inzercia, predaj, predám, bazár

Salewa Wildfire Edge Mid Gtx 41

Kategória: Topánky, obuv

Dámska topánka Salewa Wildfire Edge Mid GTX je navrhnutá pre najnáročnejšie prístupy. Premyslená konštrukcia, nepremokavá membrána, podrážka s lezeckými sklonmi a množstvo praktických technológií zaručujú špičkové hodnoty výkonu a maximálny komfort pri nosení.

Veľkosť 41. Obuté dva krát, sú úplne ako nové, podrážka zachovalá.
Salewa Wildfire Edge Mid Gtx 41
Podobné inzeráty
Salewa WS Wildfire edge mid GTX
Veľkosť 37 (23,5 cm), aj s krabicou a náhradnými stielkami Popis: Obuv Salewa Wildfire Edge Mid GTX je jedinečné technické riešenie pre turistov a horolezcov. Vďaka systému Salewa Switchfit je možné topánky prispôsobiť z lezeckého režimu na turistický a zahrnúť dve funkcie do jednej topánky. Jednoducho utiahnite šnúrky a nohu potiahnite dopredu do špičky. Po dokončení lezenia uvoľnite šnúrky za zadným okom pre väčšie pohodlie na turistiku. V záujme zvýšenia presnosti stúpania je súčasťou stielky Wildfire Edge aj okrajová zóna pod bokom chodidla a veľká špička - pre väčšiu smerovú tuhosť - zatiaľ čo zvyšná časť stielky zostáva flexibilná a citlivá, aby sa zaistilo dobré pohodlie a prirodzený pohyb. 11 mm drop je tiež ideálny na rýchlu turistiku. Ľahký, flexibilný zvršok so stredne vysokým strihom je vyrobený z vysokokvalitnej semišovej kože s hrúbkou 1,6 mm, zatiaľ čo Exa Shell poskytuje zvýšenú torznú stabilitu a spolupracuje so systémom 3F, ktorý poskytuje stabilitu a podporu členku. Vnútorná podšívka GORE-TEX® Extended Comfort je odolná proti vode, ale priedušná. Pre väčšiu ochranu pred snehom a sutinami je k dispozícii strečový chránič. Vďaka MFF + footbed môžete tiež upraviť vnútornú veľkosť topánky. Kaučuková zmes POMOCA Butil, poskytuje bezpečnú priľnavosť na suchých aj vlhkých skalách a príchytky zo spodu podrážky zas slúžia pre lepšiu trakciu na tráve, bahnitom a mäkkom povrchu. 2x použité turistické topánky - bohužiaľ som zistila, že sú mi veľké. Vhodné na úzku nohu. Osobný odber v Bratislave.
NOVÁ Salewa Wildfire Edge GTX UK 11,5 NOVÁ
Predám úplne nové pánske GTX topánky značky Salewa UK 11,5 . Salewa Wildfire Edge GTX je topánka s Gore-texovou membránou a technickým prístupom, ktorú je možné prispôsobiť z režimu turistiky na režim pre horolezectvo. Systém Salewa Switchfit je jednoduchý a šikovný, dotiahnite šnúrky podľa potreby a zároveň fixujete aj pätnú časť. Podrážka Pomoca vyrobená z butilovej zlúčeniny, má presnú lezeckú zónu na špičke, dobrý lemovací výkon a agresívne výstupky pre lepšiu trakciu na blato a mäkký terén. Exa Shell spolu so systémom 3F poskytuje väčšiu flexibilitu, prispôsobenie a podporu. Inovatívna technológia MFF+ umožňuje prispôsobenie vnútornej vložky. 3F System - anatomicky umiestnená bočná trojramenná výstuha v oblasti členku zaručuje flexibilitu a stabilitu chodidla Climbing lacing - "lezecké šnurovanie" – pevnejšie a užšie šnurovanie v prednej časti topánky pre lepšie zaistenie nohy v topánke bezšvová konštrukcia - bez otlakov EXA Shell - technológia zaručujúca ľahkosť a priedušnosť podrážka POMOCA hmotnosť: 437 g/polpár POZRI RECENZIE + ĎALŠIE INZERÁTY :) Kontaktujte ma mailom - po dohode budem kontaktovať telefonicky chcem sa vyhnúť zbytočným špekulantom ! Kliknite na meno a pozrite aj moje ďalšie inzeráty. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať. Vždy sa dá rozumne dohodnúť :)
Salewa MS wildfire edge UK7
Predám túto pohodlnú dámsku obuv Salewa Wildfire Edge, vo veľmi dobrom stave (neokopané špičky, malé známky opotrebenia na podrážke sú, ale inak super stav). Veľkosť UK7, EU 40,5, MP26. Hlavné vlastnosti topánok: zvršok z odolnej 1,6 mm velúrovej kože gumový lem chrániaci pred okopaním technická nástupová topánka extrémne pohodlná i pre chôdzu revolučné šnurovanie Switchfit System Exa Shell - torzná stabilita podošva POMOCA Speed MTN - výborná trakcia v každých podmienkach 3F systém - vynikajúca stabilita a opora členku s MFF+ vložkami padne na každú nohu pútko pre jednoduché obúvanie
Salewa MS Wildfire Edge
Predám pánsku turistickú obuv Salewa Wildfire Edge kúpené v roku 2022 (s bločkom - ešte rok záruka). Použité len pár krát. Veľkosť 44. Dôvod predaja - nesprávna veľkosť, resp. nesedia dobre na nohe.
Salewa Wildfire GTX veľ. 40
Predám dámske trekingové topánky Salewa Wildfire GTX veľ. 40, vhodné na nohu veľ. 39. Kúpil som z druhej ruky, ale na moju malú, ale predsa len širšiu chlapskú nohu nesadli... Podľa bločku kupované 05/2021. Bez vážnych poškodení, vo vnútri nezodraté, podrážka stále v dobrom stave. Viem priniesť do BA (Račianske/Trnavské mýto), alebo pošlem poštou.
Salewa Wildfire GTX veľ. 40
Predám dámske trekingové topánky Salewa Wildfire GTX veľ. 40, vhodné na nohu veľ. 39. Bez vážnych poškodení, vo vnútri nezodraté, podrážka stále v dobrom stave. Viem priniesť do BA (Račianske/Trnavské mýto), alebo pošlem poštou.