inzercia, predaj, predám, bazár

RWA Hori Závodný Volant Playstation/PC

Kategória: Herné zariadenia

Predám tento závodný volant RWA Hori na Playstation 4/5 a na PC.
Všetko funguje ako má a je ešte v originálnom boxe.
Skoro vôbec nepoužívaný a preto nemá žiadne škrabance


Pri rýchlom jednaní dohoda možná.



Pozrite si aj moje ostatné inzeráty:)
RWA Hori Závodný Volant Playstation/PC
Podobné inzeráty
HORI ONYX PS4 ovladac
Predam kvalitny oficialny PS4 ovladac HORI ONYX. 100% stav, takmer nepouzivany. alternativa k dualshock 4 idealne osobny odber BA, SC, PK a okolie. V pripade dohody aj dobierka.
HORI Fighting Stick mini for Nintendo Switch
Predám arcade stick "HORI Fighting Stick mini" určený pre konzolu Nintendo Switch. Ovládač bol používaný minimálne a je vo vynikajúcom stave. Dodávam v kompletnom balení v pôvodnej krabici. Popis produktu: - Arcade Stick od spoločnosti HORI, oficiálne licencovaný Nintendom - Kompatibilný s konzolou Nintendo Switch, resp. PC (Windows 7, 8, 8.1, 10) - Pripojenie pomocou vstavaného 2,5m USB kábla - Kompaktné prevedenie s rozmermi približne 21x15x9cm a hmotnosťou 500g - Podporuje nastavenie Turbo funkcionality - Joystick používa technológiu mikrospínačov Osobný odber - Košice, alebo odoslanie cez Zásielkovňu pri platbe poštovného vopred na účet. Cena poštovného je 3,30 EUR pri úhrade celej sumy vopred na účet alebo 4,60 EUR pri platbe cez dobierku.
Hori racing wheel apex
Predám volant rwa(racing wheel apex) vhodne pre Ps3,Ps4 a PC. Volant je vybaleny, bol len vyskušany! Pôvodná cena : okolo 110 eur. Radšej volajte! Ďakujem!
HORI RWA APEX volant
Predám veľmi málo a zriedka používaný volant, ešte rok aj niečo v záruke. Podpora PS3,PS4,PS5,PC Viac info cez telefón alebo mail.
Hori RWA
Predám tento volant kompatibilný z Ps4,Ps3,PC, Uhol otáčania 270° Krabicu nemám Len osobný odber Volať po 14:00
Hori RWA: Apex Racing Wheel
Volant s pedálmi, uhol otáčania 270°, 10× tlačidiel, 2 pedály, D-Pad, programovateľné tlačidlá, kompatibilný s: PC, PS4 a PS3, USB-Ako novy.