inzercia, predaj, predám, bazár

ružový porcelán -svietnik.RGB Loučky,Pozrite aj iné inzer.

Kategória: Umelecké predmety

Predám svietnik-ružový porcenlá ,česká porcelánka RGK LOUČčne dekorovaný,zlátený /14 kar.zlatom/ zaujimavý model.Citácia z literatúry :je jedinou továrnou v České republice, kde se porcelán vyrábí ručně. Unikátní produkty byly věnovány významným lidem jako byli prezidenti, králové či papež.Pekný dekoratívny predmet ,vhodný aj ako pekný darček.Pozrite aj iné moje inzeráty
ružový porcelán -svietnik.RGB Loučky,Pozrite aj iné inzer.
Podobné inzeráty
ružový porcelán RGK-LoučkyPozrite aj iné moje inzeráty
Predám ružový porcelán -košík od svetoznámej porcelánky RGK-Loučky. Rozmery 20x 8 cm .Signatúra Loučky nápis : Made in Czechoslovakia ,hand painted ,14 kar čne maľované ,zdobené 14 kar.zlatom. Exportný model.Absolútne nepoškodené -super stav .Do zbierky alebo ako pekný darček Pozrite aj iné moje inzeráty
Porcelánová váza Mary Anne - Loučky, Made in Czechoslovakia
Predám: Starožitný porcelán - jemná starožitná porcelánová vázička, má dekoratívny zlatý lem a ozdobný zlatý pásik. Bola vyrobená v bývalej ČSSR v renomovanom podniku Loučky. Je v perfektnom stave, ako nová. Rozmery: 11,5 x 5,5 x 8,5 cm (V x Š-vrch x Š-stred) Vhodné aj pre: zberateľ retro vecí a starožitností. Cena platí pri osobnom odbere. Zabalím a pošlem aj na dobierku - vtedy za príplatok +2 € + poštovné. Prosím, napíšte mi SMS alebo mail, ozvem sa Vám naspäť. Ďakujem.
Predám pozlátené hrnčeky jsk s24 ružový porcelán 6ks v super
Predám pozlátené hrnčeky jsk s24 ružový porcelán 6ks v super stave odber len osobne Košice
Svietnik v samoraste
Svietnik v samoraste Predam rucne vyrobeny svietnik v samoraste so zlatou svieckou. Dlzka 32 cm x 24 cm vyska
SVIETNIK UMELECKY  KOVANY
Predám masivny umelecký KOVANY trojramenný svietnik podľa vyobrazenia. Výška svietnika 140 CM, šírka v najširšom mieste 42 CM. Svietnik na tri mohutné sviečky doplni aj moderný priestor v hale či v spoločenskom priestore. Predám za 100 €. Len osobný odber.
Svietnik kovový
Predávam kovové dekoračné svietniky. Svietnik je povrchovo upravený čiernou alebo hnedou akrylovou farbou.Všetky časti svietnika sú kované polotovary, ručne zvárané. Je určený na použitie v interiéri, pre úzku sviečku s priemerom do 20mm. Sviečka nie je súčasťou výrobku, foto so sviečkou slúži len pre lepšiu predstavu o použití svietnika. Svietnik je vhodný ako dekorácia ale aj ako romantický darček,či prekvapenie,z lásky, k Vianociam... Ak máte nejaké otázky, rád Vám ich zodpoviem.