inzercia, predaj, predám, bazár

Rybárske čižmy

Kategória: Ostatné

Predám úplne nové nepoužité rybárske čižmy veľkosť 42.Farba zelená prsáčky .
Rybárske čižmy
Podobné inzeráty
Rybárske / brodiace čižmy / nohavice zn. Novesta
Predám málo nosené rybárske / brodiace čižmy / broďáky značky Novesta vo veľkosti 42. Uvedená cena je v prípade osobného odberu, inak + náklady za zaslanie. Prvotný kontakt cez mail, číslo je vymyslené.
Rybárske / brodiace čižmy / nohavice zn. Novesta
Predám málo nosené rybárske / brodiace čižmy / broďáky značky Novesta vo veľkosti 42. Uvedená cena je v prípade osobného odberu, inak + náklady za zaslanie. Platba predom na účet alebo osobné prevzatie v Humennom na mieste, ktoré bližšie určím. Poprípade je možná aj dobierka. Prvotný kontakt cez mail, číslo je vymyslené.
Rybárske / brodiace čižmy / nohavice zn. Novesta
Predám minimálne nosené rybárske / brodiace čižmy / broďáky značky Novesta vo veľkosti 42. Uvedená cena je v prípade osobného odberu, inak + náklady za zaslanie. Platba predom na účet alebo osobné prevzatie v Humennom na mieste, ktoré bližšie určím. Poprípade je možná aj dobierka (naposledy si slovenská pošta vypýtala 6,30 Eur už aj s dobierkou). Prvotný kontakt cez mailový formulár, číslo je vymyslené.
Rybárske / brodiace čižmy / nohavice
Predam úplne nové Rybarske nohavice velkost chodidla 44, 28 cm vnutorna dlžka ( velkost sedi dobre ako má ) Ja som si ich objednal ale zle som odhadol velkost ,potrebujem 45,tak ich predavam zo ZLAVOU .V prilohe na fotkách je popis aj povodna cena.Teraz 20€ z poštovným.Inak mne sa lúbia Výborne sedia za tú CENU SUPER SEDIA a SUPER CENA !
Predám nové rybárske rukavice
Predám nové, nepoužívané rybárske rukavice veľkosť L. Cena 10EUR. Osobný odber možný v BA.
Predám rybárske udice bez navijákov
Predám tieto rybárske prúty (viď. foto). Mám viac typov. V prípade záujmu a pre bližšie informácie ma kontaktujte na e-mail.