inzercia, predaj, predám, bazár

Sada nastavcov na bezpecnostne skrutky VW BT691310

Kategória: Príslušenstvo

Dobry den,
predam sadu nastavcov na bezpecnostne skutky pre VW group, 10-dielna, nepouzita je v originalnom balení. Cislo produktu BT691310 vyrobca Brilliant Tools od KS TOOLS
Sada nastavcov na bezpecnostne skrutky VW BT691310
Podobné inzeráty
Bezpečnostné skrutky kolies
Predám bezpečnostné skrutky kolies. Skrutky sú nepoužité. Mám niekoľko sád. Cena 12€/sada (4 skrutky) V prípade otázok prosím kontaktovať mailom!!!
ciapocky/krytky na skrutky kolies
ciapocky na 17-nastky, 19-nastky a 21 jednotky skrutky na kolesa. Lahko sa nasadzaju. Zabranuju korozii skrutiek. Odolne a trvanlive. na 17-nastky skrutky cena 8e na 19-nastky skrutky cena 9e na 21 jednotky skrutky cena 10e Material: plast balenie: sada 20ks farebne vyhotovenia: cierne, strieborne, cervene, zlte, zelene, modre, ruzove, da sa objednat aj faredna kombincia balenie obsahuje aj "kluc" na demontaz. Ine po dohode.
Bezpečnostné skrutky a krytky
Predám originál bezpečnostné skrutky škoda (vag). Ku skrutkám pridám aj krytky na všetky skutky (16ks pre bežné skrutky a 4 pre bezpečnostné). Krytky sú tiež originál diel. Cena samotných skrutiek 10€, cena skrutiek spolu s krytkami 15€. Osobný odber NR poprípade okolie po dohode, alebo možnosť zaslať či už poštou alebo paketou. # bezpečáky bezpečnostné šróby Vhodné na Volkswagen, Škoda, Seat, Audi a iné.
Sada na opravu výpustnej skrutky Vana Olejova vana
Predám Sada na opravu výpustnej skrutky. Sada obsahuje: 1 ks závitníku, 6 ks výpustných skrutiek M15 x 1.5 Sada na opravu olejová vaňa Skrutka závit Opravná sada na závity výpustných skrutiek olejových van M15x1,5 mm, v plastové krabičke e Používa sa v prípadne kedy je pôvodný závit na vane strhnutý alebo poškodený opotrebovaný nebo veľmi poškodený. Ľahko bez demontáže vane prerežete závit na veľkosť vetší o 1mm . Sada obsahuje: - 1x závitník M15 - 6x šrob M15 - 6x hliníková podložka pod šrob Vhodne pre Audi, BMW, Ford, Mercedes, Opel, Porsche, Renault, Škoda, VW a další INFO
Bezpecnostne skrutky M12x1,5 Hyundai, Kia, Opel, Mazda...
Predám bezpečnostné skrutky FARAD. Priemer:M12 Stúpanie závitu:1,5mm; Dĺžka závitu:26mm; ES: 19mm. Množstvo:3ks + adapter. Skrutky su len 3, kedze jednu mi stratili svojho času v pneuservise. Cena za balenie 5€, pôvodná cena okolo 30€.
Bezpečnostné skrutky M12x 1,5
Predam pouzivane bezpecnostne skrutky. Sedia na viac modelov, podla rozmerov skrutky na obrazku. Vsetky niesu na krabicke vypisane, ja som to mal na Opli.