inzercia, predaj, predám, bazár

Salewa nohavice na predaj veľkosť M

Kategória: Skialpy

Salewa nohavice na predaj veľkosť M
Salewa nohavice na predaj veľkosť M
Podobné inzeráty
Mammut Extreme, Salewa GoreTex a Martini Alpine
Predám špičkové skialp nohavice v 100% stave: Úplne nové, nepoužívané skialp nohavice Mammut Extreme GoreTex v 100% stave. Je to najvyššia rada od značky Mammut. Veľkosť L - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 111 cm - šírka pásu 42 cm (nastaviteľný) - šírka bokov 58 cm - vnútorná dľžka nôh 78 cm. PôVODNÁ CENA NA INTERNETE SA POHYBUJE OD 650,-€. Cena 180,-€. Salewa GoreTex - špičkové pánske skialp - turistické nohavice v 100% stave, ako nové. Nohavice majú odnímateľné traky, GoreTex nepremokavá membrána a sú rozopínateľné po celej dlžke z boku. Veľkosť M/50 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 103 cm - šírka pásu od 37 do 50 cm (pogumovaný!) - šírka bokov 53 cm - vnútorná dľžka nôh 73 cm. CENA: 55,-€. MARTINI - špičkové zateplené pánske lovecké - polovnícke - turistické nohavice v bezchybnom 100% stave. Veľkosť M/50 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 103 cm - šírka pásu 40-48 cm (pogumovaný!) - šírka bokov 52 cm - vnútorná dľžka nôh 78 cm. CENA: 39,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Salewa nohavice na predaj veľkosť L
Salewa nohavice na predaj veľkosť L
Nohavice Salewa sella dst m pants
Predám skialpové nohavice Salewa, veľkosť EU L/50, použité na 1 výlete, nesadla veľkosť a musel som si kúpiť M.povodna cena 179,95. Majú postranné vetracie zipsy, je v nich naozaj veľmi príjemné, impregnované voči snehu a dažďu, dole dostatočne široké na obopnutie okolo lyžiarok.
Predam damske nohavice Salewa Gore-text Pro Bib
Predam damske nohavice Salewa Gore-tex Pro Bib pants velkost S, s 0,5cm dierkou na lavej zadnej strane (vid foto), lahko zalepitelne. Nosene 2x (nevhodna velkost), stav membrany ako nove, iba 1x preplachnute vo vode. Povodna cena 330 EUR. Gate vhodne na skialp alebo lezenie. Farba je skor asi ako na poslednej fotke...
Skialp nohavice Salewa Sesvenna 2 DST veľkosť L
Nové, ešte s cenovkou, nenosené, kúpené v októbri tu na Slovensku, doklad doložím - nemohol som zohnat XL tak som to riskol s L. Podarilo sa mi neskôr v zahraničí nájsť XL, ktoré mi sadnú lepšie a ktoré teda používam. Odolné vetru, vodoodpudivé, priedušné, vyrobené z Durastretch, na spodku Cordura … detaily sú na nete (kde sa aj dajú kúpiť, ake velkosti len S alebo XXL), celý popis je napríklad na tomto linku
sherpa-NOVÉ-ORIGINÁL:TURISTICKÉ, LYŽIARSKE-ŠPORTOVÉ NOHAVICE
Predám NOVÉ: ORIGINÁL NOHAVICE-sherpa-FOTO. TURISTICKÉ, LYŽIARSKE, TREKKOVÉ, VÝSTUPOVÉ, OUTDOOROVÉ NOHAVICE-FOTO. TMAVO SIVO-ČIERNEJ FARBY, S PÚTKAMI na OPASOK, na PREDNEJ strane v hornej časti-s VRECKAMI po STRANÁCH na zips-prekrytý širšími záklopkami-FOTO. Na ĽAVEJ nohavice- vpredu, vo výške kolena s VYŠITÝM ORIGINÁL bielou niťou: názov sherpa s LOGOM ZNAČKY, a nad ním s originál reklamnou nášivkou SALEWA-FOTO. Na ZADNOM diely-tiež po stranách 2.VRECKÁ s POKLOPMI so suchým zipsom, na pravom vrecku s LOGOM značky sherpa-FOTO. KVALITNÉ použité materiály: VONKAJŠÍ-aj VNÚTORNÝ: Polartec FLESS, príjemný a pohodlný na tele-ZABEZPEČUJÚ NOHAVICIAM ODOLNOSŤ SNEHU-VLHKOSTI, CHLADU, VETRU-FOTO. V PÁSE: na bokoch-s ďaľšou MOŽNOSŤOU úpravy OBVODU na POTREBNÚ veľkosť-suchými zipsami-FOTO. Po CELEJ DĹŽKE BOKOV NOHAVÍC: s KVALITNÝM ZIPSOM-naviac s 5.cm PREKRYTÍM-na SUCHÉ ZIPSY-FOTO. NOHAVICE majú maximálne VYUŽITIE-UNIVERZÁLNOSŤ: SKIALP, TURISTIKA-ZIMNÁ, TREKK., VÝSTUPY, najrôznejšie druhy LYŽOVANIA, SNOWBOARDING, POHYB A POBYT v HORSKOM, VYSOKOHORSKOM-PRÍRODNOM PROSTREDÍ. VEĽKOSŤ: L-FOTO. CENA: 49.-EUR-pri RÝCHLEJ DOHODE: 39.-EUR. Tel.: -MOŽNOSŤ volať,sms,mail-CELÝ deň. Posielam Poštou na DOBIERKU, alebo na ÚČET.