inzercia, predaj, predám, bazár

Ruksaky, kabelky, kufríky

Kategória: Ostatné

Ponúkam dievčenské ruksaky vo výbornom stave:

1. Miraculous so svetielkami, dvojkomorový.
Rozmery: cca 40x33x10cm (v x š x h)
Jemné odretie v spodnej časti (viď foto)
Cena: 7€

2. Trblietavý ruksačik- jednorožec.
Rozmery: cca 26x25x9cm (v x š x h) merané bez rohu jednorožca
Cena: 3€

3. Kabelka Labková patrola na zips.
Rozmery: cca 22x28x9cm (v x š x h)
Minikabelka na rameno
Rozmery: cca 18x14x4,5cm, dĺžka popruhu 57cm
Cena: 3€ spolu

4. Sada 2 kartónových kufríkov s kovovým zapínaním a rukoväťou, s visačkami.
Oranžový s medvedíkom 25x17,5x8,5cm
Hnedý s opičkou 20x15x8cm
Cena: 5€
Ruksaky, kabelky, kufríky
Podobné inzeráty
Háčkované ruksaky a kabelky
Ponúkam Vám ručne robene háčkované ruksaky a kabelky rôznych veľkostí a farieb. Typy môžete vidieť na fotkách. Po dohode Vam môžem vytvoriť požadovanú veľkosť a farbu. Dlzka vyroby Cca dva tyzdne od prijatia objednávky. Béžový ruksacik so zipsom.(môže byť pre malú slečnu, tak ako aj pre dámu ako zaujímavý doplnok) v tejto veľkosti 16x20x13 za cenu od 40 eur Tmavomodry ruksak vo veľkosti 23x28 na rôzne vyuzitie pre malých aj veľkých za cenu v tejto veľkosti 35 eur Fialová kabelka v tejto veľkosti 20x14 za cenu 35 eur. Viem Vám to vytvoriť v rôznych veľkostiach a farebných prevedeniach. Cena sa bude odvíjať od použitých materiálov.
Desigual-kabelky/ruksaky
Predam kabelky a ruksaky Desigual,spolu vsetky na prvom obrazku za 100 Eur,inak kazdy kus po 25 eur,ruksak(latkovy karovany)a kabelku(ciernu s kvetmi) za 15 eur/kus.Bezne znamky nosenia.Osobny odber BA-Dubravka.prip.uhrada vopred+postovne/balne 3 eura.Pri odbere spolu postovne na mna po uhrade.
Prebalovacie ruksaky
Ahojte maminky. Predam prakticke prebalovacie ruksaky s vnutornymi oddelenymi priehradkami (vratane termopriehradky na flasu), lahko pripevnitelne na akykolvek kocik , pouzite asi 2x: VUCH Oslo (sedy) - 28x40x16cm (19l), 25 EUR (povodne 44,90 EUR) Pinkie black comb (cierny) - 33x40x13, 25 EUR (povodne 47 EUR) Ruksaky su ako nove, TOP stav bez poskodeni. Pri rychlom jednani dohoda mozna. Osobny odber Rovinka.
ORGANIZÉR do kabelky čierny
• nenahraditeľný pomocník každej ženy • ľahko a jednoducho preložíte organizér z jednej kabelky do druhej • nebudete mať problém čokoľvek v kabelke nájsť, každá vec bude mať svoje miesto • možno ho použiť aj ako "organizér" do tašiek, batohov aj kufrov • obsahuje jednu veľkú stredovú priehradku s dvomi bočnými vreckami na zips, po stranách je k dispozícii desať priehradok rôznych veľkostí, dve praktické pútka na prenášanie z kabelky do kabelky • na boku sú patenty na zopnutie do kompaktnejšieho rozmeru • materiál: 100% PES (príjemný šušťákový materiál, ktorý možno prať) • rozmer zloženého organizéra: 37 x 17 x 9 cm • farba: čierna V prípade záujmu ma kontaktujte mailom.Ď.
Kabelky / Batohy
Predam krasne kabelky a batohy Obmienam zbierku a preto posuniem rada novej majitelke . Kabelky aj batohy su ako nove bez poskodeni . Kabelku su znackove , ziadne repliky . Kabelky - ks / 30e Batohy - ks/ 25e Pri odosielani postou , treba priratat postovne , posielam len predom na ucet Prosim pisat len vo vaznom zaujme Osobne po dohode v BA
Retro počítadlo, kabelky, píšťalky, váha, klavír ...
Kontaktovať emailom alebo telefonicky, na SMS NEODPOVEDÁM. Retro hračky : Drevené počítadlo, chýba žltá gulička 10€. Drevená skladačka kohút 15€. Drevené píšťalky kus 10€. Kabelky kus 15€. Šálky 4€. Klavír 27cm 2€, váha 16cm 10€. Hrkacie kufríky kus 3€. Nábytok 2€.