inzercia, predaj, predám, bazár

Sada džbán a poháre borosilikat

Kategória: Doplnky

Výborný stav sada je kupena v zahraničí pozostáva z džbánu, dvoch šálok vyrobené su tepelné odolného materiálu borosilikatu. Možnosť ohrievať nápoj v pohári nad sporákom. POSIELAM PO ZAPLATENÍ PLUS POŠTOVNÉ 3EURA
Sada džbán a poháre borosilikat
Podobné inzeráty
Poháre
na predaj rôzne poháre. Poháre bez ozdôb, hladké 13 kusov. Poháre Duritky 8 kusov. Poháre z Ikey s uškom 9 kusov. Poháre s rozprávkovými postavičkami (No počkaj zajac je už predaný). Poháre sú bez poškodení. Cena od 0,50 eura za kus dohodou.
Hlinený DŽBÁN a POHÁRE.
Hlinený DŽBÁN a POHÁRE. Nepoužívané. CENA: 13€. Kliknite na MENO , aj na ďalšie inzeráty. LEN VOLAŤ, NIE SMS, ďakujem. Aktuálne do zmazania.
Hlinený DŽBÁN a POHÁRE.
Hlinený DŽBÁN a POHÁRE. Nepoužívané. CENA: 10€. Kliknite na MENO , aj na ďalšie inzeráty. LEN VOLAŤ, NIE SMS, ďakujem. Aktuálne do zmazania.
Hľadám / kúpim modranská keramika s uškom,váza,džbán,čutora
Dobrý deň, hľadám / kúpim modranskú keramiku. Prosím nevolať. Hľadám síce konkrétny motív ako ten, ktorý sa doma dávnejšie rozbil (ten modrý na ilustračných fotkách, vlastné fotky už nemám, preto neide o identický model), no nepohrdnem aj inou peknou vázou s uškom, alebo to môže byť džbán s uškom. Poteší aj ponuka na čutoru s otvorom v strede. Na prvej fotke je rovný vrch, vysoký džbán a cca tento dizajn by to mohol byť tiež. Prípadne maximálne aj ten na tretej fotke s vykrojeným lievikom. Píšte prosím ak máte vyslovene na predaj, viete poslať napríklad cez Zásielkovňu, či kuriéra. Alebo viem prísť v Rámci Ružinova, v Bratislave, Vrakune, alebo okolia obce Veľký Biel, prípadne máte cestu okolo obce Veľký Biel na kávu a na čaj a zoberiete pritom keramiku so sebou. Keramika neslúži na biznis, ani na používanie. Má byť súčasťou interiéru. Prosím nevolať. Ak napíšete cez , budem odpisovať hneď ako to bude možné. Písomne môžete aj rovno poslať foto na tom@, poteší každá ponuka. MMS a celkovo telefón prosím nie. Prepáčte, ak to opakujem, ale telefonický kontakt ani MMS prosím nie.
Adventné a vianočné sviečky
Ručne vyrábané sviečky z Horehronia. CENY SÚ ZA 4 SVIEČKY (1 SADU) Sú vhodné do interiéru, nezápáchajú a nekvapkajú. Ceny sú od 6 EUR + poštovné podľa hmotnosti balíčka. Doba horenia 32 hodín (12cm sviečka), 20 hodín (9 cm sviečka), 7 hodín (6 cm sviečka). --------------------------------------- 6 cm - bez stužky 6 €/sada 6 cm - stužkou 8 €/sada 9 cm - bez stužky 12 €/sada 9 cm - so stužkou 15 €/sada 12 cm - bez stužky 25 €/sada 12 cm -so stužkou 29 €/sada --------------------------------------- 6 cm - vlastné mená 15 €/sada 9 cm - vlastné mená 25 €/sada 12 cm - vlastné mená 40 €/sada --------------------------------------- Píšte súkromnú správu, alebo ma kontaktujte prostredníctvom tohto inzerátu. Obrázky sú ilustračné a stužky sa môžu na produktoch mierne odlišovať.
Poháre
Ponúkam na predaj poháre na šampanské, menšie poháre na prípitok (kvalitné značka rona) a poháre na whisky (aj na bežnú spotrebu). Cena za 1 ks - 1€. Iba osobný odber Topoľčany. Uprednostňujem odber viac kusov.