inzercia, predaj, predám, bazár

Šachtové stúpadlo

Kategória: Ostatné

Predám 3ks poplastované vidlicové šachtové stúpadlá, cena 1ks=3,-€, Kontaktovať prosím telefonicky max.do 20,00 hod ,Iba osobný odber .
Šachtové stúpadlo
Podobné inzeráty
šachtové dno TEGRA 600
Ponúkame na predaj nové, nepoužité - šachtové dno TEGRA 600 250/90 + poklop a tesnenie - 1 ks - šachtové dno TEGRA 600 PP 250 + poklop a tesnenie - 1ks Cena za 1 ks s poklopom a tesnením 400 € V prípade záujmu volajte na tel. číslo
Babypoint stúpadlo za kočík Corado
Ponúkam na predaj nové a len 1x použité stúpadlo za kočík značky Corado Dôvod predaja : nevhodný darček :) •stúpadlo za kočík •možnosť prichytenia k väčšine kočíkov a golfových palíc •možno nastaviť do rôznej výšky i šírky, •uchytenie na konštrukcie rôzneho priemeru popruh k ľahkému zaveseniu na rukoväť kočíka pri prekonávaní terénnych nerovností •určené pre prevoz jedného dieťaťa
Sachtove poklopy
Predám sachtove poklopy s rozmermi rámov 60 / 60 cm - 60 eur, 70 / 70 cm - 70 eur, krici plech je hrubý 4 + 1 mm, po dohode viem doviesť do NR, HC, TO.
šachtove dno Rehau
sachtove dno Rehau ,priebežné s priemerom 400mm vtok a vytok DN 150 30€ kus
Stupadlo ku kočíku
Stupadlo ku kočíku malo používaný
Závesné stúpadlo Lascal Buggy board MAXI
Predam Lascal Buggy board MAXI: Závesné stúpadlo pre prepravu druhého dieťaťa (2–5 rokov) do váhy 20 kg. Možnosť pripevnenia k väčšine detských kočíkov s rozpätím rúrok 31–54 cm. Ľahké upevnenie pomocou ojedinelého systému Lascala EASY-FIT. Pouzivane pri jednom dietati,funkcne. Mozny odber aj na juhu Zilinskeho kraja.