inzercia, predaj, predám, bazár

Ruže shiseido

Kategória: Zdravie a krása

Predam paletu ružov znacky Shiseido. Ruz sling Back bol 2krat pouzity. Ostatne ruze vobec.
Paleta je z limitovanej edicie Shiseido Ginza Tokyo Ribbonesia Limited Edition ModernMatte. Sada kupena v anglicku
Cena za paletu 25 e
Kosice terasa
Ruže shiseido
Podobné inzeráty
Shiseido make up & primer
Predam Shiseido makeup Synchro skin radiant lifting, odtien 160 Shell, svetlý odtien. Primer Synchro skin soft blurring primer Makeup aj primer som pouzila presne 2x jedna pumpička, odtien mi sadol perfektne, neoxiduje, v kombinacii s priamerom drzi velmi dlho, akurat ze na mna je moc kryci, nie som zvyknuta na krycie makeupy, takze ho nevyuzijem. Second skin efekt. Boli kupene 20.2.2023 v douglas. pc bola 57€+41€ teraz predam za 40€+30€ pri platbe vopred na ucet hradim doporucene postovne prvou triedou.
Shiseido make up & primer
Predam Shiseido makeup Synchro skin radiant lifting, odtien 160 Shell, svetlý odtien. Primer Synchro skin soft blurring primer Makeup aj primer som pouzila presne 2x jedna pumpička, odtien mi sadol perfektne, neoxiduje, v kombinacii s priamerom drzi velmi dlho, akurat ze na mna je moc kryci, nie som zvyknuta na krycie makeupy, takze ho nevyuzijem. Second skin efekt. Boli kupene v douglas. pc bola 57€+41€ teraz predam za 30€+20€ pri platbe vopred na ucet hradim doporucene postovne prvou triedou.
rúže NEPOUŽITÉ Too Faced, Huda, ABH, Shiseido
Ani jeden nebol použitý. Too Faced má vzadu škrabanec od viečka, ale inak je nedotknutý. Zľava doprava: Too Faced Lady Bold lipstick v odtieni 05 Level UP: škrabanec je vidno na jednej z foto. 18€ Huda Sweet Nudes krémový rúž v odtieni Angel: 20€ Anastasia Beverly Hills Satin lipstick v odtieni Tease: nemá krabičku, lebo je zo setu. 20€ Shiseido Modern Matte powder lipstick v odtieni 501 Jazz Den: 20€ Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
Rúže a špirály - Art deco, shiseido, Lancome, Sensai
Predám mascaru sensai - 8€, Hypnose Drama od Lancome - 25€ Art deco lip jewels rúž - 7€ shiseido rúž: 25€ Všetko nové, pri odbere viac ks cena dohodou.
Shiseido ZEN
Dobrý deň, ponúkam na predaj dámsku vôňu Shiseido ZEN EDP 100 ml - 55 eur. V prípade záujmu prosím o kontaktovanie cez SMS. Ďakujem.
Shiseido ocne tiene+mascara ako darcek
Na predaj 2druhy krémových matných ocnych tienov Shiseido+mascara ako darcek