inzercia, predaj, predám, bazár

Sada Gustav Klimt Bozk

Kategória: Doplnky

Predám kávovú súpravu, tácku a tortovú súpravu od Gustav Klimt, edícia Bozk.

Ķávova súprava obsahuje 2x šálka, 2x tanierik, 2x nádobka na mlieko a 1x cukorníčka - cena 20 eur

Tácka - 30cm x 13,5 cm- 6 eur

Tortová súprava - 1x tanier (27cm), 6x tanierik (19cm) a jedna podberačka - 30 eur

Ak by ste zobrali všetko spolu cena 50 eur.

Neboli používané, ako nové.
Pre viac info/foto ma kontaktujte. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.

Sada Gustav Klimt Bozk
Podobné inzeráty
PREDAM NEVYUZITY NEPOSKODENY PORCELAN - GUSTAV KLIMT
PREDAM NEVYUZITY PORCELAN - GUSTAV KLIMT - STVORCOVY TANIER 1 KS ROZMER 30x30 CM, OKRUHLY TANIER 1 KS S PRIEMEROM 30 CM A 6 KS S PRIEMEROM 15 CM. PORCELAN JE NEPOSKODENY. PREFERUJEM OSOBNY ODBER V BA, NEPOSIELAM. MOZNO POZRIET V BA V, V CASE 9 – 19 HOD. TEL. KONTAKT INZERAT PLATNY DO VYMAZANIA. RIA
PREDAM REPRODUKCIU - GUSTAV KLIMT- LADY WITH FAN
PREDAM NEVYUZITY OBRAZ - REPRODUKCIU - GUSTAV KLIMT - LADY WITH FAN, ROZMER 50x50 CM, ZA 30 EUR, PC: 40 EUR, NEPOSKODENY. PREFERUJEM OSOBNY ODBER V BA, NEPOSIELAM. MOZNO POZRIET V BA V, V CASE 9 – 19 HOD. TEL. KONTAKT INZERAT PLATNY DO VYMAZANIA. RIA
Obraz Klimt 79,5 x 79,5 cm, pozlátený rám
Dobrý deň, KOMUNIKACIA MAILOM!!! pre romantické duše... predam zaramovany plagat, odolný UV, zlatý ozdobmy ram, Gustav Klimt The Maiden (Panna), len osobny odber. Vhodné aj ako darček. Vyborny stav, nepoškodený. Vhodny do vintage a eklektických stylov. (miešanie stýlov) Rozmer 79,5 cm x 79,5 cm Dôvod: sťahovanie. Pevná cena. Komunikacia mailom. Pozri aj ostatne moje inzeraty. Ďakujem, že nakupujete z druhej ruky a šetríte tak životné prostredie.
Obraz
Predám obraz Gustav Klimt - foto plátno - 60x60 cm .
Adventné a vianočné sviečky
Ručne vyrábané sviečky z Horehronia. CENY SÚ ZA 4 SVIEČKY (1 SADU) Sú vhodné do interiéru, nezápáchajú a nekvapkajú. Ceny sú od 6 EUR + poštovné podľa hmotnosti balíčka. Doba horenia 32 hodín (12cm sviečka), 20 hodín (9 cm sviečka), 7 hodín (6 cm sviečka). --------------------------------------- 6 cm - bez stužky 6 €/sada 6 cm - stužkou 8 €/sada 9 cm - bez stužky 12 €/sada 9 cm - so stužkou 15 €/sada 12 cm - bez stužky 25 €/sada 12 cm -so stužkou 29 €/sada --------------------------------------- 6 cm - vlastné mená 15 €/sada 9 cm - vlastné mená 25 €/sada 12 cm - vlastné mená 40 €/sada --------------------------------------- Píšte súkromnú správu, alebo ma kontaktujte prostredníctvom tohto inzerátu. Obrázky sú ilustračné a stužky sa môžu na produktoch mierne odlišovať.
Paplón zo 100% ovčej vlny
Paplón zo 100% ovčej vlny , rozmer 140x200cm, s výplňou zo 100% ovčej vlny Vrchná tkanina MicroFiber . Starostlivo prešívaný - aby sa výplň vo vnútri prikrývky nehýbala, zostala na svojom mieste a rovnomerne vyplnila celý priestor. Výrobok je vďaka prirodzeným vlastnostiam ovčej vlny, ktorá sa v chlade sťahuje a počas horúcich dní rozťahuje, ideálny pre ľudí, ktorí si cenia pohodlný a pokojný spánok po celý rok. Prikrývka je veľmi odolná voči vlhkosti, za čo vďačí aj jej prirodzenej výplni. Váha: 1.05 Kg Údržba: Perinu je možné prať v práčke na 30 C ( program vlna) , nesušiť v sušičke Okrem toho prikrývka z ovčej vlny, ktorú ponúkame, má tieto - zdraviu prospešné Vlastnosti: Umožňuje telu lepšie sa regenerovať Tíši reumatické bolesti Znižuje svalové napätie ZAUJÍMAVOSTI Profesor Gustav Jäger sa vo svojich knihách a mnohých dizertačných prácach pomocou svojich experimentov venoval tejto problematike. Dokázal, že ovčia vlna je tým najlepším prostriedkom tepelnej terapie. Spravil vedecký pokus, obliekol ľudí do kabátov z ovčieho rúna a niekoľko hodín počas dňa ich prevážal na sánkach. Faktom bolo, že po návrate do svojich domovov nepociťovali zimu a taktiež neboli prechladnutí či chorí. Dokázal a pripísal to práve izolačným vlastnostiam ovčej vlny. Poukázal na jedinečnú tepelnú ochranu, ktorá je výsledkom poréznej štruktúry, plynulosti a elasticity. Práve vďaka týmto schopnostiam sa dokáže studený vzduch vo vlne udržať. Vlna je totiž tým najlepším izolačným materiálom. Vlna tak „dýcha“, viaže na seba kyslé a alkalické látky, ktoré sa v ňom hromadia a následne ich neutralizuje.