inzercia, predaj, predám, bazár

ryby, labute, fajky zo skla

Kategória: Sklo, keramika

ryby malé 6ks (10 -12 cm)
väčšia ryba (23cm)
oranžová ryba (35 cm)
fajka (22,5 cm)
labute 4ks (11cm)

všetko neporušené

PONUKY prosím posielajte e-mailom.

osobný odber v BA, IL
ryby, labute, fajky zo skla
Podobné inzeráty
Vodná fajka Dutch 33cm červená
Predám novú vodnú fajku Dutch. Vodná fajka obsahuje komplet príslušenstvo (hadicu, korunku, kliešte), stačí dokúpiť uhlíky a tabak alebo kamienky a môžete ju používať (ak by ste potrebovali viem vám dodať aj minerálne kamienky bez nikotínu). Dostupné sú tri farebné prevedenia ČERVENÁ, MODRÁ a ČIERNA. Vodné fajky Dutch sú praktické vodné fajky v prevedení pre jedného fajčiara. Jednotlivé komponenty sú farebne zladené. Balené sú v krabici. Tieto fajky sú ľahké, skladné a teda i bezproblémovo prenosné, a preto vhodné na cestovanie. Uvedená cena je za kus (mám k dispozícii viac kusom z každej farby) Osobný odber v Bratislave, Pezinku alebo na dobierku 6 EUR.
sklenené labute
Predám sadu labute zo skla. Retro dekorácia z hutného skla. 1ks veľká labuť 6ks mala labuť (1 je poškodená, odlomeny chvost) Len celá sada Osobný odber Michalová, po dohode Brezno. Kurierovi by som sa rád vyhol ale v prípade vážneho záujmu môžme niečo skúsiť dohodnúť.
Sklenené figúrky
Predám labute aj sloníka z hutného skla. Labute 16, 9, 8 cm. Sloník 9x10 cm. Pekná práca, nie len pre zberateľov. Daniela
Labute sklenene
Predam stare labute z hutneho skla cena 18 eur
Sklenené labute
Predám veľkú sadu labute zo skla. Retro dekorácia. 2ks veľká labuť (výška-20cm) 8ks mala labuť (výška-11cm) Bez poškodenia Najlepšie osobný odber, nakoľko je to sklo. V prípade dohody viem doviezť cestou do Pb, Ba alebo Prahy.
Sklenené labute
Dekorácia morská panna. Bez poškodení. Cena 6 eur. Sklenené retro labute. Bez poškodení. Cena spolu 10 eur. Porcelánové košíky. Bez poškodení. Cena spolu 8 eur.