inzercia, predaj, predám, bazár

Rukavnik na kocik

Kategória: Kojenecké potreby

Pekny cierny rukavnik, vnutri bezovy. V peknom pouzivanom stave, nie je moc hruby, taky akurat.
Rukavnik na kocik
Podobné inzeráty
Fusak a rukávnik na kočík
Predám súpravu fusak + rukàvnik na kočík. Veľmi málo používané po jednom dieťatku, ako nové (viď foto). Vhodné pre všetky typy kočíkov aj vajíčko. Fusak stál pôvodne 89€ a rukávnik 49, teraz všetko dohromady 50€.
Zelené fusaky do kočíkov - 2 druhy-hlboký + športový kočík
Zelené fusaky do kočíkov - 2 druhy-hlboký + športový kočík - 1 Zelené fusaky do kočíkov - 2 druhy-hlboký + športový kočík - 2 Zelené fusaky do kočíkov - 2 druhy-hlboký + športový kočík - 3 Zelené fusaky do kočíkov - 2 druhy-hlboký + športový kočík - 4 Zelené fusaky do kočíkov - 2 druhy-hlboký + športový kočík - 5 Zelené fusaky do kočíkov - 2 druhy-hlboký + športový kočík - 6 Ponúkam na predaj tieto používané fusaky: 1/ používaný fusak po jednom dieťatku. Vhodný od narodenia do hlbokého kočíka. Vnútro veľmi teplé. Farba je bledo limetková, vnútro je krémovej farby. Vhodný ako pre dievčatko, tak pre chlapčeka.Cena je 12,0€. 2/ čierno-zelený používaný fusak, vhodný ako do hlbokého, tak aj do športového kočíka pre väčšie dieťatko. Spodná časť sa dá skrátiť, buď pre hlboký kočík , alebo pre väčšie dieťatko, ktoré už behá. nohy tak ostanú voľne bez uzavretia do fusaku. Má otvory na pripevnenie do kočíka. Cena je 18,0€. Tovar posielam po prevode na účet, v cene nie je zahrnuté poštovné a balné, ktoré je podľa taríf Slovenskej pošty.
Rukávnik na kočík
Nový zatepleny rukávnik na kočík. Cena 4€ + poštovné 1,30€. Posielam po zaplatení peňazí vopred na účet. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty kliknutím na moje meno a možno ušetríte na poštovnom.
Rukávnik na kočík
Predám rukávnik na kočík zn. Marko. Používaný, v dobrom stave.
Fusak a rukávnik na kočík
Predam zimný fusak Emitex 3v1 do hlbokej vaničky aj do šporťáku ( dá sa skrátiť odopnutim časti na nohy) a plus rukávnik na rúčku kočíka, cena spolu 24€
Rukávniky - rukavice na detský kočík
Predám rukávnik - rukavice na detský kočík. Rukávniky sú z hrejivého fleece materiálu vo vnútri, vonkajšia časť je nepremokavá tkanina. Sada sa skladá z 2ks rukavíc – rukávnikov. Rukavice sú nové – nenosené. Farba: čierna. Rukávniky sa upevňujú na kočík pomocou suchých zipsov. Viac info TELEFONICKY: 0940 26 95 95. INZERÁT PLATÍ DO VYMAZANIA!!!!