inzercia, predaj, predám, bazár

Ruger MK4, model 40150, nový, nestrieľaný

Kategória: Poľovníctvo, lov

Na predaj jedna z najlepších pištolí v kalibri .22 LR Ruger Mark IV, plná verzia, so závitom na ústí (1/2 x 28)

AKCIA!
K pištoli tlmič Slovenského výrobcu Grand Power zdarma.
(Nutné nákupné povolenie ako na zbraň, tak na tlmič)

Nutný zbrojný preukaz a príslušné doklady.

CENA: 811€

Popis.

Pištoľ Tactical 40150 - čierna, kal. .22LR, hlaveň 4,4" (11 cm), celkom 21,6 cm, hmotnosť 981 g, kapacita 10, hlaveň so závitom, vrchná a spodná Picactinny lišta pre uchytenie optiky a iného taktického príslušenstva, stranovo i výškovo nastaviteľný cieľnik, pažbičky čierne s rybinou, balenie obsahuje dva 10-ranové zásobníky.
Hliníková rukoväť.

Ruger MK4, model 40150, nový, nestrieľaný
Podobné inzeráty
Ruger MK4 Tactical, model 40150, nový, nestrieľaný
Na predaj jedna z najlepších pištolí v kalibri .22 LR Ruger Mark IV Tactical, plná verzia, so závitom na ústí (1/2 x 28) a weaver/picatinny lištami. Celokovová konštrukcia - nie Lite! Nutný zbrojný preukaz a príslušné doklady. CENA: 810€ AKCIA! K pištoli možné dokúpiť tlmič Slovenského výrobcu Grand Power iba za 69€! (Nutné nákupné povolenie aj na tlmič zvlášť) Popis. Pištoľ Tactical 40150 - čierna, kal. .22LR, hlaveň 4,4" (11 cm), celkom 21,6 cm, hmotnosť 981 g, kapacita 10, hlaveň so závitom, vrchná a spodná Picactinny lišta pre uchytenie optiky a iného taktického príslušenstva, stranovo i výškovo nastaviteľný cieľnik, pažbičky čierne s rybinou, balenie obsahuje dva 10-ranové zásobníky. Hliníková rukoväť. 30 ks papierových IPSC terčov ku každému nákupu ako bonus.
Glock 19 Gen5 EU FS, nový, nestrieľaný
Glock 19 Gen5 EU FS, nový, nestrieľaný Na predaj nový, nestrieľaný Glock 19 Gen. 5 EU FS, kaliber 9mm Luger. Pištoľ neprebratá zákazníkom ktorý si ju objednal, preto je cena znížená o 10% oproti štandardnej cenníkovej (685€) Samozrejmosťou je 2 ročná záruka. 30 ks papierových IPSC terčov grátis ku každej zakúpenej pištoli. Kúpa na našom odbernom mieste - len s platnými dokladmi: OP, ZP a NP. Po dohode aj počas víkendov a sviatkov. Dostupný aj GLOCK 17 Gen.5, 9x19 mm Špecifikácia: Pištole GLOCK 19 Gen5 majú oproti predchádzajúcim generáciám nasledujúce prvky/vlastnosti: Obojstranný záchyt záveru zlepšuje ovládanie ľavou rukou. FS - Front Serrations. Predné ryhovanie na závere (FS) poskytuje dodatočnú dotykovú plochu pri manipulácii so záverom, čo dáva obsluhe pozitívnu trakciu aj s mokrými alebo spotenýcmi rukami. Tento nový dizajn ponúka výhodu pre profesionálnych používateľov, aby vykonali rýchlu kontrolu zbrane pred a po odpálení. Užívateľ môže zachytiť záver za predné ryhovanie aj so slabou rukou a posunúť ho smerom dozadu, kým nie je možný jasný náhľad na komoru. Keď sa to robí správne, ruka sa nedostane do blízkosti ústia hlavne. GLOCK MARKSMAN BARREL - Hlaveň s inovovaným vývrtom má nové drážkovanie, ktoré zvyšuje presnosť. Nové zásobníky (01, Orange). Oranžový