inzercia, predaj, predám, bazár

Ručne vyrezávané kukučkove kyvadlové hodiny 15

Kategória: Starožitnosti

Ručne vyrezávané kukučkove kyvadlové hodiny 15
Ručne vyrezávané kukučkove kyvadlové hodiny 15
Podobné inzeráty
Ručne vyrezávané kukučkove kyvadlové hodiny 2
Ručne vyrezávané kukučkove kyvadlove hodiny 2
Ručne vyrezávané kukučkove kyvadlové hodiny 1
Ručne vyrezávané kukučkove kyvadlové hodiny 1
Predám staré veľké funkčné vyrezávané kukučkové hodiny
Predám staré veľké funkčné vyrezávané kukučkové hodiny Pozri všetky moje inzeráty
KYVADLOVÉ MECHANICKÉ NÁSTENNÉ HODINY AMS 67CM
Ponúkam nástenné hodiny AMS. Sú spojením elegancie a precíznej nemeckej kvality. Do detailu prepracované hodiny AMS sú vyrábané už viac ako 100 rokov v nemeckom Schwarzwalde. Hodiny AMS sú osadzované presnými a spoľahlivými značkovými strojčekmi, ktoré zaručujú spoľahlivý a presný chod. Pre výrobu týchto hodín sú používané materiály a spracovanie tej najvyššej kvality. Luxusné mechanické kyvadlové hodiny s chrómovými žltými detailami. Hodiny sú tvorené kombináciou čerešňového dreva a mosadzného ciferníku. Naťahujú sa 1x za 14 dní. Bim-Bam bicí stroj. V celú odbíjajú počet hodín. Hodiny ponúkajú možnosť nastavenia úderov. Rozmery: 27x67cm Hĺbka hodín: 15cm Materiál: drevo / mosadz Made in Germany Volať na číslo POZRITE AJ ĎALŠIE MOJE INZERÁTY.
Staré kukučkové hodiny
Predám krásne vyrezávané kukučkové hodiny. Sú ukážkou precíznej rezbárskej práce - ojedinelý druh zdobenia. Hodiny idú v poriadku s občasným vynechaním- záleží či sú presne na stene vyrovnané. Kukučku treba naladiť/opraviť- občas zostane vonku alebo nekuká presne, ale verím že pre šikovného hodinára to nie je problém. Hodiny viem poslať aj poštou/zásielkovnou. V takom prípade je cena +poštovné
Hodiny starožitné nástenne kyvadlové.
Starožitné nástenné hodiny kyvadlové sú prekrásne vyrezávané a zdobené , ciferník s arabskými číslicami , sklenená otváracia horná časť . Stanú sa Vašou obľúbenou dekoráciou . Vhodné do štýlového interiéru ako bytový doplnok . Hodiny po preprave z Holandska , je nutné dať po zakúpení skontrolovať hodinárovi . Výška – 87 cm ,šírka – 42 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.