inzercia, predaj, predám, bazár

Sadá upomienkových predmetov - pre ZBERATEĽOV

Kategória: Zberateľstvo

Sadá upomienkových predmetov - svetová poľovnícka výstava Budapešť 1971 - ČEDOK AGROTURIST. Sadá obsahuje: zápisník /čistý, nepopísaný/ + odznak + pero v pôvodnom puzdre /ešte zabalené v papieri/ + popolník /ešte zabalený/. Zápisník, rozmery 16 cm x 12 cm, popolník priemer - 10 cm. Cena + poštovné. Pošlem po prijatí platby poštovného na účet. Pozrite si moje ponuky, možno Vás niečo zaujme. To čo je v ponuke je aktuálne.
Sadá upomienkových predmetov - pre ZBERATEĽOV
Podobné inzeráty
Sadá upomienkových predmetov - pre ZBERATEĽOV
Sadá upomienkových predmetov - svetová poľovnícka výstava Budapešť 1971 - ČEDOK AGROTURIST. Sadá obsahuje: zápisník /čistý, nepopísaný/ + odznak + pero v pôvodnom puzdre /ešte zabalené v papieri/ + popolník /ešte zabalený/. Zápisník, rozmery 16 cm x 12 cm, popolník priemer - 10 cm. Cena /zľava/ + poštovné. Pošlem po prijatí platby poštovného na účet. Pozrite si moje ponuky, možno Vás niečo zaujme. To čo je v ponuke je aktuálne.
Euromince - pamatne dvojeurove mince NEMECKO
ponukam pamatne 2 eurove mince: NEMECKO 2022 - Thuringen - sada 5ks (ADFGJ) - 13,00,-/sada 2022 - Program Erasmus - sada 5ks (ADFGJ) - 13,00,-/sada 2021 - Sachsen-Anhalt - sada 5ks (ADFGJ) - 13,00,-/sada 2020 - Varšavské pokľaknutie - sada 5ks (ADFGJ) - 13,00,-/sada mince su v stave UNC (nepochadzaju z obehu), v ponuke aj slovenske a mnoho zahranicnych minci v dalsich inzeratoch - zobrazia sa kliknutim na meno
Rôzne staré veci pre zberateľov 2
Ponúkam pre zberateľov zo svojej zbierky 1/Veľkú šperkovnicu ručne vyšívanú- 9E 3/Velkú malachytovú misku-10E 4/Krásny starožitný drevený maľovaný set pre fajčiarov-po prababke-stojan na cigarety,na zápalky a špic na cigaretu -25E V prípade záujmu pošlem miery. Pozrite si prosím aj moje ostatné inzeráty
Mončiči pre zberateľov
Zberateľské mončiči, mončičák, mončičáky, mončičáci (v iných jazykoch: monchichi, moncchichi, monchhichi, Mon Chichi, Kiki, Bølle, Chicaboo, Mon Cicci, Moncsicsi). Mončičák bol hitom medzi hračkami v čase socializmu. Sympatický plyšák cmúľajúci si palec pochádza pôvodne z Japonska, prvých vytvoril Yoshiharu Washino pre spoločnosť Sekiguchi Corporation Tokio v roku 1974 ako vylepšenie už obľúbenej opičky Kuta Kuta, ktoré sa spočiatku predávali vždy v pároch, s dvomi rôznymi výrazmi tváričiek - veselou a smutnou. Hračka zaznamenala celosvetový úspech, v Československu sa predávala najprv v predajniach Tuzex, neskôr ju bolo možné podpultovo dostať aj v iných obchodoch. Aj po takmer 50-tich rokoch hračka vyvoláva radosť nielen v očiach najmenších, ale aj nostalgické spomienky u staršej generácie. Mončiči sú u zberateľov po celom svete veľmi žiadané, hodnota tých pôvodných zo 70. a 80. rokov stále rastie. (Tieto sú z roku 1985). Zaslanie poštou s trasovaním zásielky a odoslaním čísla. Veľmi krásny stav, žiadne poškodenie, pekné čisté, vhodné ako darček pre zberateľa alebo milovníka retro hračiek. Cena: 29 €/kus. V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte iba-mailom.
Železnica - ODZNAKY R.U. 1891-1897 + 11x KALENDÁRE
