inzercia, predaj, predám, bazár

Sada mikrofónov na bicie Samson 8Kit.

Kategória: Zvuková technika

Predám sadu mikrofónov na bicie Samson 8kit. Použité pár krát. Chýba objímka na hi hat mikrofón. Dohoda na cene možná.

Písat sms alebo e-mail.
Sada mikrofónov na bicie Samson 8Kit.
Podobné inzeráty
Sada 2 bezdrotovych mikrofonov = kurier ZDARMA
Velmi kvalitna sada 2bezdrotovych mikrofonov s prijimacom/ vysielacom ktora sa hodi na vsetky druhy akcii. Mikrofony pracuju na roznych frekvenciach, preto mozu byt pouzite spolocne. Siroky prevadzkovy rozsah a hlavne to zesu mikrofony bezdrotove umoznuje velku flexibilitu pri ich vyuzivani. Dosah mikrofonov je 30m. Rozsah frekvencie: VHF/ FM 121,7- 128,7 Frekvencny rozsah: 10- 10000 HZ Dynamicky rozsah: 80 dB Vystupny odpor: 600 ohmov (nesymetricky) Vystupny vykon: 8 mW Napajanie mikrofonu: 9V beteria Sada obsahuje: 2ks mikrofonov 2ks 9V baterií Prijmac/ vysielac Manual Odber je možný osobne v Žiline alebo zasielam na dobierku = kurier ZDARMA. V ponuke aj redukcia 6,3 na 3,5 jack za 2,5Eura.
Sada mikrofónov AKG na bicie
Predám sadu mikrofónov AKG na bicie, používané len v štúdiu. Set sa skladá: 1x AKG-D112, 2x AKG-C430 a 3x AKG-D40. Set je v kufríku, ako na fotkách. Cena 350€
Štúdiové monitory Samson
Predám štúdiové monitory Samson Media One 5a v perfektnom stave. Viac na tomto odkaze:
Mikrofón bezdrátová
Velmi kvalitna sada 2bezdrotovych mikrofonov s prijimacom/ vysielacom ktora sa hodi na vsetky druhy akcii. Mikrofony pracuju na roznych frekvenciach, preto mozu byt pouzite spolocne. Siroky prevadzkovy rozsah a hlavne to zesu mikrofony bezdrotove umoznuje velku flexibilitu pri ich vyuzivani. Dosah mikrofonov je 30m. Rozsah frekvencie: VHF/ FM 121,7- 128,7 Frekvencny rozsah: 10- 10000 HZ Dynamicky rozsah: 80 dB Vystupny odpor: 600 ohmov (nesymetricky) Vystupny vykon: 8 mW Napajanie mikrofonu: 9V beteria Sada obsahuje: 2ks mikrofonov
Zoom H4N
Prenosný digitálny STEREO rekordér. Umožňuje lineárny záznam 24-bit/96 kHz PCM do formátu Wav, aj Mp3 pomocou X/Y orientovaných stereo mikrofónov, alebo Hi-Z vstupu pre gitaru a basgitaru. Súčasný záznam až 4 kanálov na SD/SDHC flash media(až 32GB). Vstavaný 1,9" LCD displej, kontrolný reproduktor, ladička, metronóm, DSP efekty; ZOOM efekty a modeling. Pogumovaný povrch lepšie absorbuje nárazy. Napájanie pomocou dvoch AA batérií, alebo USB káblom. Balenie neobsahuje SD kartu, adaptér ani USB kábel. Nahrávacích zariadení, ako ZOOM H4N je veľké množstvo. Tento model je však výnimočný v tom, že má vstavaný unikátny systém X / Y stereo kondenzátorových mikrofónov, umiestnených v rovnakej osi. Vďaka tejto konštrukcii a rozmiestneniu frekvenčná odozva zostáva v celej nahrávke jednotná. Nahrávka si zachováva prirodzenú hĺbku a stereo obraz je vždy presne lokalizovaný bez nežiadúceho fázového posuvu. Systém X / Y stereo kondenzátorových mikrofónov však umožňuje aj nastavenie vlastnej smerovej charakteristiky v rozsahu 90 ° až 120 °. Stačí otočiť každú mikrofónovú kapsula od 90 ° (štandardná) až 120 ° (široký-uhol) a získať tak maximálnu univerzálnosť v každej záznamovej situácii. Teraz budú vaše nahrávky dokonalejšie, než kedykoľvek predtým.
SAMSON Stage 55
Predam Samson Stage 55 je bezdrôtový systém určený pre gitaristov, ktorí potrebujú maximálnu voľnosť pohybu a nechcú byť obmedzovaní dĺžkou káblov Mozna dohoda na cene.