inzercia, predaj, predám, bazár

Rušíme stolársku dielňu

Kategória: Drevoobrábacie stroje

Z dôvodu choroby rušíme stolársku dielňu a ponúkame na predaj kompresor Stanley, kotúčové píly, brúsky ap. s európskym el. napätím a pokosovú pílu Hitachi, kompresor Senco a ďalšie nástroje s el. napätím 110voltov aj s meničom prúdu na 3000 a 5000Voltov. Ďalej ponúkame klincovačku aj so sponami rôznej veľkosti, rudlu.
Rušíme stolársku dielňu
Podobné inzeráty
Rušíme stolársku dielňu
Z dôvodu choroby rušíme stolársku dielňu a ponúkame na predaj kompresor Stanley, kotúčové píly, brúsky ap. s európskym el. napätím a pokosovú pílu Hitachi kompresor Senco a ďalšie nástroje s el. napätím 110voltov aj s meničom prúdu na 3000 a 5000Voltov. Ďalej ponúkame klincovačku aj so sponami rôznej veľkosti, malé stužidlá, hoblík, rudlu.
rozpredávame stolársku dielňu
Rozpredávame po nebohom synovi stolársku dielňu: formátova píla-3000euro, pásová píla-800euro, prepúšťačka-kombinovaná 600mm-900euro,stojanová vrtačka-500euro. Ceny dohodou
Predam velku profi stolarsku pasovu pilu
Predam velku profi stolarsku pasovu pilu. - priemer kotucov 800 mm - naklapaci pracovny stol Pri rychlom jednani pridam niekolko pilovych pasov od sirky 10 mm ++ Rusim stolarsku vyrobu - pozri si aj moje ostatne inzeraty.
Predam profi stolarsku zrovnavacku - dlhe platy
Predam profi stolarsku zrovnavacku - dlhe platy - pracovna sirka 400 mm - 4 pracovne noze - pripojenie na odsavanie Pri rychlom jednani pridam 4 cerstvo nabrusene noze + nastavitelny stojan s valcom na opracovanie dlhych dielcov Rusim stolarsku vyrobu - pozri si aj moje ostatne inzeraty.
predám stolársku frezovu hlavu +nože
Predám stolársku frezovu hlavu +nože
Predám stolársku pílu s predrezom
Predám stolársku pílu s predrezom. Viac info na t.č. alebo