Železničiarske ODZNAKY R.U. 1891-1897 s dierkami na prišitie Cena je 10eur za pár+ pošta KALENDÁRE (ČS DRÁHY-železnica)- 1.ČSR KALENDÁRE obsahujú osobné údaje majiteľa,číslo a sumu jeho poistenia,kalendár a rozvrh služieb,celoročný príjem,stanovy Jednoty zamestnancov dráh,vládne nariadenia,práva a povinnosti zamestnancov dráh,adresár ministerstiev a konzulátov,miesto pre ručne písané poznámky a pod. 11 kusov - Ročníky: 1921, 1923, 1924, 1925, 1928, 1929, 1930, 1931, 1932-PREDANÉ, 1933, 1937 Cena za kus = 13eur + pošta Jedná sa o predaj starých použitých predmetov bez záruky a bez možnosti dodatočných reklamácií,preto ak niečo nieje jasné,pýtajte sa,prípadne žiadajte dodatočné foto. Osobnou obhliadkou a osobným prevzatím predídete možným nedorozumeniam... VÝMENA MNOU PONÚKANÝCH PREDMETOV ZA INÝ ZBERATEĽSKÝ MATERIÁL VíTANÁ! Výmená možná za veci hasičské, skautské, železničiarske, vojenské, rybárske a poľovnícke. Jednoducho za čokoľvek slovenské z pred r.1945. Najlepšie ak je to z vojnového oddobia - Slovenský Štát (1939-45). (odznaky,plakety,medaile,rôzne predmety značené dvojkrížom, preukazy,cestovné pasy,rôzne dokumenty HM a HG,učebmiče,časopisy aj dennú tlač,šabľe,bodáky,rukávové pásky,razítka ,pracky a opasky,gombíky z uniforiem atď.) !!!Ponúkané predmety sú určené čisto pre zberateľské účeli a týmto prehlasujem, že niesom členom žiadneho hnutia podporujúceho národnostnú,rasovú,triednu nenávisť,alebo potláčanie práv a slobôd človeka,ani takéto hnutie nepodporujem!!!
Plechové TABULE - CEDULE
č.1- Štátny ZNAK z budovy Polície (55 x 49cm) - 25eur č.2- REZERVOVANÉ - Cedula z budovy vojenských KASÁRNÍ - Číslo 14 obrovské a krásne vypuklé (60 x 40cm)- 25eur č.3- 4x HASIACI PRÍSTROJ (30 x 10cm) - 12eur/kus č.4- Značka - Parkovanie pre telesne postihnutých - 70cm x 50cm - 30eur č.5- Konvolut č.1 - 8x označenie horľavín a žieravín - 30cm x 30cm - Za všetky 25eur č.6- Konvolut č.2 - 8x označenie horľavín a žieravín - 30cm x 30cm - Za všetky 30eur č.7- 2x Kráľovský obecný úrad - obec KRÁĽ (slovensky aj maďarsky/plech - smalt ) - cwena za obe je 70eur Ak chceš vidieť všetky moje inzeráty,stačí v inzeráte kliknúť na moje meno "JJ" KONTAKT: najlepšie cez inzerát e-mailom - prípadne telefonicky,no volať poprosím len vo večerných hodinách! Na SMS neodpisujem! Jedná sa o predaj starých použitých predmetov bez záruky a bez možnosti dodatočných reklamácií,preto ak niečo nieje jasné,pýtajte sa,prípadne žiadajte dodatočné foto. Osobnou obhliadkou a osobným prevzatím predídete možným nedorozumeniam... VÝMENA MNOU PONÚKANÝCH PREDMETOV ZA INÝ ZBERATEĽSKÝ MATERIÁL VíTANÁ! Výmená možná za veci hasičské, skautské, železničiarske, vojenské, rybárske a poľovnícke. Jednoducho za čokoľvek slovenské z pred r.1945. Najlepšie ak je to z vojnového oddobia - Slovenský Štát (1939-45). (odznaky,plakety,medaile,rôzne predmety značené dvojkrížom, preukazy,cestovné pasy,rôzne dokumenty HM a HG,učebmiče,časopisy aj dennú tlač,šabľe,bodáky,rukávové pásky,razítka ,pracky a opasky,gombíky z uniforiem atď.) !!!Ponúkané predmety sú určené čisto pre zberateľské účeli a týmto prehlasujem, že niesom členom žiadneho hnutia podporujúceho národnostnú,rasovú,triednu nenávisť,alebo potláčanie práv a slobôd človeka,ani takéto hnutie nepodporujem!!!