inzercia, predaj, predám, bazár

Rustikálne použitá kuchyneprotebe so spotrebičmi

Kategória: Kuchyne

Kuchyneprotebe použitá rustikálny vrátane spotrebičov.
Viac info pošlem e-mailom a whatsaap.
Rustikálne použitá kuchyneprotebe so spotrebičmi
Podobné inzeráty
Použitá rustikálny kuchyneprotebe so spotrebičmi
Kuchyneprotebe použitá rustikálny vrátane spotrebičov. Viac info pošlem e-mailom a whatsaap.
Kuchyneprotebe Použitá z Nemecka vydražená na ebay
Nerepasované ale funkčné spotrebiče z roku 2004. Použitá kuchyňa v peknom stave, neopršená zo zmetákom. Napríklad ešte niekomu poslúžia.
Rustikálne úchytky
Ponúkam na predaj rustikálne úchytky (22ks). Úchytky sú bez poškodenia, úplne ako nové. K uchytkam ponúkam aj všetky potrebné šróby. Cena novej úchytky je 2€, ja ponúkam všetky za 20€
Kuchyneprotebe vydražená na ebay za euro LACNO
Predám používanú kvalitné kuchyňa v peknom stave. Odvoz vlastné alebo zaistíme.
Nová moderná kuchynská linka - zostava ICONIC 220 cm
Nová moderná KUCHYNEPROTEBE presne ako na obrázku č. 1-2. DĹŽKA KUCHYŇA 220 CM - Biely korpus - Dvierka BUK ICONIC Zostava neobsahuje spotrebiče, drez a pracovnú dosku! Možno vytvoriť vlastný zostavu podľa kompletného katalógu. Možno dokúpiť drez, pracovnú dosku, závesné lišty na skrinky a ďalšie drôtený program. V ponuke tiež ďalšie skrinky rôznych typov a rozmerov, vrátane rohových, potravinových-dve šírky 40 cm a 60 cm a skrinky na vstavané. spotrebiča. Na požiadanie zašlem kompletný katalóg s cenníkom do e-mailu, whatsaap. Zostavy k videniu v Kráľovom Dvore, ul.B.Hájka, vedľa parkoviska Záhradníctvo Lisý. Pre ďalšie informácie píšte, volajte 42 Dopravu výhodne zabezpečím po celej SR, alebo osobný odber.
Nová moderná kuchyneprotebe GREY-BIANCA 280cm
Zostava presne ako na fotu č.1 a 2 v dĺžke 280 cm v kombinácii šedého a bieleho lesku. korpus - sivý dvierka - vysoký lesk zásuvky a skrine majú systém s tichým zatváraním Túto kuchynskú zostavu vo vysokom lesku ponúkame v štyroch farebných vyhotovení: ŠEDÁ, BIELA, KRÉMOVÁ a ČERVENÁ (viz foto) Možnosť poskladať linku na mieru. Skladom aj iné komponenty. Tiež je možné dokúpiť drez, pracovnú dosku, závesné lišty a ďalší drôtený program. V ponuke skrinky rôznych typov a rozmerov, ukončovacie police, vrátane skríň na vstavané spotrebiče a potravinových-dve šírky 40 cm a 60 cm. Na vyžiadanie zašleme katalóg s kompletným cenníkom na e-mail, whatsaap. Pre ostatné informácie prosím volajte, píšte 42. Dopravu výhodne zabezpečím po celej SR.