inzercia, predaj, predám, bazár

Sadrokartón + nivelačny poter + poterový betón + stierka

Kategória: Ostatné

Ponúkam sa symbolické všimné za odovz zvýšený materiál zo stavby viď foto.
Sadrokartón polovičné tabule 5ks + nejaké vačšie odrezky.
Nivelašný poter 2ks.
Poterový betón 2ks
Stierka 2ks.

Odber v centre Nitry.
Sadrokartón + nivelačny poter + poterový betón + stierka
Podobné inzeráty
Silikónové stierka od tupperware
Silikónová stierka je veľmi pružná a pevná zároveň a je tak ideálnym pomocníkom na ľahké miešanie a vytretie každej misy či riadu naozaj dočista. každá stierka je tvorená silikónovou hlavou s tenkými pružnými okrajmi a dlhou pevnou rukoväťou, takže ľahko dosiahne inak ťažké miesta ako zle prístupné rohy a všetky nádoby rôznych tvarov tvar hlavy je prispôsobený tak, aby ľahko vytrel dno a strany nádob a zároveň je pružný, aby sa stierka ľahko dostala aj na zaguľatené steny a do rohov a zaistila tak vytretie celého obsahu stierka sa zmestí do nádob s minimálnym priemerom 2,5 cm jedna strana jej hlavy je rovná a má špicatý roh a druhá je šikmá so zaguľateným koncom. Vďaka tomuto tvaru je možné použiť na všetky rôzne rohy a kraje odolná voči teplotám do 120 ° C ľahko sa umýva a je vhodná do umývačky rovnako ako ostatní pomocníci má v rukoväti otvor na zavesenie Ide skutočne o stierku, teda nezamieňať s miešačkou či vareškou. Slúži na vytieranie a stieranie plôch. Pri použití netlačte hrubo na špičku stierky, môže dôjsť k odtrhnutiu silikónu od tela stierky. Dôrazne neodporúčame na stieranie nožov, čepieľok našich pomocníkov a tiež pozor na ostré hrany konzerv. Porezané hrany stierky nie sú predmetom reklamácie. Vhodné pre použitie ako na teflónové, tak panvice bez teflónovej povrchovej úpravy Špeciálne navrhnuté na použitie s výrobkami Ultra Pro a Micro Plus. Možno umývať v umývačke riadu Všetky výrobky odolávajú teplotám do 200 stupňov Nie je doporučené nechávať náčinie v panvici pri varení Tiež pozor na príliš hrubú silu, páčenie a pod.
BOSCH GOL 32 D Professional Optický nivelačný prístroj
Predám Optický nivelačný prístroj s príslušenstvom. BOSCH GOL 32 D Professional Optický nivelačný prístroj + BT 160 + GR 500, 06159940AX Sada obsahuje: 1 × optický prístroj 1 × statív BT 160 1 × lata GR 500 1 x kufrík 1.600.A00.0LF pre nivelačný prístroj Prístroj je ako nový, bol použitý 3x. Cena je uvedená bez dopravy.
Green Clean Wet and Dry FF
Stierky na mokré a suché čistenie senzorov veľkosti Full Frame. Postup pri čistení: 1. Mokrá stierka rozpustí mastnotu 2. Suchá stierka zotrie tekutinu a uvoľnenú nečistotu Šírka: 24mm Balenie obsahuje: 1 ks - mokrá stierka 1 ks - suchá stierka Zaslem aj v obalke postou alebo osobne BA
Tupperware - Silikónová sierka, nová
je veľmi pružná a pevná zároveň a je tak ideálnym pomocníkom na miešanie a vytretie každej misy či riadu skutočne dočista. Klasická stierka bola veľmi úspešná a preto si zákazníci želali i jej zmenšenú verziu, ktorá sa vmestí do všetkých otvorov s menším priemerom a pomôže tak vyprázdniť väčšinu pohárikov a fľaštičiek. Každá stierka je tvorená silikónovou hlavou s tenkými pružnými okrajmi a dlhou pevnou rukoväťou, takže ľahko dosiahne na inak nedostupné miesta ako ťažko prístupné rohy a všetky nádoby rôznych tvarov. Tvar hlavy je prispôsobený tak, aby ľahko vytrel dno a strany nádob a zároveň je pružný, aby sa stierka ľahko dostala i na oblé steny a do rohov a zaistila tak vytretie celého obsahu. Úzka stierka sa vmestí do nádob s minimálnym priemerom 2,5 cm. Jedna strana jej hlavy je rovná a má špicatý roh a druhá je šikmá so zaguľateným koncom. Odolná teplotám do 120°C. Ľahko sa umýva a je vhodná do umývačky. Rovnako ako ostatní pomocníci má v rukoväti otvor na zavesenie. Rozmery:dĺ:29,4cm; š:5,8cm Pôvodná cena: široká: 21,50 teraz len 15€ V Bratislave aj osobný odber. Poštovné a balné 2,80€,resp. podľa cenníka pošty. (na dobierku o 1 € drahšie).Platba na účet. Pozrite si všetky moje inzeráty. K dispozícii ihneď.
Silikónová stierka široká a úzka Tupperware
Silikónová stierka a silikónová stierka úzka sú praktickými kuchynskými pomocníkmi, ktoré využijete denne pri varení a pečení. Stierky majú dlhé, ergonomicky tvarované držadlo, takže sa i pri dlhšom miešaní pohodlne drží. Stierky majú v strednej časti držadla oválny otvor, ktorý umožňuje jej zavesenie. Zaoblenie stierky umožňuje dosiahnuť dobre i do krajov misy alebo hrnca. Úzka stierka je perfektná aj na úplné vytretie z nádob, ktoré majú úzke hrdlo, napr.tatárskej omáčky, majonézy, horčice, detskej výživy a pod. Cena 20,50
BETÓN, ŠTRK, PIESOK, HLINA
Ponúkam na predaj polosuchý betón, poterový betón, všetky druhy betónu. Taktiež ponúkam na predaj všetky druhy štrku, piesku, makadamu, lomoveho kameňa, premývaneho kameňa rôzne frakcie, kameň do gabionov, okrasný kameň, hlinu, roštovanú zeminu, ornicu, frezovaný asfalt, zasypovy materiál. Dovoz a odvoz zabezpečím.