inzercia, predaj, predám, bazár

Rukávnik Cottonmoose - čierny

Kategória: Kojenecké potreby

Predám krásny zimný rukávnik zn. Cottonmoose čiernej farby, ako nový, bez známok používania.
Rukávnik Cottonmoose - čierny
Podobné inzeráty
Rastúci fusak cottonmoose + rukávnik
Pekný deň, ponúkam používaný rastúci fusak zn.cottonmoose s rukávnikom. Rukávnik je použitý max 3x. Ideálne pre dievčatko narodené v tomto období, dá sa ďalej využívať až do 2-3rokov. Fusak má odnímateĺnú kožušinku, tú sme nepoužívali. Je vhodný do vajíčka, vaničky kočíka, po predĺžení do športovej casti kočíka. Je v top stave. Opratý bez fľakov, dier a iných poškodení. Cena 70€ + pošta. Alebo osobne v rámci BA, prípadne Stupava. Inzerujem aj inde :)
Fusak Cottonmoose
Predám ružový fusak a rukavnik zn. Cottonmoose, pre dieta do 3r. Žiadne poškodenia . Top stav
Nový fusak Cottonmoose Yukon
Predám nový fusak Cottonmoose Yukon Grey s bohatou kožušinkou. Dĺžka fusaka 108cm. Dôvod predaju je, že sme napokon vymenili kočík a nehodí sa nám.
Fusak Cottonmoose Montana
Predám fusak COTTONMOOSE Montana Graphite vhodný do vajíčka, aj do kočíka. Bez poškodenia, používaný jednu sezónu. Fusak má moderný systém zapínania opaskov (výrezy na opasky s nastavením na suchý zips). Tri obojstranné zipsy umožňujú nezávislé a ľahké rozopnutie fusaku vrátane celej vrchnej vrstvy alebo čiastočného skĺznutia predného dielu na tvári a rukách dieťaťa, jeho vyklopenie a zapínanie na bokoch spacieho vaku. Hlbokú kapucňu fusaku je možné prispôsobiť šnúrkou so zámkom, ktorá dieťaťu poskytuje optimálnu ochranu pred mrazom a vetrom. Vonkajší povrch je vyrobený z certifikovanej, nepremokavej textílie so saténovo-matným povrchom, zatiaľ čo vnútro je vyrobené z veľmi príjemného na dotyk kvalitného „plyšového medvedíka“. Prispôsobené na kontakt s najmenšími deťmi, úplne bezpečná, antialergická a priedušná výplň
fusak COTTONMOOSE North Yukon
Predám fusak COTTONMOOSE North Yukon. Fusak je sivej farby používaný jednu sezónu pri nechodiacom dieťati. Chráni pred chladom, vetrom, snehom a dažďom, bezpečná certifikovaná výplň prispôsobená kontaktu s najmenšími deťmi. - Predné a bočné otvorenie. - Ďalšie ochrana pred špinavými topánkami. - Moderný systém upevnenia bezpečnostných pásov. - Odnímateľná kožušina. - Fusak je možné úplne prať v práčke. Rozmery fusaku dĺžka 105cm šírka 50cm. Preferujem osobný odber Žilina.
fusak COTTONMOOSE North Yukon
Predám fusak COTTONMOOSE North Yukon. Fusak je sivej farby používaný jednu sezónu dokopy 5-6x pri nechodiacom dieťati. Chráni pred chladom, vetrom, snehom a dažďom, bezpečná certifikovaná výplň prispôsobená kontaktu s najmenšími deťmi. - Predné a bočné otvorenie. - Ďalšie ochrana pred špinavými topánkami. - Moderný systém upevnenia bezpečnostných pásov. - Odnímateľná kožušina. - Fusak je možné úplne prať v práčke. Rozmery fusaku dĺžka 105cm šírka 50cm. Preferujem osobný odber Žilina.