podávač a zväčšená predná časť zásobníkového dna urýchľuje výmenu zásobníka. Nová povrchová úprava záveru a hlavne (nDLC) výhradne na pištoliach Gen5 zlepšuje ochranu proti korózii a poškrabaniu čím zvyšuje spoľahlivosť pištole v nepriaznivých podmienkach. Na ráme bolo odstránené tvarovanie pre prsty. Rovná predná strana rukoväte umožňuje konštantne komfortný úchop širšiemu okruhu zákazníkov bez ohľadu na veľkosť dlane a použitie rukavíc. Rozšírená spodná časť zásobníkovej šachty pre pohodlnejšie vkladanie zásobníku. Väčší otvor uľahčuje zasunutie zásobníka zvlášť vo vysoko stresových situáciách, kedy sa rátajú zlomky sekundy. Každý model pištole Glock Gen4 a Gen5 umožňuje užívateľovi meniť obvod rukovätí tak, aby zodpovedal individuálnej veľkosti ruky a dodáva sa s dvoma rozmermi zadných koncoviek v dvoch rôznych tvaroch. Zadné koncovky sa jednoducho menia a upevnia na rám pomocou jedného kolíka, ktorý ponúka nasledujúce možnosti: verzia s krátkym rámom (SF), stredná (M) a veľká (L) verzia. Stredná a veľká verzia môže byť vybraná s alebo bez bobrieho chvosta. Verzia s krátkym rámom (SF) bez backtrapu. Jeho rozmery sú menšie ako predchádzajúce generácie. Pištole Glock sú vybavené tzv. Safe Action spúšťovým mechanizmom. Namiesto kohútika majú čiastočne prednatiahnutý úderník, ktorý sa stlačením spúšte natiahne úplne. Po vypálení náboja sa po uvoľnení spúšte vráti do pôvodného stavu. Súčasťou systému Safe Action sú tri nezávislé poistky.
RUGER AR 556
Ponúkam na predaj samonabíjaciu guľovnicu Ruger AR 556.Ruger AR-556 je cenovo dostupná samonabíjacia guľovnica štýlu M4. Počas vývoja bola intenzívne testovaná a pri jej výrobe boli použité len tie najkvalitnejšie komponenty a materiály. Rám vyrobený zo zliatiny hliníka 7075 - T6. Chróm-molybdénová hlaveň so závitom 1/2"-28 kovaná za studena má čierny nitridovaný povrch pre odolnosť voči korózii. Robustná konštrukcia a spoľahlivosť zbrane sú atribúty, ktoré môžete od značky Ruger štandardne očakávať.Ku nákupu potrebný ZP a NP.Po vzájomnej dohode možnosť dovozu. Cena 1138+ mala dohoda.
Gulovnica Ruger Predator 308w REZERVOVANE
- nová zbraň skladom na predajni - kal 308w - Dĺžka hlavne: 45.7 cm - Kapacita zásobníka: 4 - Stúpanie vývrtu hlavne: 1:10 - Picatinny lišta: ano - Materiál: Čiernená oceľ cena novej: 725€ Ruger American Rifle® je ľahká, dobre ovládateľná a presná puška s inovatívnym dizajnom, vyrobená s použitím moderných materiálov, určená na použitie do náročných poveternostných podmienok. Ergonomická a ľahká plastová pažba s mäkkou pätkou spája klasický dizajn s moderne tvarovaným predpažbím a vrúbkovaním na miestach úchopu. Zbraň disponuje ručnou poistkou a poistkou spúšte, záver sa vyklápa do 70° uhla a má 3 ozuby. Odpor spúšte je nastaviteľný v rozsahu 1,36 - 2,27 kg Ponúkam na predaj zbrane značky RUGER, krátke, dlhé, opakovacie, samonabíjacie pre info o dostupnosti a cene ma kontaktujte telefonicky alebo emailom, dohoda istá, možnosť aj väčších odberov. - nákup možný s platným ZP Poľovníctvo Hunters Komenského 1061 06601 Humenné
