inzercia, predaj, predám, bazár

Rucne vysivany gobelin 21€

Kategória: Zberateľstvo

Predam rucne vysivany gobelin za 21€
Rucne vysivany gobelin 21€
Podobné inzeráty
Gobelin obraz
Obraz Gobelin Zaramovany obraz gobelin rozmer s ramom 170 x 136 cm bez rámu 156 x 122,5 cm Odvoz si musíte zabezpečiť sám!
Vyznamenanie -Ručne vyšívaný Obsit 1936 - RRRR
Ponúkam z vlastnej zbierky extrémne zriedkavý Obšit - spomienka na vojenské časy, veľmi vzácný - ručne vyšívaný, veľmi malými stehmy , pestrofarebnými niťami na fialovol hodvábe. Jedná sa o vojaka, ktorý slúžil u námorníctva menom Konrád KRAMM ,, KRIEGSMARINE,, nemecké vojnové ľode. Parník S.S. Gneisenau pôvodne bol výletný parník pre bohatých ľudí, ale časom Hitler ho preradil medzi vojnové lode, a potom už mohli plávať beztrestne vo výsosných vodách štátov okolo Pacifiku. Vyšívaný obraz s vojakom / pôvodná fotka vojaka /, je medzi vojnového obdobia február - 1936 , čo by som doporučil si všimnúť, že na ľavej strane na spodku je vyšívaná zástava starého nemecka a vpravo dole je už zástava nacistického nemecka. Mladí vojak , ktorý na ľodi slúžil Konrad Kramm, možno sa vrátil, možno nie, na pamiatku si nechala spraviť rodina tento obraz ??? Pravda je možno celkom triviálna !!!. Ale obraz je v skutočnosti ešte krajší ako na fotkách. Miery 46 cm x 57 cm .Je fotené za denného svetla. Cena 900.- eur.
Predám vyšívaný obraz - gobelín
Predám krásny starožitný gobelín vo vynikajúcom stave, rozmer 48x42cm. Osobný odber alebo pošlem poštou. Do BA a TT doprava zdarma.
predané Gobelín z Anglicka - Kvetinové zátišie s vtáčikmi
predané Gobelín dovezený z Anglicka - vyšívaný obraz Kvetinové zátišie s vtáčikmi a zajačikom Vyšívané drobunkým krížikovým stehom. Vyšitý je len farebný motív, takže obraz pôsobí pekne ľahko a plasticky. Drevený rám zelenej farby, očko na zavesenie. Rozmer rámu je 33x28 cm. Bez poškodenia. Cena je 34 € + pošta.
Tapiséria ručne tkaný gobelín
Predám ručne tkanú vlnenú tapisériu, nástenný koberec, gobelín, podľa módnej návrhárky Elisabeth Hablik Lindemann. Rok 1970, rozmery: 135 x 93 cm Cena: 140 €
Vlnený ručne tkaný mexický gobelín
Záujemcom o pôvodnú mexickú kultúru, ponúkam tento krásny aztécky gobelín priamo z Choluly. Vhodný do štýlovej izby alebo reštaurácie alebo do zbierky s indiánskou mezoamerickou kultúrou. Rozmery: 120 x 205 cm