inzercia, predaj, predám, bazár

Rybárske / brodiace čižmy / nohavice zn. Novesta

Kategória: Ostatné

Predám minimálne nosené rybárske / brodiace čižmy / broďáky značky Novesta vo veľkosti 42. Uvedená cena je v prípade osobného odberu, inak + náklady za zaslanie. Platba predom na účet alebo osobné prevzatie v Humennom na mieste, ktoré bližšie určím. Poprípade je možná aj dobierka (naposledy si slovenská pošta vypýtala 6,30 Eur už aj s dobierkou). Prvotný kontakt cez mailový formulár, číslo je vymyslené.
Rybárske / brodiace čižmy / nohavice zn. Novesta
Podobné inzeráty
Rybárske / brodiace čižmy / nohavice zn. Novesta
Predám málo nosené rybárske / brodiace čižmy / broďáky značky Novesta vo veľkosti 42. Uvedená cena je v prípade osobného odberu, inak + náklady za zaslanie. Prvotný kontakt cez mail, číslo je vymyslené.
Rybárske / brodiace čižmy / nohavice zn. Novesta
Predám málo nosené rybárske / brodiace čižmy / broďáky značky Novesta vo veľkosti 42. Uvedená cena je v prípade osobného odberu, inak + náklady za zaslanie. Platba predom na účet alebo osobné prevzatie v Humennom na mieste, ktoré bližšie určím. Poprípade je možná aj dobierka. Prvotný kontakt cez mail, číslo je vymyslené.
Rybárske brodiace nohavice
Predám veľmi zachovale, málo pouzivane rybárske brodiace khaki nohavice.Na výšku cca 170-180cm.
Rybárske / brodiace čižmy / nohavice
Predam úplne nové Rybarske nohavice velkost chodidla 44, 28 cm vnutorna dlžka ( velkost sedi dobre ako má ) Ja som si ich objednal ale zle som odhadol velkost ,potrebujem 45,tak ich predavam zo ZLAVOU .V prilohe na fotkách je popis aj povodna cena.Teraz 20€ z poštovným.Inak mne sa lúbia Výborne sedia za tú CENU SUPER SEDIA a SUPER CENA !
Rybárske / brodiace čižmy / nohavice zn. Nordman
Predám tieto celogumené broďáky vo veľkosti 45, nové a nenosené. Uvedená cena je v prípade osobného odberu, inak + náklady za zaslanie. Platba predom na účet alebo osobné prevzatie v Humennom na mieste, ktoré bližšie určím. Poprípade je možná aj dobierka (naposledy si slovenská pošta vypýtala 6,30 Eur už aj s dobierkou). Prvotný kontakt cez mailový formulár, číslo je vymyslené.
Rybárske/brodiace čižmy zn. Dream Stan
Predám tieto nové celogumené broďáky vo veľkosti 44/45. Cena je 40 Eur v ktorej sú zahnuté poštovné náklady. Komunikácia cez mailový formulár, číslo je nefunkčné.