inzercia, predaj, predám, bazár

Ručne štrikované dekoracie

Kategória: Ostatné

Dobry den, ponúkam ručne štrikované dekorácie do domácnosti, môžu sa využívať ako nášivky na vankúše alebo pripevniť na dekoračný kruh, a iné. Cena za ks.
Ručne štrikované dekoracie
Podobné inzeráty
Ručne vyrábané dekorácie String art na predaj
Ručne vyrábané drevené, farebné, vianočné ozdoby v podobe String artu (klincov nabitých do drevených koliesok v rôznom tvare podľa papiera, na ktorom je obrázok ručne nakreslený s presnými bodmi a na/okolo klincov omotané a vyplnené obrázky/tvary bavlnou a niťou), ktoré si môžete zavesiť buď na vianočný stromček alebo na stenu ako dekoráciu. Okrem týchto vianočných ozdôb a dekorácií vyrábam aj drevené dekorácie s hudobným motívom, notou, husľovým kľúčom a pod. Ozdoby a dekorácie majú všetky iný rozmer, keďže každé jedno drievko je veľkosťou iné, o pár cm väčšie alebo menšie ale všetky majú cca. šírku 8/8,5 cm a dĺžku 8,5/9,5 cm. Hrúbkou sú približne všetky rovnaké od 9mm, 1cm alebo 1,1 cm. Na ozdoby/dekorácie/obrazy dávam šrubovací háčik a špagát na zavesenie, keďže nie všetky drevené prírodné kolieska je možné zohnať so šrubovacím háčikom. Taktiež vyrábam obrazy na drevené dosky rôznych veľkostí s prírodným alebo iným motívom, aj na želanie zákazníka. Tieto ozdoby/dekorácie sú na predaj. Môžete si nimi ozdobiť stromček, stenu, izbu alebo ich aj niekomu darovať. V prípade vášho záujmu o kúpu týchto dekorácií ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Cena za ks dekorácie String art je 17€. Možný je osobný odber alebo posielam na dobierku prvou triedou až po prijatí platby na účet za poštovné, ktoré je podľa váhy cca. 3,50€, 4€, 4,50€.
Štrikované ponožky
Štrikované pánske, dámske a decké ponožky od Božky Ponúkam Vám na predaj ručne štrikovane ponožky a podkolienky. Je možne ich použivať: Na bežne nosenie, Pracovné ponožky, Chodenie po byte, ako papuče Široké ponožky na dlahu popripade sádru, a atď. Je možné si vybrať veľkosť ,farbu, štýl a adť . Som ochtná posielať aj na dobierku po uhradeny € na účet. Cena je závisla od veľkosti.(okolo 10 €) Verím tomu,že sa dohodneme na tel č.
Ručne štrikované ponožky - s menovkou
Predám ručne štrikované ponožky, ktoré majú menovku s venovaním k Vianociam. Dámske - pre mamičku, babku, najlepšiu sestru -> 6€/pár Pánske - pre ocina, dedka, najlepšieho brata -> 7€/pár
Ručne štrikované ponožky - pre páry
Predám ručne štrikované ponožky, pripravené ako darček k Vianociam. V “balíčku” je jeden pár mužských (uni veľkosť) a ženských (uni veľkosť) ponožiek. V prípade záujmu: - viem urobiť “balíček” aj pre pár rovnakého pohlavia/pre kamarátky a pod., s príslušnou menovkou - ponožky je možné kúpiť aj jednotlivo (po páre) - výber z mnoha farebných kombinácii Cena za “balíček” je 15€
Ručne štrikované ponožky - skvelý darček k Vianociam
Ponúkam na predaj obľúbené ručne štrikované ponožky, ktoré sú rozdelené na dámske a pánske - v oboch kategóriách je to v podstate veľkosť uni, ale podľa potreby viem vybrať väčšie/menšie. Farebných kombinácii máme nespočetné množstvo (na foto len slabý výber z toho), preto ak nejakú farbu preferujete, stačí napísať a ja Vám také dohľadám. Pár dámskych 6€, pár pánskych 7€. Pri odbere viacerých párov, sa vieme dohodnúť.
Predám ručne strikovane
Dobrý večer mám na predaj ručne strikovane veci pre bábätká od 0-3 mesiace viď foto cena +poštovné alebo osobný odber