inzercia, predaj, predám, bazár

Rusan adaptér na Swarovski

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám 2x používaný originálny rychloupinaci RUSAN adaptér na Swarovski Z6i 1.gen vhodný na Pard NV007V a NV007A. Kupovaný 02/2023
Pri vážnom záujme dohoda možná !
Rusan adaptér na Swarovski
Podobné inzeráty
RUSAN adaptér pre Swarovski Z8i
Dobrý deň, predám adaptér RUSAN vhodný pre všetky puškohľady zn. Swarovski rady Z8i. Adaptér som použil asi 3x na PARD NV007S. Dôvod predaja adaptéru je to, že PARD som predal a tým pádom je nevyužitý. Úplne ako nový, viď. foto, prípadne doložím na vyžiadanie ďalšie (detailnejšie) fotky. Cena nového adaptéru sa na internete pohybuje okolo 154 eur. Posielam aj na dobierku (poštovné prirátam k cene), ale ponúkam aj osobný odber prakticky na celom západnom Slovensku. Tel.č. je vymyslené, prosím kontaktujte ma na e-mail, odpovedám promptne.
Rusan adaptér na Swarovski
Predám 2x používaný originálny rychloupinaci RUSAN adaptér na Swarovski Z6i 1.gen vhodný na Pard NV007. Kupovaný 02/2023 Pri vážnom záujme dohoda možná !
TERMOVÍZIA
Ponúkam na predaj: - termovíziu HIKMICRO Thunder TH25. Toto zariadenie je vlastne kombinácia troch možností použitia. V zostave ako je pripravená na predaj je to pozorovacie zariadenie. Pri dokúpení montáže pre spojenie zo základňou weaver sa dá použiť ako termovízny puškohľad. Pri dokúpení medzikusu na spojenie z adaptérom napr. Rusan je možné toto zariadenie použiť ako predsádku. Cena v základnom prevedení ako pozorovacie je 1850 eur, rýchloupínacia montáž pre základne weaver je v cene 200 eur, tu je aj možnosť lacnejšej verzie na pevnú montáž v cene 85 eur, medzikus na spojenie z adaptérom Rusan na použitie ako predsádky je v cene 150 eur. Samotný adaptér+medzikus podľa priemeru puškohľadu je v cene 167+38 eur. - termovíziu HIKMICRO Thunder PRO TQ35C /soft2022/ v prevedení z medzikusom na predsádku. Tu treba dokúpiť už iba adaptér Rusan+medzikus podľa vonkajšieho priemeru puškohľadu v cene 167+38 eur. Cena termovízie je 2999 eur. Mašinku je možné použiť aj ako pozorovaciu termovíziu, treba dokúpiť okulár v cene 145 eur. A samozrejme je tu možnosť použiť aj ako termovízny puškohľad z montážou na weaver, rychloupínacia cene 200 eur a klasická v cene 85 eur. Zariadenia sú nové z dokladom a v plnej záruke. Pozrite aj ostatné, kliknite na meno. Ďakujem.
Zásadka PARD NV007S 940nm -Rusan Z6i
Predám túto zachovalú zásadku plne funkčnú, v bezchybnom stave. Zariadenie bolo málo využívané. Balenie je kompletné ako pri zakúpení prikladám. Mám k nemu dva adaptéry jeden z balenia a druhý je bajonetový Rusan na optiku Swarovski Z6i.
Predám rýchloupínací adaptér Rusan ARM 52-62
Predám rýchloupínací adaptér Rusan ARM 52-62 pre puškohľady so závitom 62 mm
Adaptér Rusan
Predám adaptér Rusan k Hikmicro Thunder priemer 55mm Cena- 90€