inzercia, predaj, predám, bazár

Ruksacik Skip Hop

Kategória: Ostatné

Predam detsky ruksacik Skip Hop mini, vhodny od 1+
Krásny batôžtek v štýle SKIP HOP s bezpečnostným pásikom. Pásik je možné podľa potreby odopnúť/pripnúť. Batôžtek má polstrované nastaviteľné ramenné popruhy, ucho na prenášanie, hlavné vrecko na zips, sieťovanú bočnú kapsičku na fľašu a menovku, aby sa batôžtek nestratil.
Rozmer (cm): 23 × 19 × 8,25

Prosim kontakt cez sms
Ruksacik Skip Hop
Podobné inzeráty
Skip hop ruksacik mini
Predam detsky ruksacik skip hop. Povodna cena 20.
Podlozka Skip hop
Predám úplne nivu podložku Skip hop
Hracia deka Skip Hop
Ponúkam na predaj hraciu deku Skip Hop s 5timi visiacimi hračkami + s vankusikom na uľahčenie polohy na brušku, bez poškodení a flakov. Pôvodná cena 85€, teraz 35€. Mám aj krabicu.
Deka na hranie SKIP HOP
Ponúkam hraciu deku zn. Skip Hop. Krásna, veľká deka 150x100 cm, s rôznymi aktivitami: šuštiace listy, kt.sa dajú odklopiť, listy s iným povrchom, zrkadielko, kt. sa upevňuje suchým zipsom. Pútka, na ktoré sa dajú pripevniť iné hračky. Veľká pútka na prenášanie. Na zrkadielku sú jemné škrabance, inak veľmi pekný stav deky. Na SMS neodpovedám.
Skip hop Zoo batoh - Mini Malá sovička
Predám Skip Hop batoh mini - Malá sova. Je v bezchybnom stave, komplet s popruhom. Prosím iba seriózny záujem a osobný odber v Bratislave-Petržalke.
Batoh Skip HOP
Predám málo používané batôžteky s krásnym zoo dizajnom pre deti (1-4r.) značky Skip HOP. Rozmer 23 × 19 × 8 cm. Predávam samostatne, cena je za 1 ks.