inzercia, predaj, predám, bazár

SADA LIKÉROV

Kategória: Potraviny

Dobrý deň, predávam sadu likérov, ktoré sú umiestnené vo flasi spoločne v 4 druhoch a to : KAKAO, MALINA, MARHULA, ČERNICA. Výrobca : Kord- Hradec Králové ešte z čias ČSSR = už neexistujúci výrobca.
Výrobok pochádza z 80.rokov minulého storočia. Fľaša bola vyrobená výlučne na export do USA. Každá lahvička má 8.5 unces (cca 0.25l). Má znázornený kód PROOF60 resp. význam alkoholového dôkazu a percent alkoholu. Zároveň fľaša má 4ks samostatných uzáverov v prílohovom balíčku. Treba podotknúť, zme fľaša nie je v pôvodnom stave - je zaliatá červeným voskom (1ks zátky spadol do alkoholu pre vek). Z celk. obj. sa vyparila 1/5. Je to originál fľaša, alkohol a aj príslušenstvo.
Cenu ponúknite a to v termíne 28.02.2023.
Tel. č je vymyslené prosím kontaktujte ma MAILOM: NAZDRAVIE!
SADA LIKÉROV
Podobné inzeráty
Darčekové balenie likérov-orechovka,malina,smrek..
Ponúkame Vám zamatové netradičné 3 balenie likérov, vhodných na podarovanie v darčekovom balení. Na výber z týchto druhov (do 1 krabičky možné vybrať 3 podľa Vášho výberu: - jánsky orechový likér (zelené orechy, korenia) - smrekový likér - šípkový likér - višnový likér (griotka) - bazový likér (z kvetov) - zázvor-rakytník - malinový likér - černicový likér V ponuke je aj viac bylinkových výrobkov, čajov, tinktúr, mastičiek a sirupov, likéry a soli do kúpeľa. Kompletnú ponuku rada pošlem emailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Viac info prosím mailom, číslo je neplatné. Odber osobne BA, alebo poštou/packetou/zásielkovňou podľa hmotnosti.
Formičky RETRO.
1,Predám tieto staré formičky na pečenie. Zachové.Cena 15 €/sada. 2, Formičky na pečenie - staré. A, Miny bábovky 10 € / sada. B, Podlhovasté formičky, cena 15 € / sada. C, Okrúhle 5 €/ sada. D, Zdobiaca striekačka - vhodná ako dekorácia cena 15 €. Plati do zmazania. klikni na meno a potri všetky moje inzeráty. Pošlem aj na dobierku.
Formičky RETRO.
1,Predám tieto staré formičky na pečenie. Zachové.Cena 15 €/sada. 2, Formičky na pečenie - staré. A, Miny bábovky = UŽ PREDANÉ. B, Podlhovasté formičky, cena 15 € / sada. C, Okrúhle 5 €/ sada. D, Zdobiaca striekačka - vhodná ako dekorácia cena 15 €. Plati do zmazania. klikni na meno a potri všetky moje inzeráty. Pošlem aj na dobierku.
Sada korenín a sušeného ovocia na varené víno
Súprava na varené víno so sušeným ovocím a korením. Pre vaše príjemné večery. Koreniny, ktoré dodávajú varenému vínu bohatú arómu, sú známe svojimi protichladovými vlastnosťami. Zázvor, škorica, klinčeky a badián sú súčasťou „horiaceho vína“ pripraveného podľa klasickej receptúry. Tieto koreniny majú protizápalový účinok a užitočné látky v nich obsiahnuté sa pri varení menia na vínny nápoj. Súprava na varené víno obsahuje sušené ovocie, citrusovú kôru a korenie, ako aj dva recepty, alkoholický a nealkoholický. Stačí vám 1 fľaša vína a nápoj je hotový. Sada obsahuje celé korenie, nemleté, takže nápoj nie je potrebné cediť. Cena setu na varené víno je 3,5€.
5-dielna sada hrncov s nepriľnavým povrchom
Predám vkusnú sadu hrncov v čiernej minimalistickej farbe , ľahko sa čistia , sada obsahuje 3 veľkosti hrncov, wook panvicu, a klasickú panvicu s vyšším okrajom.
PURITY VISION Kokosová sada
Predám úplne novú a nepoužitú kokosovú sadu. Darčeková súprava – obsahuje: RAW Bio Kokosový olej, Bio Kokosový olej panenský, Bio Kokososový olej bez vône 3× 120ml. Sada sa dá využiť ako kozmetický prípravok pre pokožku aj vlasy, alebo ako potravinu pri varení, pečení i vyprážaní. Nevolajte ani neesemeskujte, v prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, (ak nenájdete odpoveď v doručenej pošte, skontrolujte si prosím priečinky s názvom „spam” alebo „nevyžiadaná pošta”). Možnosť zaslania poštou - cena+poštovné alebo osobný odber v Štítniku.