Ruger GP100 (KGP-161), kaliber .357Mag.
Ponúkame skladom na predaj nový, nestrieľaný revolver Ruger GP100, v nerezovom prevedení so 6 palcovou hlavňou. Kaliber 357 Magnum, 6 rán. Cena: 1217€ Viac info telefonicky.
Glock 19 Gen5 EU FS, nový, nestrieľaný
Na predaj nový, nestrieľaný Glock 19 Gen. 5 EU FS, kaliber 9mm Luger. Pištoľ neprebratá zákazníkom ktorý si ju objednal, preto je cena znížená o 10% oproti štandardnej cenníkovej (685€) Samozrejmosťou je 2 ročná záruka. Kúpa možná po dohode aj počas víkendov a sviatkov, s platným NP a ZP na našom odbernom mieste. Špecifikácia: Pištole GLOCK 19 Gen5 majú oproti predchádzajúcim generáciám nasledujúce prvky/vlastnosti: Obojstranný záchyt záveru zlepšuje ovládanie ľavou rukou. FS - Front Serrations. Predné ryhovanie na závere (FS) poskytuje dodatočnú dotykovú plochu pri manipulácii so záverom, čo dáva obsluhe pozitívnu trakciu aj s mokrými alebo spotenýcmi rukami. Tento nový dizajn ponúka výhodu pre profesionálnych používateľov, aby vykonali rýchlu kontrolu zbrane pred a po odpálení. Užívateľ môže zachytiť záver za predné ryhovanie aj so slabou rukou a posunúť ho smerom dozadu, kým nie je možný jasný náhľad na komoru. Keď sa to robí správne, ruka sa nedostane do blízkosti ústia hlavne. GLOCK MARKSMAN BARREL - Hlaveň s inovovaným vývrtom má nové drážkovanie, ktoré zvyšuje presnosť. Nové zásobníky (01, Orange). Oranžový podávač a zväčšená predná časť zásobníkového dna urýchľuje výmenu zásobníka. Nová povrchová úprava záveru a hlavne (nDLC) výhradne na pištoliach Gen5 zlepšuje ochranu proti korózii a poškrabaniu čím zvyšuje spoľahlivosť pištole v nepriaznivých podmienkach. Na ráme bolo odstránené tvarovanie pre prsty. Rovná predná strana rukoväte umožňuje konštantne komfortný úchop širšiemu okruhu zákazníkov bez ohľadu na veľkosť dlane a použitie rukavíc. Rozšírená spodná časť zásobníkovej šachty pre pohodlnejšie vkladanie zásobníku. Väčší otvor uľahčuje zasunutie zásobníka zvlášť vo vysoko stresových situáciách, kedy sa rátajú zlomky sekundy. Každý model pištole Glock Gen4 a Gen5 umožňuje užívateľovi meniť obvod rukovätí tak, aby zodpovedal individuálnej veľkosti ruky a dodáva sa s dvoma rozmermi zadných koncoviek v dvoch rôznych tvaroch. Zadné koncovky sa jednoducho menia a upevnia na rám pomocou jedného kolíka, ktorý ponúka nasledujúce možnosti: verzia s krátkym rámom (SF), stredná (M) a veľká (L) verzia. Stredná a veľká verzia môže byť vybraná s alebo bez bobrieho chvosta. Verzia s krátkym rámom (SF) bez backtrapu. Jeho rozmery sú menšie ako predchádzajúce generácie. Pištole Glock sú vybavené tzv. Safe Action spúšťovým mechanizmom. Namiesto kohútika majú čiastočne prednatiahnutý úderník, ktorý sa stlačením spúšte natiahne úplne. Po vypálení náboja sa po uvoľnení spúšte vráti do pôvodného stavu. Súčasťou systému Safe Action sú tri nezávislé poistky. Dostupný aj GLOCK 17 Gen.5, 9x19 mm