inzercia, predaj, predám, bazár

Sada náradia v kovom kufri pre domáceho kutila

Kategória: Vybavenie dielne

Predám novú, nepoužívanú praktickú sadu v kovovom kufri.
Sada obsahuje základnú golasadu, kladivo, kliešte, šrobováky, očkové kľúče a veľa daľších potrebných vecí pre domáceho kutila.

Cena 90€

Viem poslať kuriérom na dobierku +6€

Stačí, keď mi napíšete vaše meno, adresu a telefónne číslo.
Odosielam každý pracovný deň.
Sada náradia v kovom kufri pre domáceho kutila
Podobné inzeráty
Sada náradia v kovom kufri
Predám novú, nepoužívanú praktickú sadu v kovovom kufri. Sada obsahuje základnú golasadu, kladivo, kliešte, šrobováky, očkové kľúče a veľa daľších potrebných vecí pre domáceho kutila. Cena 90€ Viem poslať kuriérom na dobierku, poštovné ZADARMO Stačí, keď mi napíšete vaše meno, adresu a telefónne číslo. Odosielam každý pracovný deň.
Sada náradia v kovom kufri
Predám novú, nepoužívanú praktickú sadu v kovovom kufri. Sada obsahuje základnú golasadu, kladivo, kliešte, šrobováky, očkové kľúče a veľa daľších potrebných vecí pre domáceho kutila. Cena 90€ Viem poslať kuriérom na dobierku, poštovné +6€ Stačí, keď mi napíšete vaše meno, adresu a telefónne číslo. Odosielam každý pracovný deň.
Sada klieští na hadicové spony - 9 kusov modrá
Sada klieští na hadicové spony slúži na rýchle a jednoduché uvoľnenie a odstránenie spôn na hadiciach v automobiloch. Sada obsahuje 9 ks náradia k demontáži a montáži spôn. Uložené v plastovom kufríku. Sada obsahuje: 1x kliešte s bowden lankom na samosvorné hadicové spony 1x svorkové kliešte so 45° zakončením 1x univerzálne kliešte na svorky 1x špeciálne kliešte na priechodky 1x kované kliešte na hadicové spony CLIC a CLIC-R 2x kliešte na hadicové spony s otáčajúcimi svorkami 1x skrutkovač 1x hák na odstránenie hadíc CENA 40€ V ponuke aj Sada na vyťahovanie vstrekovačov s reverz. kladivom - 55€ Pošlem aj na dobierku kuriérom +5,8€ alebo osobný odber. Pozri aj ďalšie moje inzeráty., (klikni na meno), viac náradia v ponuke.
Triumf gola sada 171d, sada kľúčov, sada bitov, zverák york
predám zabalené Original Triumf s dokladom gola sada 125 eur sada kľúčov 55 eur sada bitov 50 eur gola sada TRIUMF 171 dielna 1/4 1/2 3/8´´ Prevedenie: matný chróm. Tvrdosť a krútiaci moment podľa normy DIN. Hlavice vstup 1/4“, 3/8“ a 1/2“, ergonomické prepínacie račne, 72 zubové. ------------------------------ sada kľúčov 25 dielna 6-32 v plátenej taške na zavesenie ------------------------------ sada bitov inbus, torx XZN material CRV ---------------------------------------- zverák york 150 248 eur s dph
Náradie pre domáceho kutila
Vypratavame rodicovský byt - vsetko čo mal otec v sklade poslem do mailu link na album, nakolko tu je moznost pridat len 10 fotiek, a fotografií je neúreko. Podľa nich si mozete objednat alebo prisť aj osobne BA-Ružinov v dohodnutý termín. Min. cena objednavky 5€ - vložky do dverí - visiace zámky - zámok na bicykel - rôzne kovové kľúče ako materiál na recykláciu, projekty, dekorácie... použité, ale aj nové (surové matrice - stačí vyfrézovať na pozadovaný zámok) - potreby pre vodovodneho inštalatéra, opravy batétié, kohútiky... frézovanie, čistenie kanazilácie, cena za celú krabicu pomôcok 10€ / frézky na vodovod. potrubie dohodou / krtko na potrubie 5€ - rôzne šrubiky, matice, klince,... - pílky a pláty, kliešte, šrubováky... - koncovky na obvodové lišty - šmiglový papier a kefa na oceľ - postová schránka poctivý plech s lakovaním, výrobok ČSSR - veľký retro magnet - kovové štítky a plastové guľaté kolieska s číslami na označovanie materiálu, kľúčov, dverí -adaptér - biele dlaždice v matnej fabe, skoro celé jedno balenie - žiarovky, aj moderné úsporné - elektrónky do starých TV.... OBRÁZOK ilustračný
Rezačka
Predám kompletnú osku na zhotovenie rezačky na železo. je vhodné pre šikovného kutila.pokial niekto potrebuje mám aj motor a vypínač.pre šikovného domáceho majstra je to maličkost. cena osky je 28€.