inzercia, predaj, predám, bazár

rúže NEPOUŽITÉ Dior, Jeffree Star, Too Faced, Douglas

Kategória: Zdravie a krása

Ani jeden nebol použitý ani vyskúšaný.
Na 1. foto zľava doprava:

Dior Vianočná limitka Diorific Golden Nights odtieň 071 Glittery Rose. 30€ PREDANÝ

Burberry Lip Velvet v odtieni 421 Rosewood. 25€ PREDANÝ

Jeffree Star Velvet Trap v odtieni Holy Fashion. 10€

Too Faced Too Femme Heart Core lipstick odtieň Never Grow Up. 15€

Too Faced Lady Bold odtieň Trailblazer. PREDANÝ

Douglas Smart Matte odtieň First Kiss. 4€

L'Oreal Color Riche Matte odtieň 640 Erotique. Nebol použitý, ale dole má menší škrabanec ako sa zasúva do púzdra. 4€

Maybelline Ink Crayon rúž v ceruzke, ešte je zalepený, balenie nebolo tvorené. 5€

Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
rúže NEPOUŽITÉ Dior, Jeffree Star, Too Faced, Douglas
Podobné inzeráty
Sypké rozjasňovače Too Faced a Dior
Hore vľavo: Too Faced Dew You rozžiarujúci púder: je to pôvodne setting púder, ale obsahuje jemné ružové trblietky a na celú pleť sa to nehodí. Na líčkach má ale veľmi pekný efekt. Bol použitý cca 2-3x. Obsah 9 gramov. 20€ Hore vpravo: Too Faced sypký púder v odtieni Peach Tinsel. PREDANÝ Dole: Dior Forever cushion powder v odtieni Golden Nights. Vianočná limitka z posledného roku. Označením je to tiež setting powder, ale má v sebe zlaté trblietky, hodí sa za rozjasňovač. Posledné 2 foto sú z netu. Bol použitý 1x. 10 gramov. 35€ Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
rúže NEPOUŽITÉ Too Faced, Huda, ABH, Shiseido
Ani jeden nebol použitý. Too Faced má vzadu škrabanec od viečka, ale inak je nedotknutý. Zľava doprava: Too Faced Lady Bold lipstick v odtieni 05 Level UP: škrabanec je vidno na jednej z foto. 18€ Huda Sweet Nudes krémový rúž v odtieni Angel: 20€ Anastasia Beverly Hills Satin lipstick v odtieni Tease: nemá krabičku, lebo je zo setu. 20€ Shiseido Modern Matte powder lipstick v odtieni 501 Jazz Den: 20€ Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
rozjasňovače Illamasqua Milani Douglas MAC Becca Too Faced
Horný rad zľava doprava: Illamasqua Beyond Powder highlighter v odtieni Deity. Iba swatchnutý a vydezinfikovaný. Má zlatožlté odlesky. Táto značka napodobňuje formuláciu púdrov Hourglass. 20€ Milani zapečený highlighter v odtieni Dolce Perla. Nový nepoužitý. 12€ Douglas highlighter v odtieni 2 Luxurious Gold. Nepoužitý, príliš tmavý pre mňa- 12€ Dorný rad zľava doprava: MAC Extra Dimension Skinfinish v odtieni Soft Frost. Má studené ružovo-fialkové odlesky. Je tvrdšie zlisovaný, potrebuje štetec s pevnejšími chlpmi na aplikáciu. Bol 2x použitý, je vydezinfikovaný. 20€ Becca shimmering skin perfector v odtieni Prismatic Amethyst. Nový nepoužitý. 35€ Too Faced Candlelight v odtieni Rosy Glow. Veľmi jemný a prirodzený. Iba swatchnutý. 25€ Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
rozjasňovače Illamasqua Milani Douglas MAC Becca Too Faced
Horný rad zľava doprava: Illamasqua Beyond Powder highlighter v odtieni Deity. Iba swatchnutý a vydezinfikovaný. Má zlatožlté odlesky. Táto značka napodobňuje formuláciu púdrov Hourglass. 20€ Milani zapečený highlighter v odtieni Dolce Perla. Nový nepoužitý. 12€ Douglas highlighter v odtieni 2 Luxurious Gold. Nepoužitý, príliš tmavý pre mňa- 12€ Dorný rad zľava doprava: MAC Extra Dimension Skinfinish v odtieni Soft Frost. PREDANÝ Becca shimmering skin perfector v odtieni Prismatic Amethyst. Nový nepoužitý. 35€ Too Faced Candlelight v odtieni Rosy Glow. Veľmi jemný a prirodzený. Iba swatchnutý. 25€ Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
rozjasňovače Illamasqua Milani Douglas MAC Becca Too Faced
Horný rad zľava doprava: Illamasqua Beyond Powder highlighter v odtieni Deity. Iba swatchnutý a vydezinfikovaný. Má zlatožlté odlesky. Táto značka napodobňuje formuláciu púdrov Hourglass. 20€ Milani zapečený highlighter v odtieni Dolce Perla. Nový nepoužitý. 12€ Douglas highlighter v odtieni 2 Luxurious Gold. Nepoužitý, príliš tmavý pre mňa- 12€ Dorný rad zľava doprava: MAC Extra Dimension Skinfinish v odtieni Soft Frost. PREDANÝ Becca shimmering skin perfector v odtieni Prismatic Amethyst. Nový nepoužitý. 38€ Too Faced Candlelight v odtieni Rosy Glow. Veľmi jemný a prirodzený. Iba swatchnutý. 30€ Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
Too faced novinka ruz s vonou mliecnej cokolady
Too faced coca bold ruze Milkshake a buttercream boli len mierne vyskusane nakolko mi nesadli odtiene kúpené zo stránky ...ruze nadherne vonaju po mliecnej cokolade kus 15€