inzercia, predaj, predám, bazár

Sadrovy betlehem

Kategória: Ostatné

Ponúkam sadrovy betlehem. Jr nutný novy náter, niektoré postavičky maju odpadnutu hlavu, je vsak kompletný. Oprava je jednoducha. Niektore figúrky su aj viackrát. Cenu dohodou, cakam na vas navrh.
Sadrovy betlehem
Podobné inzeráty
dreveny betlehem
Vianočný betlehem ako symbol Vianoc. Drevený betlehem : 1ks + svetielka 28€ Rozmer: 45x16,5x21cm Varianty: Prírodný , Hnedá strecha . Posielame po celej SR. Viac info správa alebo volajte. betlehem, Vianoce, dreveny, Mikuláš, darčeky, ozdoby, iPhone, Samsung, telefón, stromček,
Drevený betlehem
Drevený betlehem z borovice a lipy Vianočný betlehem je vyrobený zo borovicového a lipového masívu. Rozmer.Výška 17 cm Dlžka 25 cm Šírka 15 cm.Poštovné podla taríf..
Drevený orientálny Betlehem
Betlehem s nádychom orientu je vyrobený v kombinácii smrekové drevo (skelet) a lipové drevo (figúrky). Obsahuje celkovo 8 figúrok od Márie s Jozefom, cez jasličky a celkovú krásu umocňujú traja králi spolu s pastierom a psíkom. Orientálny nádych tohto betlehema dodáva vyrezávaná palma. Kvôli lepšiemu kontrastu je spodná a zadná doska namorená na hnedo. Betlehem sa stane peknou a drevom voňajúcou dekoráciou počas sviatočných chvíľ, alebo môže poslúžiť aj ako vkusný darček. Rozmery spodnej dosky: 24 x 11 cm Výška: 16 cm, váha: cca 0,4 kg Materiál: borovica, lipa Možnosť vyzdvihnutia v Prešove alebo posielam poštou s pripočítaním poštovného.
Malý Betlehem s kôrou
Betlehem s priznanou kôrou po obvode je vyrobený v kombinácii borovicové drevo (skelet) a lipové drevo (figúrky). Obsahuje 3 figúrky - jasličky, Mária s Jozefom a celé to dopĺňajú stromy, pník a kométa. Betlehem sa stane peknou a drevom voňajúcou dekoráciou počas sviatočných chvíľ, alebo môže poslúžiť aj ako vkusný darček. Rozmery spodnej dosky: cca 14 x 11 cm Výška: 14,5 cm, váha: cca 0,2 kg Materiál: borovica, lipa Možnosť vyzdvihnutia v Prešove alebo posielam poštou s pripočítaním poštovného.
Betlehem - postavičky do betlehemu.
Betlehem - postavičky do betlehemu - keramické. Krásne. Mám 5 sád. Cena je uvedená za celý betlehem ako je na fotke. Výška kráľov je 7,5 cm.
LED Drevený betlehem
Drevený betlehem vyrobený z kvalitnej 5mm hrubej preglejky ošetrený kvalitným olejom na drevo vhodným pre styk s potravinami. Šírka cca. 42 cm. Batérie 3xAAA sú súčasťou balenia. Betlehem možno upevniť na okno, na parapetu či pod stromček.