo sústružených tyčiek. Končík drevený alebo plastový. Letky všetkých rôznych farieb, dĺžka 3,4 a 5 palcov,strih shield, parabolic, old english, shark. Priemer 5/16" a 11/32"(podľa sily luku) Hrot má hmotnosť podľa sily Od 15 do 60 libier. Kus od 5,90€ So správným výberom rád pomôžem, stačí napísať:)
lukostrelecká výbava, luk
Predávam takmer novú výbavu pre Lukostrelbu.Velľmi málo použitý športový luk s dreveným madlom talianskej značky.Rozmery na fotke. K výbave: - 30 ks karbóvý šíp Easton inspire 630 (dĺžka 775) asi 5x vystrelené. - tetivo + vosk - 1x papirový terč - taška na výbavu - púzdro na šipy - náhradné koncovky na šípy - tulec na šípy Avalon Archery
Luk , šípy,  komplet cely set
Predám luk, jednu novú tetivu navyše, karbonove šípy, tulec na šípy, terčovnica, stojan na terčovnicu, chránič prstov a chránič predlaktia, terče. Celý set za 200€, všetko ako nové top stav, len vyskúšané. Nič už netreba dokupovať, stačí len strieľať.
Drevené šípy na lukostreľbu
Šípy sú voľné na predaj na koľko kupujúci nedodržal slovo a neozýva sa. Teraz sú zľavnené. Spine 28-30# Dĺžka tyčky 26" Materiál céder Hmotnosť 250-280gr(avg.272gr.) 3 vrstvy laku Hrot 30gr.-5/16" FOC:8-9% Letky sú 4" shieldy Končík plastový. Ak by bol problém napríklad že chcete iný hrot/končík, alebo skrátiť tyčku, není problém.
Kladkový luk Bear Cruzer G2
Ponúkam na predaj nevyužitý kladkový luk Bear Cruzer G2 vhodný pre skúsených aj začiatočníkov, vystrelených max 200 výstrelov pri náťahovej sile okolo 30lbs- cvičná náťahová sila, luk je možné nastaviť v rozmedzí síl 15-70lbs, luk obsahuje stabilizátor, mieridlá, D-loop a nosný tulec na šípy od výrobcu, + k luku prikladám novú náhradnú tetivu, kvalitné vypúštače šípov, zápästný aj do dlane (hand release), 15ks šípov, s náhradnými insertmi aj letkami do šípov a tulec na šípy dokupovaný. Všetko na foto Len osobný odber, číslo vymyslené- pri záujme a dohode cez mail pošlem