inzercia, predaj, predám, bazár

Rybník investičná príležitosť

Kategória: Ostatné

Investičná príležitosť zabehnutý rybník. V prípade záujmu viac info mailom
Rybník investičná príležitosť
Podobné inzeráty
Na predaj nádherný Rybník pri  Lučenci 38 Ha
Na predaj nádherný Rybník pri Lučenci 38 Ha Ponúkame vám na predaj Rybník s veľkosťou 38 Ha z toho 20 Ha ako rybník / vodná plocha. Hĺbka Rybníka je cca 3-4metrov . Bývalé štrkovisko- Veľká nad Ipľom. Video k nehnuteľnosti Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. , alebo mailom: dkomsro@ alebo osobne v kancelárii Dkom s.r.o. v Šahách na adrese SNP 9 Web makléra:
Investičná príležitosť v centre Hlohovca
SHARK REAL ponúka na predaj dve budovy s veľkým pozemkom v úplnom centre mesta Hlohovec. Jedna z budov, ktorá leží na rozsiahlom pozemku o veľkosti 1088 m2 je dvojpodlažnú historickú budova v pôvodnom stave. Budova je vhodná ako investičná príležitosť s možnosťou vybudovania viacerých bytových alebo kancelárskych jednotiek. V prednej časti pozemku sa nachádza ešte jedna nová trojpodlažná hrubá stavba s projektom na obchodné priestory na prízemí a troch mezonetových bytov na poschodí. Okresné mesto Hlohovec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a množstvom architektonických pamiatok, ako napr. Hlohovský zámok, Zámocký park či kostol sv. Michala Archanjela. V blízkosti sa nachádza aj množstvo turistických atrakcii. Disponuje tiež výbornou strategickou polohou v blízkosti diaľnice D1, len 30 km od Trnavy a 70 km od Bratislavy. Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť: + Investičná príležitosť... + Vynikajúca cena... + Priestranný pozemok s možnosťou rozparcelovania na menšie pozemky... + Priamo v centre mesta... Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle alebo na e-maile: sharkreal@
Administratívna budova + bytový dom NR centrum
Na predaj Neopakovateľná investičná príležitosť Administratívna budova 3podlažná a prenajaté pivničné priestory plus bytový dom (6 -1izbových bytov).Exluzívna investičná príležitosť v historickom srdci mesta Nitra na farskej ulici.Parkovisko na pozemku-cca 8parkovacích miest.Budova sa predáva aj s nájomcami-reštaurácia v pivničných priestoroch plus sedenie na terase a 2ja nájomci v budove s bytmi.Jedinečná budova s parkovaním v centre NR,neváhajte ma kontaktovať mailom alebo telefonicky. Obhliadku budovy si dohodneme telefonicky možná kedykoľvek. Nehnuteľnosť je ihneď voľná k predaju bez tiarch. Maklér:Ing.Michal Sládečka Mobil: Mail:sladecka@ Jedinečná investičná príležitosť v centre Nitry s vlastným parkovaním. Technickú dokumentáciu prinesiem na obhliadku. Cena 699000€ Sme otvorení k jednaniu. Viac info telefonicky alebo mailom
Investičná príležitosť  Bývalá škôlka s pozemko…
Investičná príležitosť ! Bývalá škôlka s pozemkom 3004 m2, kúpou voľné... Popis: Exkluzívne v Directreal... Ponúkame na predaj bývalú budovu materskej škôlky s veľkým pozemkom 3004 m2 v obci Kajal, ktorý sa nachádza vo výbornej časti obce. Na konci pozemku sa nachádza rybník Košťan. Budova je v pôvodnom stave a je vhodná aj ako chalupa, rodinný dom, na podnikanie /vyžaduje si rekonštrukciu okrem strechy/. Nehnuteľnosť je postavená z materiálu kváder. Výhodou mojej ponuky je, že si nehnuteľnosť môžete prerobiť podľa vlastných predstáv alebo zbúrať a postaviť si dom vo výbornej, v tichej lokalite. Na pozemok s výmerou 3004 m2 je vydaná územnoplánovacia informácia, že je možné postaviť nové domy na predaj, pozemok je vhodný pre investora. Moju ponuku je možné kúpiť na hypotekárny úver, kde od nás dostanete tie najvýhodnejšie ponuky na trhu a to úplne bezplatne. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Nehnuteľnosť je ihneď kúpou voľná. Obhliadky možné aj cez víkend. Zariadenie: Bez zariadenie Počet stoličiek: Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: 3004 Celková úžitková plocha administratívy: 100 Celková úžitková plocha skladu: Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Kanalizácia,Mestská voda Kúrenie: Plynové Forma vlastníctva: Firemné Počítačová sieť: Nie Obhliadky a ďalšie informácie: Ladislav Adamec l.adamec@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Partner Adresa: Vajanského 2385/20 924 01 Galanta Telefón:
Predaj rybníka v Náne, 2 km od Štúrova
Predávame rybník v obci Nána, v okrese N. Zámky. Rybník o rozmeroch 75 x 22 m sa nachádza na 88 árovom pozemku. Hĺbka vody je 4 m, obsádku tvorí kapor, amur, šťuka. Celý areál je oplotený, na pozemku sa nachádza el. prúd, plyn, obecná voda. Prístup je po asfaltovej ceste. Rybník je možné rozšíriť ťažbou štrku. Objekt je možné použiť na stavbu penzionu, rekreačnej oblasti, komerčný lov rýb ap. Cena dohodou. Informácie: Ing. Pavel Hudec .
SPRÁVCA Rybnik jasov športový rybolov
Dobrý deň, ☝️Ponúkame možnosť stať sa správcom nášho Rybníka. Hľadáme kolegu, ktorý by mal byť: ???? Zodpovedný ???? Spoľahlivý ???? Príjemne vystupuje ???? Komunikuje s ľuďmi ???? Má vzťah k rybolovu a prírode ☝️ PRÁCA SPRÁVCU ZAHŔŇA: ▪️Vybavovanie návštevníkov ▪️Starostlivosť o Rybník a okolie ▪️Údržba a opravy vybavenia ▪️Práca s pokladňou ▪️Predaj krmiva (partiklu) ▪️Kontroly dodržiavania pravidiel Pracovná doba, mzda a náplň práce bude komunikovaná na pracovnom pohovore. Kontaktovať budeme iba vhodných kandidátov. ☝️Vašu žiadosť o prácu správcu Rybníka a krátky popis o Vašich skúsenostiach s rybolovom, nám zasielajte na mail: rybnikjasov@ Rybník Jasov.