inzercia, predaj, predám, bazár

Salewa AGNER 2 3L POWERTEX JKT WOMEN - M

Kategória: Turistika, horolezectvo

Ceny na internete sú 130 - 200 €

Rozmery:
Sirka pod rukavmi = 50 cm
Sirka v pase na volno = 48 cm
Dlzka = cca 66 cm

AGNER 2 3L POWERTEX JACKET WOMEN
velkost: 44/38

Salewa AGNER 2 3L POWERTEX JKT WOMEN - M
Podobné inzeráty
Salewa bunda agner hybrid dámska S
Predám perovu bundu par krát pouzitu veľkosť S / 36 Salewa Agner Hybrid women jacket čierna na turistiku / lezenie / skialpinizmus . Pôvodná cena 340€ Nová cena 199€ Popis : Hybridná páperová bunda Agner je hybridná izolačná vrstva pre vysokohorské lezenie, kde intenzívnemu vedeniu často predchádza dlhé a chladné istenie. Dizajnéri spoločnosti Salewa využívajú mapovanie tela, aby presne prispôsobili konštrukciu a materiály schopnosti tela izolovať a zvládnuť ako bleskové ochladenie počas pokojového obdobia, tak aj prehriatie počas aktivity.výsledná hybridná konštrukcia poskytuje teplo iba tam, kde ho potrebujete, a eliminuje zbytočnú izoláciu. Vysoko hrejivé prachové perie 90/10 s výplňou 750 g je umiestnené iba na trupe, chrbte a ramenách, zatiaľ čo pružný, ľahký softshell odolný voči skalám je použitý v oblastiach, kde lezci potrebujú väčšiu priedušnosť a voľnosť pohybu. skutočné tajomstvo hybridnej páperovej bundy Agner však spočíva v tom, že jej páperové komory nie sú zošité, ale spojené a medzi prepážkami sú laserom vyrezané perforácie, ktoré umožňujú aktívne prúdenie vzduchu, takže prebytočné telesné teplo môže unikať.výsledkom je super vysoký pomer tepla a hmotnosti a super malá zbaliteľnosť. Hybridná páperová bunda Agner má tiež ľahkú kapucňu s helmou pre väčšiu ochranu pred chladom. Spodná časť ramien, bočné panely, spodný lem a kapucňa sú vyrobené z novej generácie softshellovej tkaniny Salewa, ktorá je odolná voči skalám a je štvorsmerne strečová, čo zaisťuje priedušnosť a voľnosť pohybu potrebnú pri lezení. Pozri aj ostatné moje inzeráty v kategórii...
SALEWA  AGNER DST K Pôvodná cena:129Eur Turistické Nohavice
Predám Turistické Nohavice SALEWA AGNER DST K č.152cm Pôvodná cena: 95Eur Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (08222022) sú odolné a odpudzujú vodu. Ocenia ich najmä horolezci, ktorí sa môžu spoľahnúť na strih, ktorý neobmedzuje s predtvarovanými kolenami i na odolnú tkaninu s DWR materiálom. Ten odpudzuje vodu, teda zostanete v suchu i pri poriadnom daždi. Základné parametre: ergonomický pás, u ktorého možno nastaviť jeho obvod pútka na prípadný opasok dve postranné vrecká na zips vrecko na stehne na zips nohavice majú tiež zips, aby ste si ich prispôsobili presne podľa seba vnútorná oblasť nohavíc má extra pevnú tkaninu, ktorá je odolná voči ostrým výstupkom skál Materiál: 64 % polyamid , 25 % polyester, 11 % elastan
Salewa Puez Aqua 3 Powertex
Ponukam na predaj minim. nosenu nepremokavu a vetruodolnu bundu Salewa Puez Powertex 3 velkost L vhodna ako ochrana pred nepriaznivym pocasim .
Salewa Puez Minicheck2 Dryton košeľa
PC 90€ Nová s visačkou Veľkosť M Dámské triko Salewa Puez Minicheck 2 Dry S/S je model, který vyniká v oblasti prodyšnosti. To je způsobeno použitou technologií Dryton Active. Celou věc oceníte také pro její pohodlí a skvělý design. Chcete doplnit svůj šatník oděvem, který nabízí volnost pohybu? Vyberte si tričko Salewa Puez Minicheck 2 Dry S/S Je střižená tak, aby pohodlně a těsně obepínala vaše tělo. Dámské tričko Salewa Puez Minicheck 2 Dry S/S Shirt bylo vytvořeno s využitím technologického řešení Dryton Active Speciální vláknová konstrukce odvádí vlhkost od těla. To se projevuje v příjemném kožním klimatu. Použitý materiál je navíc robustní, takže je vhodnější pro venkovní použití. To vám dává možnost použít ji při dalších výletech. Dámské košile Salewa Puez Minicheck 2 Dry S/S nabízí maximální volnost pohybu. Díky 4-way-stretch konstrukci, která se natahuje do všech směrů, budete moci snadněji manipulovat s trekingovými holemi a sáhnout do batohu. Celá věc má také originální design. Klasický design rozbíjí knoflíky po celé délce.
Salewa bunda
Predám takmer nenosenú technickú bundu Salewa v top stave. Veľkosť EU 48, USA M. YKK zipsy, odnímateľná kapucňa, vnútorné vrecko, materiál Powertex, podlepené švy. Tel. č. proforma, píšte mi na mail. Možnosť vyskúšania a osobného odberu v BA alebo v Senci, posielam však aj poštou. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
(NOVÉ) SALEWA mačky / stúpacie železá od 80,-euro
1. oceľové poloautomaty 90 euro 2. hliníkové univerzálne remienkové 80 euro euro - SALEWA ALPINIST ALU WALK (hliníkové) 80e - SALEWA ALPINIST COMBI - poloautomaty oceľ- 90e chromovaná oceľ (alebo upravená hliníková zliatina), nie sú iba nastriekané farbou :) Odolné 12-hrotové oceľové mačky SALEWA Alpinist Walk sú vhodné pre jednoduché vysokohorské túry v lete alebo v zime. Zvýši bezpečnosť vašej túry. Dodávajú sa s príložkami proti nabaľovaniu snehu. Využitie: ľadovcová turistika, vysokohorská turistika, skialpinizmus Viazanie Walk je vhodné na akúkoľvek turistickú alebo vysokohorskú obuv (vpredu a vzadu je košík). Výrobca doporučuje použitie na vysokej obuvy, ale v prípade nutnosti ich dáte aj na tenisku. Príložky proti nabaľovaniu snehu - Anti-balling - Antiboot Nastaviteľná veľkosť od 35 do 48 Počet hrotov: 12 Certifikácia: EN 893 Hmotnosť: 865 g (Alu verzia len 650g) Farba: modrá / steel blue mačky sú úplne nové so zárukou poštovné 4,3e balík na poštu pri platbe dopredu na účet poštovné 3,1e samozrejme môžeme osobne v BA V prípade že niekto nemá s mačkami skúsenosti, volajte, poradím. V prípade osobného odberu, pomôžem s nastavením.